фрагман
https://vk.com/video-121564141_456241806

, Вичи
, Злати 
, Вичи
мерси за фрагмана 
. А и Ръза е в стая, която е в психиатрията. Място, на което надали ще се сетят да го търсят
Дали и Сю я е завел там? 

Благодаря ви за всичко споделено,снимки, инфо,за всичко.
Благодаря ти за гифчетата.
Синан
Благодаря ви за превода.

https://twitter.com/SylviaMargulies/status/876890498736287745

Там където има завист - има и омраза и от там и непризнаване на очевадното... 
не си вра носа къде да е и... съм щастлив човек, макар и да мечтая и желая още неща, съм благодарна за тези, които сега имам. 

Вичи
Цвети 

А БТВ са като абонирани за проектите на Къванч и Берен!Изключение направиха с Част от мен(с Йозджан Д. и Хатидже Ш.) и Твоят мой живот(Парампарча)! 

Примерно, пак бих я гледала с Кенан, ама с Кенан Ече 

Присъединявам се към едно мнение написано не помня от кой в общата тема, че Сюхан и Джес са красиви, само, когато са щастливи
Колкото и да ми е симпатичен Киво, това разярено състояние на Джес, не мога да си го определя като харесване.

Гуга
Злати
Цвети
Линка 
и аз съм за Кенан,но Кенан Едже.Но никой не ни пита,но ние все пак да си кажем.
честита ти тройна радост.
- Вичи
, Линка
, Цвети
, Злати
, Надин 
благодаря ти за превода на фрагмана
В гората на Корлудаг ли снимат? 

въпреки доста от недомислиците в СЦ и някои детайли (ама къде ли ги няма
) мисля, че и за ДК ще мине в графата на успешни проекти. То май вече излиза такава информация. Важното е, че Туба и този път показа високо ниво на професионализъм и актьорска дарба
Понеже го "гледаме на парче", а и има по цяла седмица между епизодите когато се чудим кое и как ще е, а и в последните епизоди психотрилъра ни държи на нокти
/Е, това е тръпката на он-лайн гледането
/, ни "бодат"очите тези неточности. Но ако се изгледат всички серии по-бързо, мисля, че основната линия и прекрасната игра на актьорите ще остане в съзнанието на зрителите 
и аз съм за Кенан,но Кенан Едже.Но никой не ни пита,но ние все пак да си кажем.
честита ти тройна радост.
, Надин
ако ни питат и вземат в предвид предложението ни - и аз съм ЗА с две ръце за Кенан Е. Ама надали това ще се случи 
Колкото до съживяването на Корхи - ами той ще е вторият след Лазар, ако бъде върнат в този свят обратно
Какво ли са ни подготвили?
Не вярвам да ни кажат нещо кой знае колко съществено. Както и във фрагмана вчера 

от мен до всички вас

- СюДжес
Излиза, че снимката на Корхи и Джахиде, Еркан днес я е сложил в ИГ си. Тогава се замислих, че може да е постановка смъртта на Корхан заради психото. Изнасят го на носилка и Търкиш Медицин успява да го спаси
Но във фрагмана нали я дават Джахидето в моргата да разпознае тялото?
/поне от фрагмана така подразбирам
/. Абе още въпросителни преди последния епизод Препоръчани теми