Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 119 226
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
    Здравейте дами, отдавна не съм влизала в любимата тема, направо ми липсва Heart Eyes. Имам един бърз въпрос. Към правилите си процедура Хидрафейшъл..., колко време е процедурата? Като времетраене? Знам, какво представлява, правила съм си я, гледала съм и клипчета в нета. Искам обаче впечатления от първо лице Peace, за продължителноста..

Аз пък искам да питам дали е болезнено? За мен лично почистването на лице при козметик си е доста болезнено, поне първите пъти, ако не съм ходила отдавна.

Процедурата е около 40 мин . , не е болезнена дори и при по - висока степен на вакуума . Много е щадяща за лица с чуствителна кожа и разширени капиляри . Лицето е спокойно след нея и много добре хидратирано.

# 556
    • в 1001-та нощ
      Здравейте дами, отдавна не съм влизала в любимата тема, направо ми липсва Heart Eyes. Имам един бърз въпрос. Към правилите си процедура Хидрафейшъл..., колко време е процедурата? Като времетраене? Знам, какво представлява, правила съм си я, гледала съм и клипчета в нета. Искам обаче впечатления от първо лице Peace, за продължителноста..

Аз пък искам да питам дали е болезнено? За мен лично почистването на лице при козметик си е доста болезнено, поне първите пъти, ако не съм ходила отдавна.

Не е болезнено, напротив Simple Smile Мисля 40-60 минути. Не повече. Аз я правих заедно с интрасютикълс.

# 557
      Момичета, напоследък ми се появиха доста кожни проблеми. Излизат ми пъпки и самата ми кожа не изглежда добре, имам уморен вид. Не знам дали си внушавам, но като че ми излизат и бръчки тип пачи крак. Вече се замислих дали не е хормонален проблем, защото на всичкото отгоре с мъжа ми опитваме за бебе и не се получава, не знам дали не е свързано и това. Моля ви да ми препоръчате добър и опитен дерматолог, който да посетя. Пишете за много процедури и терапии, но мисля, че най-добре лекар да ми каже на кое да се подложа. Благодаря ви предварително!

# 558
      Много странно за Хидрафейъл - навсякъде пише времетраене 30 мин. Даже в Персона, където Алена  е била.

Аз си записах час за хидрафейшъл в Еволюшън, и там ми казаха, също 30 мин.

Кой тук беше правил филър при д-р Присадашка?

Препоръчаха ми е, защото докторката при която исках да си записа час за филър е в отпуск до 7 септември, а аз тогава няма да съм в БГ вече.

# 559
      Александра_М, бих ти препоръчала моята дерматоложка д-р Каляшева, страхотен специалист и най-вече човек. Ако имаш хормонални проблеми, сигурно трябва първо да си пуснеш изследвания първо обаче. Действай, да не задълбочиш нещата.

# 560
      • в 1001-та нощ
      Е, з не съм била с хронометър на процедурата, а при мен бехе ХФ+ИС, но ми се видя доста време, говорихме си много. Сега се сещам, че и веждите ми оформи... Около 2 часа отне всичко, може при мен да се е проточило общо всичко Simple Smile Процедурала се прави по протокол в 5 стъпки, до колкото  помня. Мисля да започна да ходя редовно, само се чудя къде, защото има смисъл, ако се взземе пакет Simple Smile

С кожата и аз имам проблеми и то от доста време. Мислех, че е от един дегримьор, но сега започвам да се чудя да не е някоя инфекция. Ще ходя в кожния диспенасер. Колебах се между него, Джалдети и Каляшева, но ще започна с диспансера. Попаднах на готин лекар преди време и ще се доверя отново Simple Smile

# 561
      Здравейте, преди време моя приятелка си направи пластика на корема след раждане и резултатът наистина беше уау - има много хубав корем и не си личи, че е правена операция, отлично свършена работа. Свекърва ми сега също й е влязла в главата, че и тя иска да се подложи на такава операция, обаче тя е над 55 години и се чудя защо го решила, много ме изненада.  Shocked Струва ми се, че има нужда от моята подкрепа, звучи ми много мотивирана и че наистина го иска. Писнало й толкова години да има корем и увиснала кожа.  Rolling Eyes Не съм сигурна какво да й кажа, защото моят мъж е против и малко ще съм между чука и наковалнята.  Mr. Green

Не убивайте желанието на жената с предразсъдъци. И без това малко са хората над определена възраст, в които има живец и желание да сбъдват целите си и да се променят към по-добро, са малко. Много трудно е справянето с мазнините и увисналата кожа по-корема, по-друг начин няма да се пребори. Операцията си е операция, но ако е в добро здраве бързо ще се възстанови!

