Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 624
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 540
Сирена всякакви мога да ям. Дори миризливи. Много вървят с хубаво вино и сладко от портокалови корички, вишни, кайсии...

Последна редакция: нд, 25 юни 2017, 17:58 от papi6

# 541
Аз нямам нищо против Катето.100 пъти ще предпочета нея и Воче(които са участвали по няколко пъти),пред разни псевдо кулинари.Нали всички мрънкаме,че е готварски формат,а не сеирджийски..Ами ето,поканена е готвачка,която си разбира..

+1. И аз предпочитам Еврото да сготви в кулинарно предаване , колкото и да не я "дишам" , макар ,че ми е по-поносима от сина и Laughing
Пак ще видим къщата , кучетата и т.н. Дано предложи хубави идеи за аранжиране на маса и вкусна храна.
От всички участници  дотук, като че ли се издигнах в собствените си очи като страхотен кулинар Laughing
Толкова тотална неграмотност в готвенето и посрещането на гости , в този формат , не бях виждала  ooooh!

# 542
Сашето Кадиев на мен ми е голям сладур, редовно ходим на негови постановки.
Ще се радвам и той, ако участва някога, ама едва ли.

# 543
Катето ще е печална. Някакъв  изрод им застреля едното кученце миналата седмица Sad
Ама то пък е снимано преди това, та няма май.

# 544
  • София
Катето ще е печална. Някакъв  изрод им застреля едното кученце миналата седмица Sad
Ама то пък е снимано преди това, та няма май.
То май е снимано предварително.

# 545

"От всички участници  дотук, като че ли се издигнах в собствените си очи като страхотен кулинар Laughing"
И аз така Mr. Green

# 546
Да. Кученцето се вижда в промото. Напълно разбирам тъгата й по кучето. Трябва да си изрод , че да направиш това!!

# 547
  • до една звездичка
Това е френско козе сирена - представлява руло , като има около 2-3 мм отвън нещо като плесен. Изключително вкусно е и няма нищо общо със саламурено козе сирене. Скъпо е и го продават обикновено на парченца от 100 гр newsm78. Купувала съм го от Кауфланд.
Абсолютно! И аз не обичам бяло саламурено козе сирене, но френското е прекрасно, въобще не мирише. Което не го прави менте.
Аз говорех по принцип за козите сирена, това специално не съм го яла, но щом не мирише непременно ще го потърся!

Точно то мирише, и то ужасно! Преди две седмици си купих именно от него - бяло, във форма на диск, с бяла плесен, от Кауфланд! Смрад, та дрънка! И остатъчния му вкус е гаден.

# 548
Е, очевидно е чак толкова гадно за хората, които не харесват подобни вкус и мирис. За мен е еликсир!  Heart Eyes Как пък съм луда по парфюми (което се приема за хубави миризми) и смрадове на всякакви сирена. Mr. Green
Но това на дискове в Кауфланд е камембер и не знам дали е козе.
За това козе иде реч иначе

Мда, бри и камембер са сирена от крраве мляко http://gotvach.bg/tips/a-2066-%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0_%D0 … 0%B1%D0%B5%D1%80?

Последна редакция: пн, 26 юни 2017, 13:22 от Бижy

# 549
  • до една звездичка
Очевидно на всеки вкусовите му рецептори са настроени различно. Grinning
За един - гадно, за друг - еликсир! Peace

Не беше камембер това, което купих аз от Кауфланд. Пишеше само козе сирене с бяла плесен. Опитах само половин хапка от него и паднах. Замислих се, докато гледах черешката, какво ли би станало, когато се и опече във фурната. Мамма миа...
Аз предпочитам саламуреното козе, то по се ядва, накак си...

# 550
Това казах и аз. Wink

# 551
  • София
Довечера ще е Саня.Тя веганка ли е?Защото щяла да ги посреща с веган десерт.

# 552
Аз едно време често правех едни шоколадови квадрати, пък те се оказаха хит сред веганите.Mr. Green

# 553
  • София
Аз едно време често правех едни шоколадови квадрати, пък те се оказаха хит сред веганите.Mr. Green

Ако не се лъжа се правят с маргарин ? Много "здравословно"...

# 554
Няма маргарин в тестото. Peace

Ужас! Явно Черешката ни подготвя психически за ВБ. ooooh!

http://www.struma.com/lyubopitno/cash-312-a-baceva-ce-za-312-ani … -kushtata_119550/

Последна редакция: пн, 26 юни 2017, 14:58 от Dara888

Общи условия

Активация на акаунт