Бебешката количка - цяла наука за второ висше №37

• 138 072
  • 1 296
  •   2
Отговори
# 210
"Кой ви говори за значението на цената" имам предвид ,че темата не е "колички до 500лв" или "колички до 1000" . Малко тъпо ми стана ,че се обадих общо взето Simple Smile сравнението на полската количка с Макларън не съм го направила за да изтъкна еднаа пред другата .в началото и аз исках Quinny ,но прецених ,че няма да ми е подходяща . Много и знам коя е полска ,унгарска ,българска и т.н . И дори да заговорим за скъпи колички (което е различна величина за всеки) винаги можем да отворим olx и да си я потърсим на по-ниска цена

# 211
Колкото повече колички гледам, толкова повече ми се струват еднакви- едни и същи "таралясници". Каквато и каляска да си взема за второто, най-вероятно отново ще мина лятото на recaro с второто дете. Въобще не заблуждавайте мамите тук, че само полските колички се продавали след 6 месеца или първата година. Взех си лятна количка с две дръжки и я ползвах точно веднъж- продадох я веднага, неудобно се буташе дори на гладък терен. Въобще не знам как се купуват толкова много maclaren.

# 212
  • София
По нашите пътища всички стават таралясници Joy

# 213
Сигурно има значение в кой месец е родено детето. Летните бебета са по лесни от към колички. Rolling Eyes

# 214
Сигурно има значение в кой месец е родено детето. Летните бебета са по лесни от към колички. Rolling Eyes

И двете ми деца са родени февруари. И с двете не съм ползвала кош за новородено.

# 215
  • На остров
Аз не виждам защо се взимат прекалено лично различните мнения.
За всеки влак си има пътници и това че на някой не му харесва не означава, че дадена количка е лоша или добра.
Аз за полските не мога да се изкажа не съм ги виждала на живо, но не съм съгласна че кг на една количка я правят добра или лоша.
Имам количка 16,1 кг и е супер и като маневреност и като комфорт и качество и всичко.
Едва ли всички си продават количките защото са недоволни или не им вършат работа.
Всеки си има различни виждания и приоритети и в това няма нищо лошо.

# 216
  • Варна
Две в едно, може ли да споделиш коя е 16-килограмовата количка, спомням си твой пост как се бутала с лекота и по нагорнища, натоварена, любопитно ми стана.
И аз се чудя как ги купуват макклараните, нуна Пеп и подобни, искрено съжалявам майките с такива, пълен ад е по нашите тротоари. Или пък тежките полски, ако живееш в равнинен град може би ще са супер за там.
В крайна сметка всеки да си пробва, докато намери неговата- после има продавалник и безкраен кръговрат на колички.

# 217
  • На остров
Titna количката е Еммаюнга Едже Дуо С еър. Показвала съм я в предишни теми мисля.
Пускам линка сега, че през телефона ми е малко сложно да кача само снимка. Има разбира се и седалка за 6м плюс.
http://www.emmaljunga.se/barnvagn/edge-duo-combi/

# 218
Моля,някой ако може да ми даде някакво мнение за количка chipolino avenue.Спряла съм се на нея защото цената е доста достъпна,но това ме притеснява да не би заради тази цена количката да не е сполучлива?

# 219
Сигурно сте коментирали и преди: за Mima Xari. Днес ходих да я видя в магазин Дундьо. Тази количка изглежда като от алиекспрес. Язък и за дизайна просто. Дали пък не е била менте?? Как мислите, така ли изглеждат тези толкова скъпи колички??

# 220
И аз засега съм се спряла на чиполино авеню заради това,че е лека и не е голяма.Най леката количка,която видях из  сайтовете.А както се оплаках по горе асансьорът в кооперацията ни много ме ограничава откъм избор на количка заради това,че е мега тесен и се разваля често.Така че се налага да търся лека количка,която да мога да нося 6 етажа. Rolling Eyes Едни приятели имат такава количка и са много доволни.И аз пробвах да я бутам с бебето им на не много равен терен,ами не е зле.Хареса ми. Simple Smile

# 221
  • София
Аз вчера видях Mima по улиците, изглеждаше доста добре, доста модерна, впечатли ме. Иначе аз съм си харесала най-много Mutsy засега. Някой знае ли дали е имало промоция миналия месец някъде? Стори ми се, че бях видяла намалена цена в Аверум края на Юни, но не съм сигурна. Иначе мисля, че Jane също е доста добър вариант - по-достъпна цена и коша за новородено става и на седалка за кола. Сега има някаква промоция на Jane Muum цвят оранжев, 950 лв. (като не знам колко е реалната цена), но изобщо не ми допада този цвят. Ония ден и аз бях в Дундьо и на мен Mutsy-то ми се стори доста евтина така да го кажем. Помислих си, че е заради цвета и плата (може би от стара серия), защото досега съм гледала все хубави материи от серии 2016,2017.

# 222
Мима имаха намаление в Baby life Малечко.. Количката има визия, но моите наблюдения са, че с визията се приключва.. Имам приятелка, която ползва Мима, тя е доволна, но според мен Mutsy iGO, на което се спряхме ние, на база препоръки от други познати и коментари в интернет, си заслужава повече.. И двете са в един клас като цена почти няма разлика.

Mutsy EVO е по-евтиният вариант, може да сте гледали него, затова да ви се е сторило евтино. Преди месец в повечето магазини имаха намеление на модела и всичко излизаше към 1500лв., даже на места в зависимост от цветовете и 1300лв. На мен лично, evo въобще не ми харесва.. Рамата се сгъва ужасно, когато е сгънато положение мястото за багаж може да се озове в локва, защото пада директно на земята.. Кошът за новородено изглежда огромен, а реално е същият, както при iGO, но просто е некомпактен.. И материите при iGO ми допадат повече..

Ние още се оглеждаме и опитваме да дадем шанс и на други като Jane; Peg perego и тн.. но без успех, всеки път сме все по-убедени, че iGO e нашата количка.. Ще изчакаме евентуално бебемания, ако има през ноември, за да я вземем с намаление, ако не.. както дойде Simple Smile

# 223
Mutsy Igo имаха промоция и април в Хиполенд, Комсет и разни онлайн магазини. Тогава в Хиполенд шаси, летен и зимен кош излизаха около 1650, срещу които се получаваха и ваучери за 250 лв. за бебешки стоки до края на годината.

# 224
Да, точно тогава разбрахме, че съм бременна.. Щеше да е много смешно, да купим количката.. Ще чакаме и ще се надяваме да пуснат промоцията пак Wink

Общи условия

Активация на акаунт