Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~173

• 63 602
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Привет момичета  Hug
Почивката ми свърши и отново се завърнах към задълженията. Радвам се, че успях да изгледам заедно с вас онлайна и снощи изгледах и преведения последен епизод.
Може да не е убедителен случая с опадането на косата, но според мен тук в сериала трябваше да го направят. А и има още много други неща, които са малко като приказка.
Бризче благодаря за преведения момент от разговора на Сенем и Фарук. Снощи го гледах много внимателно два пъти. И си мислех...Може би ако Сенем беше казала на Сюрея, болката й нямаше да бъде толкова силна. Не знам...може и да греша...Но Фарук с малко думи убеди лелята, че той няма вина....И лелята след като премълча, това означава, че му е повярвала....Може би Сенем би могла да убеди Сюрея да поговорят с Фарук и след това да вземе решение.....Не мога да кажа кое би било по-правилно...само мисля на клавиатурата.
Гости напълно съм съгласна с написаното за Бегюм. Още в петък писах, че това е най-голямата простотия която са измислили сценаристите - Бегюм изхвърча паникьосана с думите след малко се връщам и гиостави в неведение....Можеше да каже трябда да направя една консултация с колега, ако щете можеше да каже апарата се повреди...или нещо друго...но не да оставя пациентката в необрано лозе...Ами дори и детето да не беше умряло, от притеснението на Сюрея щеше да умре....В притеснението Сюрея се навика на Фарук - на кого друг  - а той знаеше колкото нея...Какъвто и ефект да са искали да постигнат, не се получи....
Съгласна съм, че Бегюм непрекъснато търси контакти с Фарук - не само заради Емир....И с това Къде отиваш ме побърка....Къде може да отива в такъв момент Фарук - разбира се при жена си.....
Преди това Фарук стоя на пейката самичък и си спомняше моменти от миналото. той не отида да потърси Бегюм - тя го търси.....
Според мен не е честно от нейна страна. Тя е направила своя избор преди повече от 10 години. Имала е възможност през всичките тези години да осъществи контакт с Фарук. Но тя е постъпила като пълен егоист - предпочела е лъжата, тайната пред истината. И ако не се беше разболяла, или Фарук не се беше оженил тя никога нямаше да му каже, че има син.....Щеше да продължи да лъже и Емир.....И ако Емир все таки научеше истината, дали нямаше да стане втори Адем.......
За ефектите за които пише Бризчето и на мен много ми харесаха. Особено с появяването на родителите на Сюрея....сякаш дойдоха да посрещнат внучето си...Много тъжно се получи в този момент....
И аз като Гости очаквах Есма да окаже подкрепа на Сюрея, но тя сякаш каза на случаен човек едно сухо съжалявам...
Може би сценаристите ни подготвят, че Есма предпочита за снаха Бегюм....От нея има внук вече пораснал и какво значение има дали ще е Сюрея или Бегюм - тя не харесва и двете.....

# 226
Добро утро! Hug Hug Hug

Гости Hug,благодаря за пожеланието! Heart Eyes Hug

Ани HugСиси Hug

Бризче Hug,за преведените откъси! bouquet

Приятен ден и щастлива седмица! lovekiss

# 227
Здравейте в първата седмица без невестата - ще ни липсва, но  ние ще си спомняме за миналите епизоди и ще гадаем бъдещите.
Ето и моите  вариант за сценарии за втори сезон.
Фарук ще търси Сюрея - Акиф ще има бойната задача да проучи всички възможности.
Фарук и Бегюм ще посетят педагог, за да получат указания как най-добре да заличат лъжите на Бегюм и Емир по-лесно да приеме Фарук за свой баща. Когато това стане, Емир ще иска да прекарва времето си с баща си - да си върне откраднатото му детство да бъде с баща си....Фарук все по-често ще прекарва времето си в дома, който е купил навремето за Бегюм....А Бегюм ще стане нетърпелива и ще се превърне във втора Дафа.....
До тук всичко е както и в останалите варианти.
В първия вариант - Фарук усетил какви са намеренията на Бегюм ще й обясни, че тя е неговото минало. Тя е направила своя избор и нейното място в сърцето на Фарук вече е заето от Сюрея. Сюрея е неговото бъдеще и Фарук се чувства много виновен, че разбрала за неговото минало, Сюрея си е тръгнала много разочарована. Той ще я намери и ще направи и невъзможното, за да си върне любовта й. Фарук иска да живее със Сюрея и да я направи  отново щастлива.....
Бегюм разбрала, че няма повече шансове при Фарук ще се върен обратно в Лондон и ще остави Емир при баща му.....
Фарук ще намери Сюрея и ще заживеят отново щастливо...

