Любители на кучета - 73

• 45 145
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
Духче много се радвам за Джина и че вече вървите към оздравяване.  Hug
possessed тази трътла с кеф бих я намачкала.  Crazy

Влизам да ви се похваля, че Бети (кучето на село) е мама на 8 мишока. Днес упорито нападаше Макс, за да ги пази, но свикна с неговото присъствие и само му хвърляше лоши погледи от леговището си, когато Макс се размърда.  Laughing Е, в началото малко се и поохапаха двамата, ама първия път Бети като го нападна Макс имаше на къде да избяга, но втория път го приклещи в ъгъла и го хапеше и Макс понеже нямаше къде да избяга и се изрепчи и той.  Crazy
Да ви покажа част от бандата:

# 211
  • Sofia
Алелеелееееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нищо не ме умилява повече от бебе кученце!

Браво на Джина! Силно момиче!  Hug

# 212
  • Русе
Страхотни бебешори  Heart Eyes
И на possessed сънената прелест  Heart Eyes
И страхотни новини за героя Джина.

Все така да върви темата  Hug

Макс ходи на първата си почивка. Беше малко стреснат отначало но свободата да бяга по цял ден навън бързо му възвърна настроението Simple Smile. Заведохме го и на първото му плуване което по скоро беше скачане като дива коза из водата  Joy Много горещо беше и в Балкана
Отивам да кача снимки и да си покажа магаренцето.

Последна редакция: нд, 25 юни 2017, 20:11 от Ели_дечкин

# 213
Страхотни новини за Джина  Praynig
possessed, много е красива сънената маймуна (пу пу)  Heart Eyes
Sivi, да са живи и здрави мъниците и мама. Уникални са  Hug
А мокрият Макс е много сладка гледка  Heart Eyes
Да ги нагушкате всичките и успешна седмица  bouquet

# 214
Oh че сладки муцунки има тука
Ели, Сиви, страхотни са.
Сиви да са живи и здрави малчуганите  Hug

Ей я... умиращият лебед...
https://goo.gl/photos/avRUeVGACpBvuW369

вече не обича кухнята, килимът в хола е новата й любов.  Confused

# 215
  • София
Така, като гледам доста добре се чувства вече Джина. Браво!  Hug

Заведохме го и на първото му плуване което по скоро беше скачане като дива коза из водата  Joy
  hahaha hahaha hahaha
Страхотно е "магаренцето".  Heart Eyes

# 216
  • София
ех, кучетата бебета
и изобщо всички бебета

и Макс плувеца е сладур,  с това клепнало уше
ние днес ходихме пак да се къпем, за малко ама
мисля да го превърна в традиция, след работа се отбиваме да се окъпем и после вкъщи
тоя път снимки няма

Джина е страхотна, опраделено има енергия
Духче, мама много ли държи на килим в хола
аз такива упадъчни неща не поддържам от години
откакто имах куче тоест

# 217
  • София
Забравих, че исках да си покажа къпаното "пуделче".  Heart Eyes

# 218
  • Русе
 hahaha наистина е като пудел  Heart Eyes

# 219
  • София

Винаги така се къдри, като се намокри.  Laughing

# 220
 Hug
Щастлива е. Ама ми създава ядове с храната и лекарствата. Особено капризна е към капсулите за кожа и козина. С малките розови и антибиотика се справям, но капсулата... сега мисля, че е гладна, души ама не отива към купата, в която има малко месо, гранули залети с хубав бульон, в който има толкова колаген, че преди да го направя със стайна температура се беше желирал. Пък може и да не е толкова гладна знам ли, изяде една консерва - половината сутринта, половината към следобяд - 3 часа.

Ми мама преживя одеалото  Joy нея я няма, аз съм си сама с Джина, но аз си го харесвам  Embarassed създава ми уют някак си. Но... май май... няма да го бъде.
Вече се учи на номера, затворих хола, тя седна при мен в кухнята с жален поглед и заскимтя. Е, отворих й хола и влетя с балетна стъпка... .
Много е неадкватна в движенията си, днес без да искам я ударих някъде по муцуната - стана случайно не очаквах да ми се метне и нещо правех с ръце - тя като избяга, сви се и се напишка от страх на вън. Но иначе слуша, което е учудващо, като сме на двора й по-рязко й кажа "Джина не" или "Джина не там" и се маха. Но сама не иска да се прибира, чак като сложа кайшката тръгва с мен.

Хахаха жгмъц - това Бианка ли е?
possessed - а скоро снимки да сложиш!

# 221
  • София
Да, същата.  Heart Eyes

# 222
  • София
Данък:
http://www.img-share.eu/f/images/381/15723540_10210980130962130_ … 4821_ojXtUjsB.jpg
http://www.img-share.eu/f/images/381/17359325_10211707694190756_ … 5896_oZmtyye7.jpg

Лора скоро прави 2, на осми август. Леко ми е свито защото предстои да я оставим на хотел за 16 дни, заради морето. По прицип е стояла в хотела по 2 седмици и си е свикнала, но все пак..винаги ми липсва и я мисля.

# 223
  • София
А Биани става на 7 след 4 дни. Кога минаха толкова години...  newsm78

# 224
жгмъц, много искам да я гушкам тази хубава Бианка (пу пу пу)  Hug Heart Eyes Hug
Таис, страхотна е Лора, а как позира само  Hug

Общи условия

Активация на акаунт