Любители на кучета - 73

• 45 124
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ние бяхме Хилс ама имаше газове от нея, сега е на Акана и по-доволна съм като че ли от Хилса
Ама те не хапват малко френчитата, не е като йоркито  ама кг храна ми отива не за два, за 5 дена някъде ако е само на гранула. Като пархосмукачка са  Laughing

possessed, блазе ти че може да я взимаш с теб на работа. Това е голямо спокойствие, като ти е все пред очите.

Sivi, същата работа съм и аз, повечето ми време минава с него. Винаги гледам повече от 2 -3 часа да не остава сам, нищо че си има другарче (котака)  Laughing И също изчетох много преди да го взема и изчаках 1-2 години, за това съм подготвена за всичко.
Особено френчитата са кучета компаньони и те страдат много като не им се обръща внимание, постоянно си го изискват. Може и другите породи да са така, ама специално за тях съм запозната.

И моя ходи от на котарака водата, но храната не се пипа. Също остава локви след него и ще взимам нов моп, че тоя направо му разказах играта  Simple Smile

# 706
  • София
а, у нас всички пият от една купа
айде сега и глезотии
не им е проблем

на котките пхраната е вдигната, защото Рея омита всичко, което и попадне пред муцуната
а котките не могат да ядат от нейната храна, защото ако я доближат докато яде, налита на бой, а и си изяжда порцията за максимум 30 секунди
и тримата се научиха бързо да стоят далеч от нея, докато яде

за сприятеляването -
с пенсионера се правят, че не се виждат
с малката котка, Джуджи, вече си играят, тоест Рея я захапва за врата и я влачи из къщи и се гонят
със Сиси обаче няма късмет
още я е страх и не дава на Рея да я доближи
а на Рея и е такъв мерак
По няколко пъти на вечер се чува топуркане, разместване на столове и съскане
предполагам, че с времето ще свикне

оф, стига съм писала, отивам да поработя

# 707
При нас е същото с водата. То няма такова льокане и после локвички след него и накрая вземе да си изтръска главата и с останалата вода по муцуната да остави капки по стената. Satisfied Но пък отдавна започнахме да му бършем муцуната след пиене на вода и вече си знае и чака над купата да дойде някой с кърпа и да го забърше. Stuck Out Tongue

# 708
Вкъщи малката ходи и облизва купичките на големия. И от неговата вода пие и махнахме нейната, вече са само с една.
Но той никога не ближе нейната Паничка, вчера беше пълна дори. Не я забелязва.
Той пие, прави локви, навсякъде мокро.
Тя е нежна, близка съвсем по малко и не мокри.
Пълни противоположности са. 😂
За ходенето навън-той от ден 1 (на три месеца) знаеше къде се пишка и ака, на нея й отне близо година(взехме я на 40дни). Просто не можеше да стиска, ако има човек вкъщи и се извежда често, не правеше поразии.
Аз от декември си работя от нас и е страхотно. И за мен, и за тях. 😇

# 709
  • Sofia
DqVoLsKi_ChArOvNa, не се притеснявай ужасно много, ако успееш, те усещат и допълнително се завърта колелото. Щом и докторът казва, че е ок, довери му се, ще се наместят нещата, бебенце е, стресирана е, дай й няколко дни и ще се успокоите всички. Предполагам, че и детенцето усеща притеснението ти и някак реагира, мисля, че и там ще се получат добре нещата, само постигни някак малко дзен, че всичките малки душици теб гледат и по теб се водят, мама си на всички вече  Hug Hug

Духче, определено наказателна акция има у вас, както и малко борба за надмощие, предлагам да покажеш спешно кой е шефа вкъщи  Mr. Green Момичетата тук сигурно още си спомнят борбите вкъщи - моите 45 кила срещу една плюнка кило и половина, който луда ме правеше, ама бързичко му стана ясно кое как е  hahaha Добре, че имах врати тогава, че иначе нямаше как да стане възпитанието, сега цял месец съм на зидарски отвори и ако трябваше да се възпитаваме... Whistling Crazy

А за пишкането, акането и възпитанието - ами до годинката си е, няма какво да се лъжем, дотогава си е дебнене, обръщане на внимание и установяване на правила.. Като с децата, първите 7 години, после са корекциите чат-пат, но основното е дотогава. А хората, които си оставят пинчерите на село, щото акали...... #2gunfire Колко пък ака това мъниче, да не е немски дог.... Отнася се и за всички други породи, разбира се, но за такива джобни мъничета най ме е яд, те не са дворни кучета, миличките... Sad

На Страхо му се размина ваксината сега, гледало се кога е слагана третата и около тази дата оттук нататък всяка година се слагала годишната, спасен е до септември.