Сори, не мога да довърша....

Злати  Hug

# 228
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Мисля, че Деси беше написала, че Сюрея е заминала от международното летище... интересно коя дестинация е избрала...надявам се да не е Лондон......просто защото там е била Бегюм....иска ми се да е Италия, защото Сюрея все пак е музикант...
Повече по последната серия ще коментирам след български превод....и пак ще рева...това е сигурно Peace
Сега моят сценарии...Фарук ще "изпусне" Сюрея и ще потърси сметка на семейството как снимката му с Бегюм е стигнала до Сюрея....Ипек след ред сълзи, ред сополли ще обяснява как е имала добри намерения, но...до там...Фарук ще търси разбира се Сюрея...Акиф, детективи....каквото се сетите...колко време newsm78 СЦ ще кажат...но не ми се иска като в Съдбата да чакаме две години... Naughty Бегюм през това време ще се опитва чрез Емир да възстанови близоста си с Фарук ....но няма да стане, защото в противен случай ще го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Сюрея ще започне музикална кариера, ще стане популярна/ за ужас на свекито/ и така Фарук ще попадне на дирите и....ще се срещнат и половин сезон ще и доказва любовта си...и понеже обичам щастливите финали....накрая ще се сдобрят и ще имат бленуваната дъщеря, защото Фарук има син....който ще отглежда Фарук със Сюрея, а Бегюм....просто не ми се мисли за нея....достатъчно гадости направи през първия сезон Crossing Arms Баде естествено ще завърши университет и Мурат ще "прогледне" за любовта си към нея... Party Осман най го жаля....той вече няма да може да диша един въздух със Сюрея....а и Фарук май остана без фотографии на Сюрея....тя  ги взе всичките....поне не видях в стаята нито една....Едем ми се иска да остане с пръст в уста....а Есма ще съжалява, че Сюрея си е тръгнала/ но това не вярвам да стане Whistling Whistling Whistling/ най тъжен ще бъде Емир за Сюрея, защото Фарук ще е бесен, че си е тръгнала без да го изслуша......но каквото повикало....такова се обадило...
стига , че се олях Joy Joy Joy

# 229
  • Керодиспансера
Здравейте, момичета  Hug Hug Hug
Изгледах финалния за сезона епизод на Невестата.Много мъка , много сълзи, много болка  Cry Като по закон на Мърфи , най-невинните, най-добрите , най-незаслужилите , винаги страдат най-много , винаги плащат чужди грешки . Много ми е жал за Сюрея , не стигаше , че загуби бебето си , но трябваше да разбере по такъв начин за миналото на мъжа си.
Надявам се да бъде силна , да превъзмогне болката си и да продължи живота си , да се реализира там , където е тръгнала, да намери истински приятели , не такива като Дилара, която я предаде в първия удобен момент  Naughty, а такива , които да я обичат и уважават , ценят , заради самата нея , защото тя заслужава да бъде щастлива!
Не искам да пиша сценарии , но предполагам , че ще има скок във времето във втория сезон .След тръгването на Сюрея светът на Фарук ще се сгромоляса , предполагам ,че ще мине доста време докато се отдаде на работата си , на сина си, на семейството си.Нищо няма да е същото след нея !

# 230
  • Плевен / София
След тръгването на Сюрея светът на Фарук ще се сгромоляса , предполагам ,че ще мине доста време докато се отдаде на работата си , на сина си, на семейството си.Нищо няма да е същото след нея !

