Любители на кучета - 73

• 45 284
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Духче, поздравления за усилията и  неуморните грижи за да спасиш Джина  bowuu Hug

Сиви, бебоците са разкошни  Heart Eyes

# 616
  • Ланкър, планините Овнерог
Духче, знам, че щом спят по гръб, значи, че са спокойни и всичко им е наред. Не знам как им е удобно, но...
Вот так, клипчето може и да изуми някого, ама собственик на бигъл - тц  Mr. Green Отвратително лакоми са, предния вет на Чарли ми беше казал, че само дратхарите са по - лакоми от бигълите. Нашият месеци наред излизаше само с намордник, иначе не пробираше какво да отнесе - капачки, камъчета, салфетки, всичко по пътя си изсмукваше. Сега се е ограничил до хляб и кокали. С кокалите ми е по - лесно да ги извадя от устата му, но хлябът му е слабост. Нито бой, нито "не", нито нищо не помага, а не винаги виждам преди него. Дано не нацели някъде отрова, че от това много ме е страх.

# 617
  • София
Момичета, прекрасни кучовци! Simple Smile
Пускам ви една статийка за етикета в кучешкия парк, който трябва да има, но май го няма Simple Smile

Ето и няколко снимки от миналата седмица:
Скрит текст:

# 618
Момичета, уникални сладури видях по всички снимки, а Чарли е страшен атлет Heart Eyes HeartInnocent

Нарцисчева, защо не му направите стълба, за да не се притесняваш, че скача? Всички, които продават са много стръмни и трябва да се направи според размера на кученцето, но поне ще ти е по- спокойно. Да се оправя бързо малката маймуна 😘

Sivi, много са хубави тези бебета (пу пу пу) и на човек му се иска да ги гушка, гушка Heart Eyes Дано ушето на Макс се оправи бързо 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

# 619
Коте, ах, каква вежда  Laughing
Относно статията, напълно съгласна съм с нея, за това сме си все самостоятелно обикалящи  Cry То, не че в квартала има кучешко място, де. Ако имаше, може би нямаше да сме стигнали до тук, а щеше да се е социализирал и свикнал.

# 620
Малко Сладко Коте, страхотни снимки 🤗🐶😊 и хубава статия. Ех, ако хората спазваха тези правила 😇😇😇

Духче, Джина вече е друго куче. Да е жива и здрава 💋

# 621
  • под тепетата
Коте, благодаря за статията. Покрай нея изчетох всички за кучетата. Някой питаше за пишкането преди, но и тази за научаване на името и визуалния контакт много ми хареса.
 Sivi, мъжете са си мъже , няма значение татко - батко... Бързо да се оправя Макс!
 Духче, вече си имаш истинска палава сибирка! Много ми хареса преди време я  беше нарекла- Сибирско сияние. В тази връзка много ми допадат имена на кучета, които значат нещо.  

# 622
Благодаря ви!
Да, друго куче е вече. И е много любвеобилна.
Да, Северно сияние я наричам понякога. Името й не ми допада, но не исках да го сменям. Понякога в ума си мисля за нея като за Лято Simple Smile от игра на тронове.

# 623
  • о`майна лунна нощ е
Прекрасна е, Духче!  И ще става все  по-щастливо и уверено куче. Поклон пред голямото ти сърце!

# 624
  • Rock & Roll feeling ...
Отвратително лакоми са, предния вет на Чарли ми беше казал, че само дратхарите са по - лакоми от бигълите.

И по този повоод, ей това се върти от вчера много във фейса  - ( с глас се смях, дано усмихне и вас Wink ) https://www.facebook.com/gikarmazin/posts/1976193109073004?pnref=story видео

Момичета,имам питане ... Има ли някакъв вариант да си спестим миенето на лапи ?  Постоянно се раздразнява между пръстчетата, заради всекидневното мокрене Thinking

# 625
Вот так ., може да пробваш със сешоар след миене. А за разраняването има един спрей на Christensen със сребърна вода, вероятно ще свърши работа.
Шампоанът, с който миете за честа употреба ли е?
P.S.
Клипът с лакомото бебе е уникален 😄🐶😊

# 626
Хавлия, намокрена с вода в единия край. Първо се изчиства и после със сухия се изсушава. Но не става при много мръсни лапи, тогава си трябва вода. 😊

# 627
Тези дни го забърсваме с бебешки мокри кърпи, за да не го опъваме, вдигайки го на мивката. Само сега в тоя дъжд не знам кърпички дали ще вършат работа. Че го и накапах с пипета заради бълхите. Надявам се дъждобрана да върши работа.

# 628
Когато не са му мръсни лапите на Макс ги избърсвам с мокри кучешки кърпички. Отделно винаги си подготвям преди излизане навлажнена памучна кърпа. Иначе, когато се наложи по сериозно миене не използваш шампоан, а само топла вода и така цялара мръсотия пада, а след това старателно избърсвам с хавлия лапите и между пръстчетата.

# 629
  • София
Само да кажа, че не е моя статията, а на Светла Величкова Simple Smile
Когато не са мръсни лапите, ние ги четкаме с твърда четка и/или забърсваме с навлажнена кърпа. В такива периоди мием лапи два пъти седмично.

Общи условия

Активация на акаунт