Бебешката количка - цяла наука за второ висше №37

• 138 105
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 240
Те трябва да бъдат от една марка предполагам, за да са съвместими?

Не е задължително,  може да се ползват адаптери, но не за всички марки има.

Скрит текст:
Първата ми количка с дъщеря ми на един месец в нея.
1, 2, 3
Синът ми гледах в Jane Nomad втора употреба, първите два месеца с кош Матрикс, че му стана много бързо къс.

# 241
Ясно, благодаря.

# 242
Здравейте, мами. Някой може ли да сподели мнение за CAM dinamico?  Благодаря!
https://www.hippoland.net/cam-kombinirana-kolichka-3v1-dinamico-siv-230-59082

# 243
Аз вчера попаднах на такава в olx и на мен също ми допадна. Искам да попитам това, че гумите се помпят, предимство ли е или биха се превърнали в консуматив?
И също там, където са отбелязани размерите, пише "основа(опция)", каква е тази основа и т.е. трябва да се купи отделно ли?

# 244
Поли, аз нямам позната, коята е с такава количка и на която да не се е налагало да сменя гумата поне веднъж.. Едната ми по-близка приятелка в рамките на месец два пъти, отделно че ги помпа редовно.. Тя ми каза, "Гледай количка с непомпащи гуми, ако сега можех да избирам, не бих взела с такива никога."

Тук има и доволни мами, но определено това е едно от нещата, които аз категорично съм си забранила Simple Smile

# 245
И аз съм твърдо против помпащите гуми, не че съм голяма разбирачка, де Laughing
Но една моя приятелка все е във вулканизатора, та категорично за мен това беше едно от определящите неща в избора.
Иначе съм чела, че по-леко возят помпащите гуми, ама...че и май не навсякъде се навиват да оправят и лепят гуми на детска количка.

# 246
Аз вчера попаднах на такава в olx и на мен също ми допадна. Искам да попитам това, че гумите се помпят, предимство ли е или биха се превърнали в консуматив?
И също там, където са отбелязани размерите, пише "основа(опция)", каква е тази основа и т.е. трябва да се купи отделно ли?

Поли, основата не се купува отделно. Опцията е, че можеш да избираш цвят  на шасито.

# 247
Звучи ми като голямо замесване, ще помислим тогава.
Аз само гумите гледам Grinning може би ми е останало от времето, по което брат ми избираха количка и той ми обясняваше как трябвало да са по-големи..

# 248
Поли, то си е важно да са големи, факт Simple Smile Hands Thumbsup

# 249
  • На остров
Аз харесвам помпащи се гуми. Возят меко и дават по голям комфорт и за бебе и за мама. Не съм имала шроблем до сега.

# 250
  • Стара Загора
Абе неприятно е с по- малки гуми, едната ми сестра е с Cangaroo  Drift  Stop Stop Stop
Няма такова друсане.
И колкото повече неща и екстри и подаръци ти предлагат с количка, толкова по- нежелателно е да я взимайте.

# 251
Две в едно Wink , ти с какъв модел си и къде я буташ, в Бг ли? Simple Smile
Иначе гледах примерно една Baby Design Comfort, на която пише, че се предлага с помпа Rolling Eyes
Със сигурност са важни гумите, но с изказването си имах предвид, че нямам никакви други критерии на този етап-марките още нищо не ми говорят, кг не са толкова от значение за мен и т.н. подбирам ги по гуми Laughing

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 10:14 от Poliiii

# 252
  • София
Имах количка с помпащи гуми, които бяха напомпани и запечатани и никога не са спадали, не видях и да има от къде да се помпат. Возеше изключително леко и сега ми е адски трудно да харесам лятна количка, защото случвам на големи дървета и ме дразни.

# 253
  • София
Въобще не заблуждавайте мамите тук, че само полските колички се продавали след 6 месеца или първата година. Взех си лятна количка с две дръжки и я ползвах точно веднъж- продадох я веднага, неудобно се буташе дори на гладък терен. Въобще не знам как се купуват толкова много maclaren.
А каква марка беше количката, която продаде? Защото както при комбинираните, така и тези с две дръжки има много голямо значение марката. Може да изглеждат абсолютно еднакво, но като маневреност огромна разлика.

# 254
Здравейте, мами! Сестра ми ще ражда след 3 месеца - близначета и на мен се падна честа да и подаря най - важният продукт за една майка - бебешката количка!  Моя позната ми препоръча Easy Twins на марката Baby Monsters. До сега не бях чувала този бранд. Моля ви да ми дадете мнение, ако сте ползвали такава количка или познавате някой които е?
Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт