Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 237

• 108 385
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Привет Hug
 фрагман

https://vk.com/video-121564141_456241806

# 46
Вичи Hug bouquet

и тук......

Cesur ve Güzel 32. Bölüm Fragman

https://youtu.be/wBDxAE_GMU0

# 47
Здравейте, момичета wavey
Благодаря ви за споделеното в следобедните часове - снимки от сета, с фенове, статии с преводи, колажи и т.н - Линка Hug, Вичи Hug, Злати  Hug

Вичи Hug bouquet

и тук......

Cesur ve Güzel 32. Bölüm Fragman

https://youtu.be/wBDxAE_GMU0

Злати Hug, Вичи Hug мерси за фрагмана

Ето го и превода , благодарение на Ринка bouquet

Както и очаквахме драмата ще е на макс в началото ooooh! . А и Ръза е в стая, която е в психиатрията. Място, на което надали ще се сетят да го търсят Peace Дали и Сю я е завел там? newsm78

Ето и няколко гифчета от фрагмана Peace

Последна редакция: пн, 19 юни 2017, 23:13 от kanti

# 48
Превод на трея на български.
https://www.facebook.com/380195852002337/videos/1473910209297557/

ПС започва да се излъчва в ЛА.
Красивите ни герои

Нищо не дадоха за Сю в този трей. Тбей не знае нищо лошо за нея, щом не го каза.  Но и добро не ни казаха...

# 49
Канти Hug,благодаря за новите гифчета и преноса на преведения фрагман! newsm51

Ринка Hug newsm51

Линка Hug newsm51

Утре предполагам в новите снимки ще загатнат и за СЮ! Peace

# 50
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 32.Епизод Трейлър - Финал - Бг Субтитри

# 51
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено,снимки, инфо,за всичко.
Канти HugБлагодаря ти за гифчетата.
Ринка HugСинан HugБлагодаря ви за превода.

Добро и усмихнато утро !
Изберете си надежда, която да озари мислите ви!
Изберете си Щастие!
 Пожелавам ви много здраве и красота през днешния прекрасен ден!

Голяма мъка ни чака поне в началото на серията.Един психар и още по психясали СЦ, какво ли още ще ни поднесът.Убиха Корхан,сега не се знае Ръза къде  е завел Сю и дано нищо лошо не я сполети.

# 52
Добро утро!  Hug

Днес очакваме снимки и резюме, но аз ще съм заета и ще намина късно след обяд да проверя как стоят нещата.
Разчитам на вас да уловите в движение новостите.  Peace

КРА от 3 юли започва в Унгария.  Peace https://twitter.com/SylviaMargulies/status/876890498736287745

Хубав ден на всички!  Hug
До след обяд! Hug

# 53
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи, Линка  Hug

Нека наистина днес всички си получим и късмета, и щастието да не ни подмине  Simple Smile

А колкото до фрагмана... видях го, благодаря за него и за превода му също, но... все пак той не ни показа нищо, което да не знаем или очакваме.

А като стана дума и за нови държави започващи излъчването на КПА... отново ме хвана яд на завесата, която у нас пускат за проектите на Туба  Mr. Green Може да излъчват сериали с много сезони, но защо да пускат тези на най-голямата турска звезда... И това го пиша не защото ми е любимка, а защото и досега все още само Туба е стъпила на такива позиции в Монте Карло и на ЕММИ, а за другото и че последните и сериали са най-продаваните зад граница и че покрай някои от тях хората научиха повече и за дизитата изобщо е друг въпрос, ама... няма и смисъл да го мисля...  ooooh! Там където има завист - има и омраза и от там и непризнаване на очевадното...  Sad

Затова си гледам и следвам моите любими неща,  Wink не си вра носа къде да е и... съм щастлив човек, макар и да мечтая и желая още неща, съм благодарна за тези, които сега имам.  Peace

Хубав и много успешен ден на всички!  Peace

# 54
Добро утро! Hug Hug Hug

Цитат
Она была красива не к месту. Иногда я полагаю, что она была такой намеренно. Как луна в течение дня.

Линка HugВичи HugЦвети Hug

Синан Hug bouquet

Днес е ред на последните снимки и озет на ДиК!Дано внесат малко яснота за случващото се със Сю! Peace

Колкото до излъчването на сериалите на Туба у нас,те се закупуваха от Нова тв.,но намаляха!На обяд повтарят някой излъчен по ДФ!След обяд върви Прости ми,който е с много сезони!А по ДФ вечер от 22,30 ч. излъчват един турски и това е!Останалите сериали са американски или индийски! PeaceА БТВ са като абонирани за проектите на Къванч и Берен!Изключение направиха с Част от мен(с Йозджан Д. и Хатидже Ш.) и Твоят мой живот(Парампарча)! Peace

Приятен ден,момичета! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 55

Привет, народе! Hug
Докато неофициалната преса търси партньор и нова любов на Туба..мен ме намери внук номер три, ей така ваканционно Wink
Ако гледах само турски сериали с Туба, и аз бих си избирала партньор сигурно Sad Примерно, пак бих я гледала с Кенан, ама с Кенан Ече Grinning

Но понеже не зависят от мен нито партньорите, нито любовите...каквото там си избере, нейно е! Grinning
Погледнах фрагмана Rolling Eyes Sick Присъединявам се към едно мнение написано не помня от кой в общата тема, че Сюхан и Джес са красиви, само, когато са щастливи Peace Колкото и да ми е симпатичен Киво,  това разярено състояние на Джес, не мога да си го определя като харесване.

