Бебешката количка - цяла наука за второ висше №37

• 137 962
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 1 185
здравейте! Какво е мнението ви за количка със spin система? Ето тази например http://kasida.bg/coletto-bebeshka-kolichka-marcello-3-v-1-turquise-47-28714.html
И след като така се върти дръжката дали може задните гуми да станат предни, примерно зимата в киша

# 1 186
Момичета, много харесах една количка, търсих мнения, но не намерих много. Става въпрос за марката be cool. Доколкото разбрах за дъщерна фирма на Jane. Но нищо повече от това. Ако имате някакви наблюдения ще се радвам да споделите. Благодаря! 🌺

# 1 187
  • София
Аз съм виждала само be cool bandit. Не изглежда зле на живо, но е доста трудно да се намерят в България.

# 1 188
  • Бургас/Пловдив
здравейте! Какво е мнението ви за количка със spin система? Ето тази например http://kasida.bg/coletto-bebeshka-kolichka-marcello-3-v-1-turquise-47-28714.html
И след като така се върти дръжката дали може задните гуми да станат предни, примерно зимата в киша

Права си Simple Smile задните стават предни когато завъртиш на 180 градуса

# 1 189
Аз съм виждала само be cool bandit. Не изглежда зле на живо, но е доста трудно да се намерят в България.
Има няколко модела в Kiddo в Ринг мол. Но bandit май нямаше . 😒

# 1 190
Ох, тотално се обърках вече. Може ли някой да сравни и да сподели предимства и недостатъци на тези 2 колички :
1)Jane epic micro koos
2)Mutsy igo

Flowers Bouquet

# 1 191
Момичета, включвам се само да похваля abc design salsa. След много чудене и маене се спряхме на този модел и за момента няма грешка. Сравнително лека е, маневрена, с голям кош за багаж, лесно се сгъва и прибира и не заема мн място в багажника. Тапицерията и се сваля за пране, с мнооого голям сенник е и прозорче за гледане на детето, и още, и още Simple Smile) Абе с две думи - доволна съм много!!!

# 1 192
  • София
А има ли мнения за тази марка ?
http://www.argos.co.uk/product/5169654

# 1 193
  • Стара Загора
Гледала съм и аз техни модели, мисля че имат добро съотношение цена- качество. Simple Smile

# 1 194
Някой да е купувал нови гуми за Стоке експлори, какви са цените долу горе?

# 1 195
Момичета,спрях се на количка Espiro Sonic.. Изглжда невероятно,много красива.. Yum
Обаче сега възнква другия въпрос..Знаете ли къде в Пловдив продават колички на тази марка?

# 1 196
  • Anywhere
Момичета,спрях се на количка Espiro Sonic.. Изглжда невероятно,много красива.. Yum
Обаче сега възнква другия въпрос..Знаете ли къде в Пловдив продават колички на тази марка?
Предлагат се само от Мое бебе, имат магазини в София, мисля и в Ст.Загора.
В Пловдив нямат магазин.

# 1 197
  • София
Аз приключи с покупката, днес поръчах на мамас и папас една количка, и се надявам да съм доволна Simple Smile... Като дойде ще пиша Simple Smile подробно за мнение.

# 1 198
Аз приключи с покупката, днес поръчах на мамас и папас една количка, и се надявам да съм доволна Simple Smile... Като дойде ще пиша Simple Smile подробно за мнение.
Честито, със здраве да се разхождате. bouquet

# 1 199

Кой модел поръча ? Ние сме с Ocarro,  страхотна е.

Общи условия

Активация на акаунт