Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 480
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 615
Ама Катето си е лисичка. Mr. Green

# 616
Саня и Ники си направили школа!  Joy

Дано не обучава тя самата... горките ученици  Joy
А ако мъжът и ги обучава....Оскар ги чака Stop

# 617
  • София
На мен пък ми харесват и Чужденецът и Живи легенди. Разбира се, и на мен Саня ми е флегматична, но Чужденецът дори съм го гледала няколко пъти, забавен ми беше.

# 618
Друго има-няма на БГ вечеря мисля, че някаква питка, погача някакви хлебчета са задължителни.

Салата печени пиперки, предястие гриловани зеленчуци, сирена и сухи мезета,

Основно капама, гювеч, пържолки, рибка на тиган  (мешана скарта тип балкантурист Simple Smile )

Десерт цедено кис мялко, плодове с някаква поръска, сладък салам, дори целувки

# 619
Как пък се сети за тази "изненада"?
Толкова скука и флегмащина, не смея да си помисля как е в леглото.

# 620
Мара Статулова няма да види роля във филмите на Илиеви с тази седмица. Joy
е те в техните филми играят тя, мъжа й, Орлин Павлов и тук там вуйчо му

# 621
Милата Саня, много е нежна, но наистина не беше за максимални оценки.....!

# 622
И Катето Евро и Сашко играят. Сетих се, че Саня беше участвала в един от епизодите на "Страх" и ме изненада как премина през всички препятствия без да й мигне окото. Едно от изпитанията беше със змии. Пълен непукист!

# 623
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И преди са готвили веган в Черешката.
Помня една участничка,която тотално е променила хранителния си режим,след като й откриват рак.И се е излекувала(разбира се,медицината+храната) и беше направила блог..Не мога да се сетя коя беше,май не от известните.
Дичо,една радиоводеща(вегетарианка от 10г) и още няколко човека пък правиха Вегетариански вечери и никой не се оплака,че не се е нахранил.

Beautyholicа,
как си направила мусът на втория десерт?
Не мога да намеря точната рецепта,беше част от кулинарен блог на една американка..ама като не й запомних името.. Thinking Пак ще потърся
Има какао,кокосово масло,агаве нектар,смляно кашу,веган сметана.

# 624
Саня и Ники си направили школа!  Joy

Дано не обучава тя самата... горките ученици  Joy
А ако мъжът и ги обучава....Оскар ги чака Stop

Направо два. Чужденецът не можах да го изгледам дори докрай. Живи легенди се понасяше, но толкова изкуствена игра от Саня. Момичето е много хубаво и ако не беше, не виждам как ще намери място в какъвто и да е сериал/ филм. Няма да е заради таланта й.

# 625
Сетих се, че Саня беше участвала в един от епизодите на "Страх" и ме изненада как премина през всички препятствия без да й мигне окото. Едно от изпитанията беше със змии. Пълен непукист!
Имам чувството, че тая липса на емоции на лицето ѝ е липса на емоции и в душата. Такъв човек е способен на неща, които и през ум не ти минава, че може да направи. Тя не е беззащитно фино същество, ако прозреш под флегматичното излъчване. То е по-скоро безразличие към заобикалящото я, самодостатъчност, досада от света, защото ѝ е скучен.

# 626
Малко не е по темата, та  Wink
Но какво съдържа тази веган сметана, че ми стана интересно?
Иначе горе долу ми стана ясно какво трябва да се направи от продуктите, за да се получи кейкът  Hug

# 627
  • София
Малко не е по темата, та  Wink
Но какво съдържа тази веган сметана, че ми стана интересно?
Иначе горе долу ми стана ясно какво трябва да се направи от продуктите, за да се получи кейкът  Hug

Ами правят ги от ядки или кокос. Аз знам например за соева сметана, за такава от кашу, бадеми, ориз и т.н.

# 628
Аз съм доволна от очертаващата се седмица и участниците. Поначало харесвам актьорите , защото са интелигентни , интересни и широкоскроени.  И ексдепутатинЪТ има потенциал.
Поне има какво да чуем , пък и да видим.
Домът на Саня ми хареса , хем уютен , хем и доста антики имаше и с вкус са вписани в инетриора.
Обаче Еврото кой я е излъгал , че е интересен събеседник , че все тя бърборка. И... Сашко  Joy, без Сашко не минава. Не разбира , че чак го излага .  Mr. Green

# 629
Благодаря  дядо хаджия  Peace
Нучих нещо ново, не знаех.

Общи условия

Активация на акаунт