Операция на щитовидната жлеза -13

• 54 770
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря момичета. Аз все още продължавам да ям като прасенце:blush:
Голям апетит имам и не мога да спра. Възможно ли е да се дължи на еутирокс и затова и при всичкото ми ядене да ми пада захарта до 2. Явно по някакъв начин ми сваля захарите? След около две седмици ще отида на консултация, но още е рано.

# 676
  • Варна
Навярно все още не се е смъкнало ТСХ, но си изисква време,хапвай си щом не ти се отразява на захарта Simple Smile

# 677
Аз не съм спирала да ям. Освен основните хранения имам и доста междинни хранения и по едно голямо пакетче слънчоглед на ден + нещо сладко, като ми падне захарта.Joy

# 678
  • Варна
Аз не съм спирала да ям. Освен основните хранения имам и доста междинни хранения и по едно голямо пакетче слънчоглед на ден + нещо сладко, като ми падне захарта.Joy

И аз така, поне 5 хранения имам на ден, като не включвам някой бонбон или нещо дребно, което забърсвам мимоходом Joy.
Обаче сякаш взех да качвам, снощи се притеглих и бях 55 кг. и взех да се чувствам по-добре, явно този хормон като се нормализира и е добре положението, жалко че най-вероятно ще ми вдигнат дозата. Ама като няма как Cry

# 679
Да сме живи и здрави да си гледаме семействата, а пък другото каквото е. Дори е да напълнеем не е важно, само да се чувстваме добре.

# 680
  • Варна
Да сме живи и здрави да си гледаме семействата, а пък другото каквото е. Дори е да напълнеем не е важно, само да се чувстваме добре.
А като ми вдигнат дозата пак ще се вталя. Килата не ги мисля определено Blush

# 681
На мен пък хич не ми действа вталяващо високата доза.

# 682
  • Варна
На мен пък хич не ми действа вталяващо високата доза.

На мен гена ми е такъв. Кльоща съм си от дете, самите ми кости са много дребни и фини. Само на коремче слагам и съм много смешна Joy

# 683
И аз съм дребна и слаба с тънки ръце и крака, но пък си имам и аз шкембенце. Последно се теглих 49 кг., но по-трудно ми стават панталоните. 2 кг. си оказват влияние.Blush

# 684
Дойде ми време и на мен за изследвания. 0,06 ми е TSH, да видим дали има шанс леееко да ми смъкнат дозата. Имах хашимото преди операцията и все още ми е в пъти по-висок ТАТ, а би трябвало да спадне както бях разбрала, но може би отнема повече време?Тиреоглобулинът ми е 3, но пък преди 2 месеца беше 11. Но висок ТАТ не влияеше ли върху стойността на тиреоглобулина? (може и глупости да пиша, но някои знания нарочно ги заличавам, че иначе се затормозявам) Simple Smile

# 685
  • Варна
Дойде ми време и на мен за изследвания. 0,06 ми е TSH, да видим дали има шанс леееко да ми смъкнат дозата. Имах хашимото преди операцията и все още ми е в пъти по-висок ТАТ, а би трябвало да спадне както бях разбрала, но може би отнема повече време?Тиреоглобулинът ми е 3, но пък преди 2 месеца беше 11. Но висок ТАТ не влияеше ли върху стойността на тиреоглобулина? (може и глупости да пиша, но някои знания нарочно ги заличавам, че иначе се затормозявам) Simple Smile

Не,не пишеш глупости. Хашимотото оказва влияние на Тиреоглоболина.Но не съм се зачитала основно там, това го знам от приятелка със същия проблем.

# 686
  • Варна
Не издържах до прегледа аз. Днес се обадих на ендокринолога да му кажа, че ми се е покачило ТСХ-то. Не ми вдигна дозата, каза че не е кой знае колко високо. Доволна съм, така се чувствам къде, къде по-добре и дори задуха ми намаля Simple Smile

# 687
  • Бургас
Браво, Глухарче,радвам се за теб.Ти толкова се притесняваше да не ти вдигне дозата.Радвам се,че си се успокоила.

# 688
Браво, Глухарче,радвам се за теб.Ти толкова се притесняваше да не ти вдигне дозата.Радвам се,че си се успокоила.
И аз се радвам за теб, важното е да си спокойна! 0,5 е горната граница за нас.

# 689
  • Варна
Алекса на теб каквобти казаха?

Общи условия

Активация на акаунт