# 562
      Oтносно дерматолозите, и от мен един глас за Каляшева - малко такива доктори има.

# 563
      • София
      Представи си профила на баба Яга с брадичка издадена напред.
      Скрит текст:
      Идеята е само с едно бодване, този мускул, който стяга и повдига брадичката напред - да я отпусне и тя да увисне надолу. Много пресилено обяснявам, но за да стане ясно Simple Smile . Мен не са ме боцкали, но разбрах, че е точно там - като на картинката:

[/spoiler]

Благодаря! bouquet Hug Ясно. На мен пък са ми казвали за филър с който се удължава брадичката, за да стане V- образно лицето. Не са ми го предлагали.  Wink То, моето лице додет  Laughing стане V obrazno....  аз май няма да дочакам hahaha

# 564
      • София
      Здравейте, преди време моя приятелка си направи пластика на корема след раждане и резултатът наистина беше уау - има много хубав корем и не си личи, че е правена операция, отлично свършена работа. Свекърва ми сега също й е влязла в главата, че и тя иска да се подложи на такава операция, обаче тя е над 55 години и се чудя защо го решила, много ме изненада.  Shocked Струва ми се, че има нужда от моята подкрепа, звучи ми много мотивирана и че наистина го иска. Писнало й толкова години да има корем и увиснала кожа.  Rolling Eyes Не съм сигурна какво да й кажа, защото моят мъж е против и малко ще съм между чука и наковалнята.  Mr. Green

Не убивайте желанието на жената с предразсъдъци. И без това малко са хората над определена възраст, в които има живец и желание да сбъдват целите си и да се променят към по-добро, са малко. Много трудно е справянето с мазнините и увисналата кожа по-корема, по-друг начин няма да се пребори. Операцията си е операция, но ако е в добро здраве бързо ще се възстанови!

+ 1

И какво като е над 55 г? newsm78 Hug Не трябва да се чувства добре ли? А ти като станеш на 55. Как ще се чувстваш ако "някоя" ти се прави на разсеяна, а само от нея очакваш подкрепа???

Абе, тоя форум да не стана за 12+ години ??? Rolling Eyes Че такова усещане имам.  Thinking

# 565
      Ако жената е в добро здраве - не виждам защо да не си направи желаната операция. Друг е въпросът, че след определена възраст организмът се възстановява по-бавно, а хирургична намеса може да откл/чи друг здравословен проблем. Не знам до колко инвазивна е пластичната коремна операция и как би се отразила на общото физическо състояние. Едно е операция да се направи на 30-годишен човек, друго на 55 или 60. Предполагам всичко зависи от организма и човека.

# 566
      Е, з не съм била с хронометър на процедурата, а при мен бехе ХФ+ИС, но ми се видя доста време, говорихме си много. Сега се сещам, че и веждите ми оформи... Около 2 часа отне всичко, може при мен да се е проточило общо всичко Simple Smile Процедурала се прави по протокол в 5 стъпки, до колкото  помня. Мисля да започна да ходя редовно, само се чудя къде, защото има смисъл, ако се взземе пакет Simple Smile

Не става въпрос да си била с хронометър. Това е относително скъпа процедура, която всъщност си е едно почистване. И за 160 лв да те претупат не е гот.

Има ли филър на Теосиал, който може да се сложи и в устни и в лицето?

# 567
      Ако жената е в добро здраве - не виждам защо да не си направи желаната операция. Друг е въпросът, че след определена възраст организмът се възстановява по-бавно, а хирургична намеса може да откл/чи друг здравословен проблем. Не знам до колко инвазивна е пластичната коремна операция и как би се отразила на общото физическо състояние. Едно е операция да се направи на 30-годишен човек, друго на 55 или 60. Предполагам всичко зависи от организма и човека.

+1

Задължително да направи консулти с кардиолог, анестезиолог и други при евентуални придружаващи заболявания.

# 568
      И да не крие дългогодишни болежки от лекарите, както нашите родители правят от нас.

# 569
      Момичета, имам въпрос, чета за моите мечтани гърди, че във Варна не слагат дренажи и престоя в болницата е само 24 ч.?? А в Сф е с дни и дренажи, и лежене..
      Защо има такова разминаване, имам час при др.Заякова за консултация, но нещо май се разубеждавам за Варна..
      Следоперативно не е ли нормално да се изкара ненужната течност, и как на другия ден да си ходя, аз не съм от градовете, ок ще ида на хотел, но за операция престоят не е ли поне три дни🤔?

Общи условия

Активация на акаунт