Операция на щитовидната жлеза -13

• 55 711
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
7.7.2017 На късмет да ти е тази хубава дата  Hug

# 256
  • Варна
Мария,всичко ще бъде наред.Пиши когато можеш bouquet

# 257
  • Варна
 mariqivanova799 всичко ще бъде наред  Hug

# 258
  • В свой си свят :))))
С теб сме, Мария! Успех! bouquet

# 259
  • Милано
Мария,успех,миличка!!!Сигурна съм,че всичко е наред Hug

# 260
  • Бургас
Здравейте милички мои,благодаря за подкрепата.
То мина,но много ме боли.Преди от тиреотоксикозата не можех да спя,сега задрямвам за няколко минути и щом преглътна,подскачам цялата.Много ме боли,не ми слагат никакви обезболяващи.Преди малко си измолих Диазепам,мааалко ме поотпусна.Даже не мога и да легна,легна ли се давя,пия ли вода се давя.
Не ми е до храна,за цигари си мечтая,но и утре няма да е,не мога.
С триста зора си изпих хапчето за сърцето,другите не можах.
Ако някой иска разказ как минава всичко,мога на лични,че е много гадно.
Не се задушавам,но се давя.Нищо общо с ангина няма при мен,боли ужасно.Ще мине,ама сега ми иде да се самонабия,че си го причиних.
Не знам дали си въобразявам,но не ми е зле на сърцето както обикновено.Може ли веднага да даде отражение?Цялата жлеза са махнали,във вторник ще започна да пия хормони.Нали няма да ми стане нищо до вторник?
Имах температура,но сега или нямам вече,или е спаднала.
Дано утре вече не боли и не се давя.Като си помисля как всички ми се чудиха,че глътвам наведнъж цяла шепа хапчета,а сега с капчица вода се давя.
Много беше смешно,тъкмо ми слагаха маската с упойката и се развиках,че се отказвам.А анестезиологът вика:"Ааа,късно е вече".Всъщност това помня последно,после незнайно защо,крещях с цяло гърло,че получавам кръвоизлив и умирам.Три пъти го сънувах,ужаааст.

# 261
Мария, бързо възстановяване. Всичко мина  Hug
Дано утре вече се чувстваш много по-добре.

# 262
  • Бургас
Благодаря Hug bouquet
И сега боли много,но не се давя чааак толкова.Махнаха ми дренажа,след малко си отивам вкъщи.

# 263
  • Варна
Мария болката в гърлото е от интубацията а не от самата операция,още днес ще си.пи добре,а от утре ше преглъщаш по нпрмално.
Аз също имам доста операции ,но тази е най-малко болезнената.от всички

# 264
  • Варна
Спокойно Мария всичко мина, течен аналгин не ти ли биха ? Имаш ли глас ? За гърлото и преглъщанията е съвсем нормално и аз се давих като мисирка  Hug

# 265
Мария това е ужасно. Незнам как ще го издържа това. Като се има в предвид, че трябва да пия повече вода заради диабета и да ям по три пъти на ден заради инсулина. Направо незнам как ще де справям. Като чета си го представям, а може би ми е бедна фантазията? Бързо възстановяване ти желая.

# 266
  • Варна
Спокойно Атина , мен не ме боля. Всеки има различен праг на болка. А и може Мария все още да се чувства зле от упойка, операцията е на часове само, нормално е първия ден да не знаеш къде се намираш.Стрес има, страх също, нормално е.

# 267
  • Бургас
Глухарче,мерси много.Кога ще спра да се давя,знаеш ли?С триста зора сега изпих 4 хапчета.Имам глас,но се измарям да говоря.Докторът каза да шептя.

Атина,мила,никой няма да те остави с този диабет да се мъчиш.Бях преди в едно отделение по гастроентерология,там диабетиците бяха с предимство да минат първи и ги поддържаха през цялото време със системи,правиха им изследвания,всички бяха добре.На теб ще слагат обезболяващи,спокойно.Аз съм алергична към всяко чудо,дето е обезболяващо.На предишните две операции дори и към опиати направих алергия.Тук искаха да ми слагат опиати някакви пак,аз като чух и пощръклях.Не разреших.
Сега съм по-добре,вкъщи съм си.Не подскачам вече като преглъщам,но пак боли.И много малко спах,около час някъде,дано сега ме унесе малко.

# 268
  • Варна
Пий през сламка на малки глътки, до 3-4 дни би трябвало да започнеш да гълташ нормално.

# 269
Благодаря Мария на 26 и аз съм на операция.

Общи условия

Активация на акаунт