Бебешката количка - цяла наука за второ висше №37

• 137 954
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 1 200
Момичета, може ли за мнения за тези холандски колички, изглеждат много добре на живо и е доста лека на пръв поглед
http://kasida.bg/product/49654/easywalker-detska-kolichka-harvey … assic-breton.html
Препоръчаха тях пред Мутси като цена-качество

# 1 201
Аз приключи с покупката, днес поръчах на мамас и папас една количка, и се надявам да съм доволна Simple Smile... Като дойде ще пиша Simple Smile подробно за мнение.

Кой модел поръча ? Ние сме с Ocarro,  страхотна е.

Помпащи ли са гумите на Ocarro и как е като кг?

# 1 202
Момичета, може ли за мнения за тези холандски колички, изглеждат много добре на живо и е доста лека на пръв поглед
http://kasida.bg/product/49654/easywalker-detska-kolichka-harvey … assic-breton.html
Препоръчаха тях пред Мутси като цена-качество
Като качество Mutsy са по добри - Evo серията е най - добрата им, а и хубавото е, че всичко се купува отделно - шас, кош за новородено, летен кош и т.н. Съответно ще ти е по лесно да ги продадеш после - коша за новородено още след шестия месец, но като цяло и двете марки са доста добри.

# 1 203
Момичета, много харесах една количка, търсих мнения, но не намерих много. Става въпрос за марката be cool. Доколкото разбрах за дъщерна фирма на Jane. Но нищо повече от това. Ако имате някакви наблюдения ще се радвам да споделите. Благодаря! 🌺
Лично аз не съм ги чувала и виждала но пък от друга страна Jane са навсякъде и доста хора са доволни от тях. По добре оригинала според мен.

# 1 204
здравейте! Какво е мнението ви за количка със spin система? Ето тази например http://kasida.bg/coletto-bebeshka-kolichka-marcello-3-v-1-turquise-47-28714.html
И след като така се върти дръжката дали може задните гуми да станат предни, примерно зимата в киша
Такъв тип колички създават проблеми често - механизма заяжда или не хваща като цяло, буташ количката и ти се върти наляво надясно. Ремонта е сложен и става бавно, ако не ти дадат оборотна количка ще трябва да седиш без такава дълго време

# 1 205
  • София
Nadya, не пускайте постове един след друг.

# 1 206
  • Стара Загора
Аз ли съм единствената, която не харесва Mutsy? Confused
Но ако трябва да сравнявам Evo и Igo, мисля че Igo е по- добре поне на дизайн.

# 1 207
За мен Mutsy е ниска, но е изчистена количка. Изглежда ми лека.

# 1 208
  • София
Аз приключи с покупката, днес поръчах на мамас и папас една количка, и се надявам да съм доволна Simple Smile... Като дойде ще пиша Simple Smile подробно за мнение.
Честито, със здраве да се разхождате. bouquet

Благодаря Simple Smile
Дано да е хубава, че само на снимка я избрах не съм я виждала в магазина.

# 1 209
  • София
И според мен Igo е по-високият в клас при Mutsy, ама не смея с разбирачите да споря Grinning

# 1 210
  • София

Ето този, няма много информация за нея...
https://www.amazon.co.uk/Mamas-Papas-Stroller-Pushchair-Carrycot/dp/B06ZY2877R

# 1 211

И аз харесвам Igo Повече от Evo.

За мен Mutsy е ниска, но е изчистена количка. Изглежда ми лека.

Mutsy Evo е ниска, да. Аз съм 176 и на най-високата опция на дръжката ми е ниска.

# 1 212

Не са помпащи. Има и по-леко колички, но за мен тази е перфектна. Всеки ден качвам стълби и в колата и не ми тежи

# 1 213
Аз я харесвам и то точно евото.

# 1 214

Не са помпащи, умишлено търсих такава с НЕ помпащи се гуми. За тежест не мога да преценя не съм я мерила, но се сгъва и разгъва, заедно със седалката с една ръка, мога да я кача сама в кола, по стълби, което ме навява на мисълта, че след като аз мога и не ми е проблем, едва ли за някой би било (аз съм 50 кг.) Важното е не конкретните мерки и теглилки а качеството на "окачването", това е което прави една количка маневрена и лесна за бутане, а Ocarro определено е такава. Сещам се за една лятна количка на CAM  която бях бутала от тези тип чадър, на килограми 100 % е била по-лека от моята, но няма такава мъка.

Общи условия

Активация на акаунт