Операция на щитовидната жлеза -13

• 54 941
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
И ти си много мила Hug
Не го мисли сега това за хирургичното лечение,може да не се наложи изобщо.Попитай не може ли да се проведе физиотерапия,няма ли и друго,което да се направи.

# 541
  • Варна
И ти си много мила Hug
Не го мисли сега това за хирургичното лечение,може да не се наложи изобщо.Попитай не може ли да се проведе физиотерапия,няма ли и друго,което да се направи.

Чакай сега събирам смелост да отида на лекар, че такъв страх ме гони все очаквам едни диагнози....

# 542
  • Бургас
За страха и очакването на такива диагнози те разбирам напълно.То като човек е преживял лоши неща,малко да му се разбута нещо,започва да очаква да чуе страшни диагнози.
За щастие не винаги нещата са толкова страшни,колкото човек очаква.

# 543
Абе те, че в близко бъдеще,че няма да ми намалят дозата, няма ами поне малко от малко да ми светне.
Сега се зачетох,че задъхване може да се получи и при нараняване на възвратния нерв, а моя си е наранен от операцията.
Ооо така като почне човек да си въобразява .... случвало ми се е хиляди пъти Grinning И по принцип старите хора казват, че нервите не трябва да се оперират, не слушай лекарите в този случай хахах нервите се лекуват с глезотийки, спа, масаж, физиотерапия и мехлемчета (без химикали, само билки и витамини и милгама) и спокойствие и здрава храна и повече секс! Не съм чувала за успешна неврологична операция, напротив, хиляди проблеми след такива операции и финансовата им страна, макар и много тежка, е най-малкото зло.
Глухи, успокой се бре, нищо ти няма, виж Сисито колко рева, а сега е отличничка.

# 544
  • Варна

Ооо така като почне човек да си въобразява .... случвало ми се е хиляди пъти Grinning И по принцип старите хора казват, че нервите не трябва да се оперират, не слушай лекарите в този случай хахах нервите се лекуват с глезотийки, спа, масаж, физиотерапия и мехлемчета (без химикали, само билки и витамини и милгама) и спокойствие и здрава храна и повече секс! Не съм чувала за успешна неврологична операция, напротив, хиляди проблеми след такива операции и финансовата им страна, макар и много тежка, е най-малкото зло.
Глухи, успокой се бре, нищо ти няма, виж Сисито колко рева, а сега е отличничка.

Оле Фри обявявам те за мой лекуващ лекар, рецептите ти ми харесват Joy
Какво ти е мнението за онкологичните заболявания и пиенето на вит. Б, мисля че го обсъждахме вече ама съм забравила.

# 545
Нямам лично мнение по принцип. Когато имах неврологичен проблем като твоя с ръката питах онколожката има ли проблем да се пие Милгама Н. Тя каза, че няма никакъв проблем. В темата за рака сме коментирали много пъти, че историите с вит. Б са градски легенди.
Ти обаче както обикновено не ме послуша тогава и взе Диклак, а не Мовалис и Милгама. Така че не те приемам за пациент хахах много си непослушна Grinning

# 546
  • Варна
О Фри ходих на невролог тогава, положението беше зле с адски болки, надупчиха ми задника. Не ми припомняй, така и ми останаха два пръста схванати.Там не съм действала на своя глава, стрикно спазвах рецептата и препоръките на доктора.
Да и аз съм пила невробекс и аз съм на мнение, че не е вярно.

# 547
  • Бургас
Аз съм чувала,че нервите при жените се лекували със самолетен билет я за Париж,я за Хавай...
Наистина човек малко трябва да си угажда и да е по-спокоен и позитивен.

# 548
  • Варна
Аз съм чувала,че нервите при жените се лекували със самолетен билет я за Париж,я за Хавай...
Наистина човек малко трябва да си угажда и да е по-спокоен и позитивен.

И тази рецепта ми харесва. Довечера ще ги връча на мъжа ми Joy

# 549
Smile Аз за нервите говорех, не за психиката Smile Smile Smile
тези два схванати пръста - при мен бяха дори трите крайни пръста - там свършва възпаленият нерв, който тръгва от горе от гърба и през врата ти надолу през ръката. И аз съм страдала много от тия болки. Не ми правиха физиотерапия, заради онкологичното - защото за нас трябвало да са някви спец процедури без електрически импулси. И само с мовалиса и милгамата ми мина за 1 месец. А беше страшно - случвало ми се е да получа спазъм и да ми се сгърчат пръстите докато шофирам.
Това обаче няма нищо общо с ЩЖ.

# 550
  • Варна

Това обаче няма нищо общо с ЩЖ.
По принцип няма, но ходих и там на бегом за ехография.
Абе страха си остава, винаги си имаш едно на ум.

# 551
Скаби, честити бебчета! Да са ти здрави и щастливи.
Глухи, я се стегни, нищо ти няма, няма и да ти има, теб те забравих, че си от Варна, бях на почивка в Св. Константин и Елена, хубаво беше, ама свърши. Можеше да се видим и да поклюкарим!
Аз момичета съм добре, килата дето свалих вече са 10 от 95 на 85кг съм вече. Много съм доволна от тази доцентка, почти не ми става лошо, оказа се, че е инсулина, аз все си мислех калция е.... Голям зор докато разбера какво ми е. Еутирокса аз си го намалих на 75 лятото Smile , а само ще се изследвам аз, щом получих сърцебиене и го намалявам. За смях съм си ама не мога да се влача само по доктори. Сега някога ще се изследвам и ще видим. Калция някога октомври ще гледам как е. Пия профихол за висок холестерол, това се води някакъв червен ориз, дали от него или от друго свалих кръвното ама много и съм чак със световъртеж. От на лекарства за кръвно сега съм направо без. Ще пиша как е холестерола, на 24 съм на преглед. Хубава вечер на вас!

# 552
  • Варна
Еееее е как няма да се обадиш значи.

# 553
  • Бургас
sisitons,кажи моля те,как свали килограмите?
Аз бях 85+,сега съм около 70 и си умирам от страх да не ги кача пак.Бях си около 50,след операцията на матката и яйчниците станах 85+,но през последната година отслабнах заради хиперфункцията на жлезата.Но сега,като я няма и нея вече,да не взема пак да напълнея,че никак не ми е добре с много килограми.
Майка ми доста напълня след като и премахнаха жлезата.

# 554
  • Варна
Ъ баси в чуденка съм голяма.Излязоха ми резултатите на кръвта, TSH ми се е покачило на 0,57  как така, странна работа. Дозата ми е същата от години, повече от 0,20 не се е покачвал, какъв е шанса да попадна на хапчета менте Confused .Ако ми вдигне дозата Райков ще се гръмна и на тази не съм съвсем наред. Иначе тиероглобулина е добре 0,10 , че и той нещо беше започнал да се качва.

Общи условия

Активация на акаунт