Хубав ден ви желая!  Hug
Музиката върви със здравословно сокче, специално приготвено от Кевин  Костнър за вас Grinning

# 56
  • Пазарджик
Здравейте момичета! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Един нов клип от емоционалните руски момичета

https://vk.com/video426251150_456239039?list=536ed9c235d061168b

Останаха по малко от три дни до финалният епизод и ... край на "Радините вълнения" в поредния успешен сериал на Туба. Когато видим и надписът SON коментарите няма да спрат, а пък в нашата тема е интересно винаги , със или без текущ сериал. За мен край с 32-ри епизод е добър за турски сериал. Ще чакам  следващият, макар че съм сигурна за едногодишна почивка на Туба.

# 57
Здравейте Hug

Надин HugГуга HugЗлати HugЦвети HugЛинка Hug

Надин Hug и аз съм за Кенан,но Кенан Едже.Но никой не ни пита,но ние все пак да си кажем.
Надин Hugчестита ти тройна радост.

Рейтинг сериалов в социальных сетях с 12 по 18 июня 2017 г.

На какво попаднах,интересно Корхан  с Джахидето ,в къщата ,вижда се и детского легло,дано Корхан е жив.

Цитат
Поставлю новый закадрик тут 😉
кажись жив Корханчик! Вон и колыбель позади... Тык шта дома сфоткался, с женой))

9 minutes ago
Туба Бюйюкюстюн. И всё о ней. Tuba Büyüküstün.

# 58
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Надин HugГуга HugВичи Hug

Новата снимка пусната от Еркан е лъч надежда или нечий сън! Peace

от сета....

# 59
Здравейте и от мен, момичета

Наминали сте вече и сте ни предоставили снимки, инфо от соц.медии, както и кафенце, което стигна и до мен Heart Eyes - Вичи Hug, Линка Hug, Цвети Hug, Злати Hug, Надин Hug
Синан  Hug благодаря ти за превода на фрагмана

Пише, че е нова от сета Peace В гората на Корлудаг ли снимат? newsm78

Здравейте момичета! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Един нов клип от емоционалните руски момичета

https://vk.com/video426251150_456239039?list=536ed9c235d061168b

Останаха по малко от три дни до финалният епизод и ... край на "Радините вълнения" в поредния успешен сериал на Туба. Когато видим и надписът SON коментарите няма да спрат, а пък в нашата тема е интересно винаги , със или без текущ сериал. За мен край с 32-ри епизод е добър за турски сериал. Ще чакам  следващият, макар че съм сигурна за едногодишна почивка на Туба.

Гуга smile3521 въпреки доста от недомислиците в СЦ и някои детайли (ама къде ли ги няма Rolling Eyes Wink) мисля, че и за ДК ще мине в графата на успешни проекти. То май вече излиза такава информация. Важното е, че Туба и този път показа високо ниво на професионализъм и актьорска дарба  Peace Понеже го "гледаме на парче", а и има по цяла седмица между епизодите когато се чудим кое и как ще е, а и в последните епизоди психотрилъра ни държи на нокти  Sick /Е, това е тръпката на он-лайн гледането yes/, ни "бодат"очите тези неточности. Но ако се изгледат всички серии по-бързо, мисля, че основната линия и прекрасната игра на актьорите ще остане в съзнанието на зрителите bowuu

Надин Hug и аз съм за Кенан,но Кенан Едже.Но никой не ни пита,но ние все пак да си кажем.
Надин Hugчестита ти тройна радост.

Рейтинг сериалов в социальных сетях с 12 по 18 июня 2017 г.

На какво попаднах,интересно Корхан  с Джахидето ,в къщата ,вижда се и детского легло,дано Корхан е жив.

Цитат
Поставлю новый закадрик тут 😉
кажись жив Корханчик! Вон и колыбель позади... Тык шта дома сфоткался, с женой))

9 minutes ago
Туба Бюйюкюстюн. И всё о ней. Tuba Büyüküstün.

Вичи Peace, Надин Peace ако ни питат и вземат в предвид предложението ни  - и аз съм ЗА с две ръце за Кенан Е. Ама надали това ще се случи Whistling
Колкото до тази снимка зад кадър с Корхан и Джахиде - мисля, че е от първите серии, когато тя каза, че е бременна /а не беше/ Peace Колкото до съживяването на Корхи - ами той ще е вторият след Лазар, ако бъде върнат в този свят обратно Mr. Green

Очакваме снимки и резюме Peace Какво ли са ни подготвили? newsm78 Не вярвам да ни кажат нещо кой знае колко съществено. Както и във фрагмана вчера Peace

Да ви заредя с малко настроение с хубави моменти на СюДжес от 30 еп Peace

И едно намигване  smile3503от мен до всички вас  Party Whistling Joy

https://www.facebook.com/psixologiya.otnosheniy/videos/vb.323441 … ype=2&theater

Да ви почерпя с новата освежителната напитка за сезона Heart Eyes - СюДжес

Хубав да ви е следобеда!

ПП. Злати Hug

ПП2 Да се редактирам малко Peace Излиза, че снимката на Корхи и Джахиде, Еркан днес я е сложил в ИГ си. Тогава се замислих, че може да е постановка смъртта на Корхан заради психото. Изнасят го на носилка и Търкиш Медицин успява да го спаси bowuu Но във фрагмана нали я дават Джахидето в моргата да разпознае тялото? newsm78/поне от фрагмана така подразбирам Peace/. Абе още въпросителни преди последния епизод Laughing

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 14:39 от kanti

Общи условия

Активация на акаунт