# 710
Аз не зная как да я възпитавам. Наистина трябва ми още учебене и то не малко.
Сега дойде моя много близка приятелка с детенцето си, което е на година и малко. То с едно колело тропа и я следва, тя се почувства много притисната в ъгъла и се напишка на леглото. Ми не съм й се карала. Не е виновна, от страх беше. Хем не искам да става лигла, хем реално нищо не прави момичето ми. Нищо освен да подпиква и че изяде два чифта обувки.

# 711
Ох, като ви слушам с вашите малки и големи сладурковци и така искам да си взема едно (две?) кучко и аз. Но с това преместване, нов град, нова къща, нова работа...съвсем не му е времето. Двете котанки ме радват и обичам да се грижа за тях, но явно съм dog person и нищо не може да замени любовта на кучето.
Сега поне като се преместя ще се радвам на Спай, немеца на МП. В този ред на мисли, милото се оказа с гъбичи. Опадала му козинка на няколко места и се чесъл, вета установил гъбички след преглед. Идея си нямаме от къде ги е хванал. Той си играе с едно единствено куче като излезе навън, че е доста доминантен и не понася много компания. Възможно ли е да от реката...или...знам ли?Hushed

# 712
Госпожица Дух, това може да предизвика бъдещ отрах от деца. По-добре я пази и я запознавай само с деца, за които си сигурна, че няма да я стеснат. Казвам го от опит. Братовчед ми беше на толкова, крещеше и тичаше около голямото ми куче, милия и до сега го е страх от деца. Дърпа се и свива опашка, крие се зад каквото може. Confounded

# 713
Момичета да ви се оплача ,снощи си бяхме на село и както кучо си търкаше муцунката в леглото започна да скимти и да си тръска главата, помислихме си ,че или нещо го е захапало или е влезнала муха в ухото ,като се има в предвид колко са много  .Сега го заведохме на лекар ,човека пробва да го прегледа, но не стана ще трябва упойка .Сега ще трябва да чакаме до утре и дванадесет часа без храна и вода заради упойката,стискайте палци толкова ме е страх заради тази упойка  Cry

# 714
  • DE
 Не мога да ви изчета бе хора...вече не мога да се сетя кой звяр на кого принадлежи Mr. Green
Обаче всички са сладури, а най-вече малките палета новодошли в темата.
Да се отразя и аз за хигиената-у дома е почти нулева
Разбирайте оргии в локви, щурене по ливади, търкаляне в пясъците  и бясна игра с хапане и лигавене
Цял ден е вън в градината. Вън-вътре и миенето е просто е.. баси и работата.
Снощи се отъркаля в едно човешко. Първо един друг пес и моята да не остане по-назад довърши мазалото.
Усмърдяни се прибрахме и направо в банята.
Беше адски нахапана от комари и тъй като е късокосместа и на корема като перушина се открояваха яко пъпките.

# 715
  • Пловдив
Момичета да питам. Кучо яде Роял канин за дребосъци. Чихуахуа е. Но нещо често му гъргорят червата по нощите. Не го боли, само звуците са плашещи. С каква храна да сменя? Искам да му дам най-доброто и да е здрав. Дали да не взема серията на елкануба за проблемни стомахчета

# 716
  • У Диспансера ...♥♥♥
Възможно е да е от реката гъбичките, скоро една приятелка даже все още го лекува нейния от гъбички хванати от реката.
А моя алергия от морската вода получи, та и ние сега се лекуваме  ooooh!
Лично на мен ми е влизал комар в ухото и беше  голяма болка, бях малка и в спешното ме заведоха. С една голяма игла ми вкараха някаква течност и го изкараха. Та може и муха да е Peace Бързо да се оправя, ще стискаме  Hug
А чеше ли ги пъпките от комарите, Matze  newsm78

merita,тук повечето хранят с Taste of the Wild  и са много доволни от храната.За такъв мъник няма да ти излиза и кой знае колко скъпа. А за Рояла е нормално да му къркат червата, аз тяхната само стартера им харесвам.

# 717
  • Пловдив
Нямаха taste препоръчаха и взехме еукануба

# 718
  • DE
Говорих сега с моя съседка и тя каза, че тяхния боксер е също нахапан от комари
Сега на разходка докато лежи на поляната я баха наказали пак по главата доста и виждам пак пъпки
Явно не я сърби, защото не се чеше, но се опитва да ги гони

# 719
Сутринта след работната смяна скокнах до село и не пропуснах да направя няколко снимки на малките. Макс продължава да ги гледа с интерес, даже днес доближих едното до него да го подуши. Милия не смее да мръдне, само души и стои като препариран. Май усеща, че са съвсем беззащитни и малки. И хубавото на новата версия е, че мога директно да ги кача от телефона мъниците, които успях да фокусирам.
matze сега като се замисля не съм виждала никое куче да се чеше след ухапване от комар. И Макс са го хапали, но не е имал чак пъпки от тях, но един джак в парка ставаше като решето от комарите. И пропуснах да кажа че е много готина тази шоколадка. Обичам шоколад и кучетата с този цвят май са ми слабост.Hug

Общи условия

Активация на акаунт