Почивката ми свърши и отново се завърнах към задълженията. Радвам се, че успях да изгледам заедно с вас онлайна и снощи изгледах и преведения последен епизод.
Може да не е убедителен случая с опадането на косата, но според мен тук в сериала трябваше да го направят. А и има още много други неща, които са малко като приказка.
Бризче благодаря за преведения момент от разговора на Сенем и Фарук. Снощи го гледах много внимателно два пъти. И си мислех...Може би ако Сенем беше казала на Сюрея, болката й нямаше да бъде толкова силна. Не знам...може и да греша...Но Фарук с малко думи убеди лелята, че той няма вина....И лелята след като премълча, това означава, че му е повярвала....Може би Сенем би могла да убеди Сюрея да поговорят с Фарук и след това да вземе решение.....Не мога да кажа кое би било по-правилно...само мисля на клавиатурата.
Гости напълно съм съгласна с написаното за Бегюм. Още в петък писах, че това е най-голямата простотия която са измислили сценаристите - Бегюм изхвърча паникьосана с думите след малко се връщам и гиостави в неведение....Можеше да каже трябда да направя една консултация с колега, ако щете можеше да каже апарата се повреди...или нещо друго...но не да оставя пациентката в необрано лозе...Ами дори и детето да не беше умряло, от притеснението на Сюрея щеше да умре....В притеснението Сюрея се навика на Фарук - на кого друг - а той знаеше колкото нея...Какъвто и ефект да са искали да постигнат, не се получи....
Съгласна съм, че Бегюм непрекъснато търси контакти с Фарук - не само заради Емир....И с това Къде отиваш ме побърка....Къде може да отива в такъв момент Фарук - разбира се при жена си.....
Преди това Фарук стоя на пейката самичък и си спомняше моменти от миналото. той не отида да потърси Бегюм - тя го търси.....
Според мен не е честно от нейна страна. Тя е направила своя избор преди повече от 10 години. Имала е възможност през всичките тези години да осъществи контакт с Фарук. Но тя е постъпила като пълен егоист - предпочела е лъжата, тайната пред истината. И ако не се беше разболяла, или Фарук не се беше оженил тя никога нямаше да му каже, че има син.....Щеше да продължи да лъже и Емир.....И ако Емир все таки научеше истината, дали нямаше да стане втори Адем.......
За ефектите за които пише Бризчето и на мен много ми харесаха. Особено с появяването на родителите на Сюрея....сякаш дойдоха да посрещнат внучето си...Много тъжно се получи в този момент....
И аз като Гости очаквах Есма да окаже подкрепа на Сюрея, но тя сякаш каза на случаен човек едно сухо съжалявам...
Може би сценаристите ни подготвят, че Есма предпочита за снаха Бегюм....От нея има внук вече пораснал и какво значение има дали ще е Сюрея или Бегюм - тя не харесва и двете.....