Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 473
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 600
Някак си казано пред Мара Статулова, която има една достолепна кариера зад гърба си, ми прозвуча леко цинично. Сигурна съм, че самата тя си е казала наум поне едно:"Бах мамаму!". Какви роли има Саня, освен във филмите на мъжа си и един сериал? Ники пък на какво ще ги научи?

# 601
  • София
Не е сезона, но тиква с  мед и орехи и идеален десерт. На фурна запечена една тиква цигулка. Или ако имаше рачел. Усещам, че нещо тиква ми се е дояло по никое време.

# 602
  • София
На  мен пък ми хареса, бавно, полека си сготви и си поднесе една много приятна вечеря. Не мисля, че задължително трябва да се сервира месо и риба. Може да не е уау, но си е приятна вечеря, поднесена добре и без напрежение.

Този, брадатият младеж не разбрах какъв е...

# 603
...на десерта се затруднявам  - мляко с ориз да речем
Млякото с ориз не е ли турски десерт? По-скоро макарони на фурна, млечна баница, цедено кисело мляко с орехи и мед.

Честно казано незнам, възможно е - те и американците го ядат, казват му оризов пудинг. Написах го, защото го ядем традиционно в България (тя и мусаката не е българска). Замислих се за чисто български десерт и действително не можах да се сетя. А, сетих се- тиквеник!!!!
ОООх, аз сладко не обичам, обаче тиквеник обичам и то много с орехчета, канелка, мммм красота!
Тази вечер Катето се надвиква с всичкии, все иска да я чуят!

# 604
Някак си казано пред Мара Статулова, която има една достолепна кариера зад гърба си, ми прозвуча леко цинично. Сигурна съм, че самата тя си е казала наум поне едно:"Бах мамаму!". Какви роли има Саня, освен във филмите на мъжа си и един сериал? Ники пък на какво ще ги научи?
+1

# 605
  • София
На  мен пък ми хареса, бавно, полека си сготви и си поднесе една много приятна вечеря. Не мисля, че задължително трябва да се сервира месо и риба. Може да не е уау, но си е приятна вечеря, поднесена добре и без напрежение.

Този, брадатият младеж не разбрах какъв е...
Вечеря от предястия.И когато трябва наистина да хапнат, те трябва да си тръгват. Joy

# 606
На мен и двамата мъже са ми непознати.
Български десерт - цедено кисело мляко със сладко от зелени смокини.
Или крем карамел.
Нямаше да натежи в края на вечерята.

# 607
Усещам, че нещо тиква ми се е дояло по никое време.
Имам вкъщи една малка цигулчица още  Laughing

# 608
  • София
Ох, тази Евро все свекървата , та свекървата. Тази нагла крадла дето докара почти до фалит ВМА, поне сега виждам, че част от парите са инвестирани в сребърен сервиз.

Бижу  Laughing ти и калинка брошка ни подари, покрай едно предаване. Сега, като я видя и все за теб се сещам. Тиква за сега ще се въздържа, чакам да се насладя есента на собственотоо  Wink си производств

# 609
 Laughing Hug Тиква няма да ти пращам! Wink Подсети ме за нея, обаче и трябва да я опека тия дни.

# 610
Мара Статулова няма да види роля във филмите на Илиеви с тази седмица. Joy

# 611
То пък едни филми.. по-добре за нея.

# 612
  • София
И безплатна мезотерапия и филъри също  Mr. Green

# 613
  • София
Страшно скучна вечер. Изненадата не ми хареса.
Утре ще е интересно, анонса беше обещаващ.  Wink

# 614
Тя не се вписва в концепцията им никак даже, така че не само седмицата ще е причина за това.
Ама и филмите им едни... не съм чула да се бута филмовия свят.

Общи условия

Активация на акаунт