Любители на кучета - 73

• 45 154
  • 762
  •   1
Отговори
# 225
  • Euskal Herria
Макс геройски издържа 3-те хиляди километра. Отказваше храна, само вода пиеше. Сега се ухажват с котарака, за момента са на етап "търпимост", чат-пат придружено с фучене, съскане и скимтене.  Grinning

# 226
  • София
жгмъц, много искам да я гушкам тази хубава Бианка (пу пу пу)  Hug Heart Eyes Hug
Таис, страхотна е Лора, а как позира само  Hug
Благодаря, понякога имам чувството, че това куче осъзнава собствената си красота и все позира  Laughing

# 227
  • Русе
Яна, добре дошли на родна земя  Hug
Красавица е Лора  Heart Eyes

Ние вече имаме яснота кога ще са ни отпуските. Остава да намерим и място където ще ни вземат с магарето  Praynig Не бих го оставила на хотел на този етап. Все едно да си оставя децата Sad (лично мнение, всеки да си прави каквото си знае)

# 228
  • София
Моята отива на бабин дом, ще почива на село бийч, много и харесва при баба.  Mr. Green

# 229
  • София
Понякога се налага просто, Ели. Ние рядко ходим наблизо на море и няма как да е с нас. Ето, сега през май бяхме за пет дни до Пелион, тя е била там и миналата година и с лекота изминава 500-600 км. Съответно я взехме и беше супер. До Корфу и Тасос също я водихме, пътят с ферибот е кратък.

Миналата година обаче, когато бяхме на море в Хърватия, наши приятели ни предупредиха, че по хърватските плажове не можем да водим куче, има табели. Факт, и на двата острова имаше такива - ако я бяхме взели с нас, 2 седмици щяхме да се чудим какво да я правим. Сега през юли пак ще сме по острови, при това далечни - до Астипалеа пътят е 10 часа с ферибот. Ще е много сложно..затова, макар че ми липсва и я мисля, предпочитам да я оставим във вече проверен, изпитан хотел, където знам, че я гледат чудесно  Simple Smile

# 230
  • Русе
Ооо, Таис, не беше нужно да ми обясняваш  Hug Не съм си и помислила че ще оставиш тази красавица ей така. Просто за себе си казах че не бих го оставила на този етап а няма начин някой ден да не се наложи. Уж имаме обещание от единият дядо че ще го гледа ако/когато трябва  Praynig

# 231
Много се радвам на скокливата Джина. Вече го няма онзи тъжен поглед, с който дойде в темата. С храната са така, капризничат си хайваните, че и отделно жегата много ги мори вече.
Олеле адаша Макс е много готин във водата. Че и колко много е пораснал.  Heart Eyes Ели_дечкин със сигурност ще намерите местенце, където да ви допуснат с кучето. И аз без моето магаре не тръгвам никъде, даже другата седмица сме на кратка уикенд почивка и избора се основаваше на това къде ще може да дойде и Макс.
Tаис отдавна не сте се показвали в темата, но виждам че Лора е станала една красива дама с хубав нос за щипане.  Crazy
жгмъц Бианка верно много къдрава станала след баня, ама всякак си е красива.  Heart Eyes

Някой беше питал преди няколко странички май за добавката, която давам на Макс за козина по време на космопада, ама се отнесох и забравих да напиша. Та давам му Петнил на Рихтер Фарма. По принцип ми бе препоръчан Витадерм на същия производител, но когато започнах да го издирвам се оказа, че са спрели вноса за България и се спрях на Петнила, защото има подобен ефект.
И да го покажа моето златно момче в златното поле:

# 232

Ели_дечкин - сладък рошлинко.
Таис - много обичам такива кученца, с една елегантна осанка. Ще ви намачкам ако ми попаднете.
жгмъц - има лондинки под прикритие...вие сте пудел под прикритие :Д
Sivi, тези малките са големи мушмороци. Порода любов ли са, че майката ми се вижда много интересна?

# 233
  • Русе
Сиви, ние бяхме "вчерашният" уикенд с него на Трявна но бяхме в къща а не хотел. Ще намерим нещо подходящо, не съм се отчаяла.
Златното адашче е  Heart Eyes

# 234
  • София
Ели, виж в тази група, може да намериш каквото ти трябва.  Hug
https://www.facebook.com/groups/hotelivkoitopuskatdomashnilubimci/?fref=ts

Биани вече не ходи на море, много и е мжега и само се мъчи. Иначе навсякъде другаде ходим с нея, даже имамем едно хотелче в Берковица, където веднъж не я водехме и ни питаха защо сме без нея.  Wink

# 235
  • Русе
Жгмъц, ако разгледаш групата ще ме срешнеш и там   Mr. Green

Търся нещо планинско, и аз не искам море.

# 236
  • Euskal Herria
Ели, в кокерската група във фейсбук - миналата среща я правиха в Чепеларе. Сега ще е в Приморско. Ако искаш, ще видя кой точно беше хотелът.

# 237
  • София
Ели,  Hug

Благодаря за милите думи, много хубави кучковци има тук  Heart Eyes
Пуснах заявка да се присъединя към групата във ФБ за хотелите, ще е от полза. Иначе членувам в групата на стопаните на визли, много приятно местенце във фейса.

# 238
  • Русе
Благодаря, дами, но търся нещо по-близо. В северната част така да се каже. Ако тръгнем надолу, по-добре направо в гръцко.
Тъкмо гледам един във Велинград и се чудя дали ни е далеко, и как ли ще се впише Макс в Спа-то  Mr. Green

# 239
Жгмъц, ако разгледаш групата ще ме срешнеш и там   Mr. Green

Търся нещо планинско, и аз не искам море.

Аз съм от йоркширската тема, но хвърлям белтъци и тук без да се обаждам обикновено  Grinning, но тъй като вчера се върнахме от планина с кучето мога да препоръчам и двете места на които бяхме. Едното е Романтика Форест на язовир Широка поляна, другото е Корнелия бутик и дрън-дрън, между Банско и Разлог, до Пирин голф. Прилични цени, добра кухня, имаше всякакъв калибър кучета. Миналото лято бяхме в Пампорово във Финландия, също пускат кучета, въпреки че към базата там имам леки забележки, но за едното спане става.

п.п. сега видах, че Родопската дестинация ти е далече, провери в Рибарица, миналото лято бяхме и там и докато избирах, в доста от къщите приемаха с домашни любимци. Около Трявна също сме били, само трябва да си припомня как беше, в едни вилички, ако те интересува ще се разровя да видя кои бяха  Peace

Общи условия

Активация на акаунт