Ели Hug на мен не ми се иска да гледам втори Кахраман...искам силен, действен Фарук, който се бори и търси, а не чака потънал в мъка... Peace

# 231
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Ани HugГости HugЕли Hug

Аз чакам бг.превода,но  предполагам че ще има скок във времето!Така е почти при всички сериали! Peace

# 232
  • Плевен / София
Злати Hug ясно е че ще има в един момент скок във времето, но ми се иска Фарук да не "потъва" в мъката си....за Бегюм е скърбял 10 год, защото не е знаел защо си е тръгнала....е за Сюрея знае причината.... Peace знае и кой е причината Stop така, че трябва да действа и да не допуска, когато намери Сюрея да и обяснява защо например Бегюм присъства още в живота му....ако е така.....тук СЦ не могат да ни пробутат защото детето има нужда от майка....е то е имало майка, която го е лъгала 10 години Naughty спирам, че подпалих... Joy Joy Joy

# 233
След тръгването на Сюрея светът на Фарук ще се сгромоляса , предполагам ,че ще мине доста време докато се отдаде на работата си , на сина си, на семейството си.Нищо няма да е същото след нея !

Ели Hug на мен не ми се иска да гледам втори Кахраман...искам силен, действен Фарук, който се бори и търси, а не чака потънал в мъка... Peace
Здравейте, момичета!
Опитвам се да изляза от филма но в се още не мога.
И аз искам да гледам Фарук действащ както досега. Дори си мисля , но ще остави Фикрет да управлява с Акиф , а той ще хукне да търси Сюрея.
Сега чакам да видя кой от летните сериали ще заеме мястото на ИН в петък.
Хубава седмица , момичета!

# 234
  • Плевен / София
Деси Hug какво ще гледаме с теб това лято newsm78

https://www.youtube.com/watch?v=5CSZ872ZHEk

# 235

Гости ,  Hug!
Със Сечкин Светулките  и  Пълнолуние с Джан Яман.Чакам да видя кой ще е в петък....

# 236
Цитат

Аз също ще гледам! Laughing Мисля за този със Сечо,но партньорката май не съм я гледала!Не съм ровила да видя къде е играла! ThinkingДолунай-с Йозге Гюрел и Джан Яман....!А този за Двамата лъзци - с Керемджем(харесах го от Моят живот,който върви вечер по ФД-22,30.и го изгледах с руски субт. целия сериал),но партньорката Ямур Т. с голямата уста я намразих още от Фериха и Емир,после едва я изтраях и в Слънцата! Laughing

ПП Деси Hug Wink

# 237
  • Плевен / София

Гости ,  Hug!
Със Сечкин Светулките  и  Пълнолуние с Джан Яман.Чакам да видя кой ще е в петък....

дай на ЛС повечко информация за тези Светулки и Пълнолуние Whistling
Злати Hug, не съм гледала Слънцата, нито другите сериали за които пишеш...гледам като теле в железница... ooooh! Joy Joy Joy

# 238
Цитат

Аз също ще гледам! Laughing Мисля за този със Сечо,но партньорката май не съм я гледала!Не съм ровила да видя къде е играла! ThinkingДолунай-с Йозге Гюрел и Джан Яман....!А този за Двамата лъзци - с Керемджем(харесах го от Моят живот,който върви вечер по ФД-22,30.и го изгледах с руски субт. целия сериал),но партньорката Ямур Т. с голямата уста я намразих още от Фериха и Емир,после едва я изтраях и в Слънцата! Laughing

ПП Деси Hug Wink
Злати,  Hug!
На Сечкин партньорката не съм я гледала никъде...
Джан Яман ми хареса от Да обичаш на инат...

# 239
https://m.vk.com/kis_gunesi
Тук пишат , че  17-та серия на ИН може да бъде на 15-ти или 22-ри септември bowuu bowuu bowuu
http://www.haber7.com/televizyon/haber/2357482-istanbullu-gelin- … slayacak-17bolumu

Общи условия

Активация на акаунт