Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 120 064
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Някой дали е проучвал тази неоперативна блефаропластика? http://www.drkaliasheva.com/services/neoperativno-povdigane-na-k … a-blefaroplastika
Позната прави такава. По снимките които качва има подвигане и отваряне на клепача.
И има доста желаещи. Каза, че не е болезнено , отока спада за около 2-3 дни. Бих се възползвала някога си.

# 196
Здравейте мили дами! Бих искала да ви попитам за подробна и сигурна информация какво е чувството да си с импланти? Как протича сама операция... всичко което сте изпитали и знаете. Както и препоръки за добри клиники не бих отказала. Благодаря предварително!!!!!

# 197
  • София
Тази процедура е изключително болезнена.Аз я правих в студио при момиче,което дори не е козметик,а я извършва....А тя трябва да се прави само и единствено от лекар  Peace Peace Peace
Карат курсове по 2 дни и започват да пипат лицата на хората......
Имах оток 7 дни,едвам си отварях очите,а сега имам белези над клепача от процедурата,които дори не знам дали ще изчезнат.......
Много съжалявам,че я направих при НЕ специалист,но вече е късно..

# 198
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета  bouquet

# 199
Вижте това : http://beautywoman.bg/bg/articles/aparatura/revolyutsionna-radio … i-pat-v-balgariya

Аленка, припомни ми защо имаше ти някакви предубеждения за Хайфу? Помня, че сме писали за това, но не помня причините?  Grinning

# 200
  • в 1001-та нощ
Ще прочета повече за този уред, явно сега навлиза и го промотират Simple Smile

А за HI-FU-то, когато проучвах и питах насам-натам - писаха ми няколко човека, които са ходили при именит лекар с хубав апарат и е нямало никакъв ефект, ама никакъв. После имаше писано в темата за негативен ефект, свличане на лицето и т.н. Mamaden имаше добри отзиви за около очите и след това по-късно някой беше споделил тук хубави впечатления, но аз вече се бях отказала. Не ми се рискува - една шапка пари и нищо, ако пък има негативен ефект - още по-зле. Предпочитам процедура, при която няма толкова "тото" в ефекта. Иначе целевият ефект е ясен - между мускула и кожата има т.нар. SMAS слой, който е съставен от решетка на колагенови и еластинови влакна. Те, когато са стегнати - държат кожата близо до мускула и лицето е опънато. С времето, като се отпуснат, кожата виси, като на разтегнати ластици. Като се приложи фокусирания интензивен УЗ - той трябва да стигне до този SMAS слой (лекарят трябва да прецени на каква дълбочина е и какъв накрайник да приложи), нагрява го и влакната колаген и еластин се съкращават - свиват се. И кожата се повдига. Ами, донякъде е въпрос на правила преценка на каква дълбочина да се работи, дори, ако щеш късмет. А до колкото си спомням - не може да се повтаря, т.е. - ако не се уцели да ти се направи пак, но на друга дълбочина. Въздържам се, определено.

# 201
Алена, SMAS слоя се намира много дълбоко в кожата, под липоцитите/ масни
клетки/ и като се има предвид,че тези клетки се намират в хиподермиса , представи си значи за каква дълбочина става въпрос.А колагена и еластина се образуват от фибробластите , които пък се намират в дермата и нямат нищо общо със SMAS. Няма как апарата да съкращава колагена и еластина в SMAS слоя просто защото те се намират на различни места и второ защото SMAS се състои от фиброзни повлекла, а не от колаген и еластин. Малко объркано го обясних, но се надявам че си ме разбрала.Тази процедура е пълен шит. Една позната беше правила Ултера и беше супер доволна, а аз както и да я гледах разлика не виждах.Но тя беше напълно убедена, че се е подмладила.  

# 202
Аз също правих прословутата Ултера /това било най-модерният, ултра, хай, турбо, ала-бала... супер якия апарат/ Правих зона около очи.
НИКАКЪВ ЕФЕКТ! Да не кажа, че и по-зле стана положението...

# 203
Някой дали е проучвал тази неоперативна блефаропластика? http://www.drkaliasheva.com/services/neoperativno-povdigane-na-k … a-blefaroplastika
Позната прави такава. По снимките които качва има подвигане и отваряне на клепача.
И има доста желаещи. Каза, че не е болезнено , отока спада за около 2-3 дни. Бих се възползвала някога си.

Даяна1111, статията завършва с този текст:
Важно е да се знае, че процедурата може да бъде извършвана само от лекари, които са специално обучени за работа с Plasma IQ.

# 204
Аз също правих прословутата Ултера /това било най-модерният, ултра, хай, турбо, ала-бала... супер якия апарат/ Правих зона около очи.
НИКАКЪВ ЕФЕКТ! Да не кажа, че и по-зле стана положението...

Става по-зле, да.Защото се разрушават масните клетки и съдържанието от тях се изсипва буквално между тъканите и създава ефект на опъване. Но след няколко месеца като се изхвърли от организма кожата увисва. Според мен унищожаването на масни клетки в областта на лицето след 40 годишна възраст е цяло проклятие.

# 205
2in1, аз също имам вагинален проблем.. при мен е увисване на тъканите, пигментации, дискомфорт.. изпускане. Планирам нов вид лечение с лазер-  ето прочети информация.. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=971148 А колкото до интервенцията ти.. не може ли да ти върнат парите след като не си доволна?  Rolling Eyes

Колкото до стриите - голям проблем са наистина.

# 206
Момичета, по-назад коментирахте allergan belkyra за премахване на двойна брадичка. Каква е цената за една процедура?

# 207
Момичета, по-назад коментирахте allergan belkyra за премахване на двойна брадичка. Каква е цената за една процедура?
2000лв на процедура

# 208
  • София

Даяна1111, статията завършва с този текст:
Важно е да се знае, че процедурата може да бъде извършвана само от лекари, които са специално обучени за работа с Plasma IQ.

Както вече уточних в поста си,разбрах,че би трябвало да се извършва от лекари,след като вече я бях направила. Peace
Целта на поста ми не е да се оплаквам,а да посъветвам други жени да внимават къде и при кой я правят!

# 209
Видях, че коментирате HIFU, аз около Нова година бях решила да правя вместо да слагам филъри, изчетох всички коментари, които успях да намеря, гледах ревюта и се отказах.

Нямаше и един, който да е доволен, коментираха че буквално стопява мастните клетки по лицето и положението става по-зле от това в началото. Някои жени бяха приложили и снимки преди и след процедурата, наистина имаше разлика и не в положителен смисъл. Лицата им няколко месеца след това стояха като изпити направо и изглеждаха тъжни и състарени.

След определена възраст има нужда по-скоро от обем в лицето, а не от загубата му.

Общи условия

Активация на акаунт