Любители на кучета - 73

• 45 119
  • 762
  •   1
Отговори
# 735
Моите си стоят отзад седнали и гледат всеки през прозорец. Не ме тормозят и си карам спокойно, но всеки ден се возят. Bowtie
Дори не помня да съм ги учила.. Само с возене е станало.

# 736
  • Пловдив
А с каква храна го храниш?

Ако някой има интерес:
https://www.facebook.com/events/346875729060099/?acontext=%7B%22 … 2%3A%22null%22%7D

# 737
  • о`майна лунна нощ е
Ето го Страхил:
Скрит текст:

Фен съм му! Много е готин.

Замъкнах в колата една 10-килограмова торба с гранули за Торин. За месец и половина, откакто е при нас, е изял около 3 кг. от по-бебешките варианти. Сега му купих една за вече поотраснали зверчета. Не мога да му хвана колко успява да погълне. През деня яде различно количество. Факт е, че му се броят ребрата, но расте на копита и е станал страшен скакалец. Миналия ден го заварихме в мивката на двора?! На 1,2 метра е от земята! Има си и кеч партньор. Някакъв нахален до безобразие селски котарак се засели в двора. Налита на купичката на кучето с променлив успех. Трябва да направя клипче как се бият. Не е злобно, просто борба, но са много смешни и двамата.

# 738
  • Sofia

Ето с тази:

До 11м с варианта за бебета, а вече с тази за над 10м.

# 739
  • София
Моята кифла Холи днес става на 4 години. Почерпете се за нейно здраве.

# 740
Моята кифла Холи днес става на 4 години. Почерпете се за нейно здраве.

Да ти е жива и здрава Холи, змия 🎉🎉🎉 Желая ви още много години щастливи мигове заедно 🙏🏻🐶💋🎂🍭🍰🎉

# 741
  • Русе
Жива и здрава да е Холи ❤

Имам бебе кокер на гости. Бях забравила за локвите, нощната игра и белите. А бедният Макс се чуди и мае с какво е заслужил това наказание 😆 Малката го побърква Simple Smile

# 742
  • Sofia
Честит рожден ден на най-голямата ни кипра! Tada  Heart Eyes Жива и здрава да е душичката и дълго, дълго да си се радвате!  Hug

А бедният Макс се чуди и мае с какво е заслужил това наказание 😆 Малката го побърква Simple Smile

Снимки, снимкиии искаме  Joy hahaha

# 743
  • София - Рим и обратно
Честит празник на кифлата и на теб, Змия!

Ели, на колко е кокерът? Нашата, поне засега, си спи нощем и не досажда. Ама с такава поспалива стопанка като щерка ми, има ли избор. Сутрин я извежда към 7 за 5 минути и се връща да си доспива, а горката Кира стои с нея в стаята и си натиска парцалите Crazy.

# 744
  • У Диспансера ...♥♥♥
Змия, да ти е жива и здрава още дълги години.🎂💞

# 745
Да ти е жива и здрава Змия! Снимки на сладураната искаме.

И на изтормозения Макс с мъчителя му Sunglasses

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 13:46 от Анонимен

# 746
  • София
Да ти е жива и здрава Холи. Пожелавам ви още много щастливи години  заедно!

# 747
  • София
Благодаря много на всички.
Не мога да кача в момента снимки от телефона. Дава ми някаква временна грешка. Нямам достъп и до фейсбук, за да покажа нещо от снимките там.
Дано имам време довечера да я покажа.

Мисля, че като подарък ще получи къпане, което тя хич не обича. Mr. Green

# 748
Змия - нека да бъде много здрава! Честити да сте.
Еййй искам и аз на гости при бебето кокер.... и снимки!!

О, благодаря ви за чудесните думи за Джина! Вчера се зачетох за хъскитата, до сега ме беше срам да казвам, че има нещо хъски в нея, да не ми се сопне и изсмее някой, но се зачетох и тя наистина много отговаря на породата си. 1во характерно е, че нямат миризма - Джина мириеше съвсем леко и то на самата себе си, а не на куче. Пишканото й също не мирише. 2ро не лаят много - Джина лае рядко, още по-рядко вие, кротка е и спокойна с хора, но много бърза и игрива. Много й се играе. 3то маската на лицето им винаги е бяла - аз си мислех, че цялата й муцунка е бяла, но не е, погледнах я по-внимателно точно като хъскитата до над очите стига оранжевата й окраска после бяло. Не, че е важно и ви пука ахах но за мен са открития. Нещо козината й се променя - преди беше сякаш "зализана" на зад, а сега настръхва на горе и то много смешно - в момента до половината й тяло е настръхнала и пуФкава от към главата, а след това към опашката е "зализана" и сплескана - надявам се скоро цялата да стане пухкава и бухнала Revolving Hearts Ооо извинявайте, ама не мога да й се нарадвам хехехе

# 749
  • о`майна лунна нощ е
Забелязах тази пухкавина в козината й на последните снимки, които пусна, Духче. Интересна е. А очите й на мен много ми напомнят за хъски жилката в нея.
Да е честита рожденичката и дълги години да сте си другарчета, Змия!

Общи условия

Активация на акаунт