Искам да кажа ... (127)_19.06-25.06

• 77 631
  • 898
  •   1
Отговори
# 645
Момичета от София, моля, препоръчайте ми марка куфари или пък магазин откъдето да купя куфар за тинейджър - прилично качество, с прилична цена ок. 70 л.
Вчера гледах в Естил. Отзиви за тях?

Естил ме пренесоха от БГ до тук, а и преживяха поне около 5 презокеански полета след това.

# 646
  • На брега на реката
Сесил, матрака е хубав. При ММ е от тежка физическа работа, а при мен от работа на компютър.

# 647
Буболина, за болки в кръста препоръчвам горещо йога и санаториум. Имам 3 дискови хернии, едната оперирана, считам се за спец 😉

# 648
Боболина, за това питах, едно е да е мускулно възпаление (като при мен), друго е дискова херния (като при Али).

На мен ми помага пилатес, йога и всичко стягащо корема, но най вече иглотерапия. Иглотерапия, при дискова херния не би действала. Твърд матрак е ок и за двете.

# 649
Бобулина, за теб задължително упражнения за раздвижване по време на работа, поне 2пъти на ден.
За мъжа ти, зависи от физическата работа, но все пак е добре да отидете и на специалист.

# 650
Ейййй, виртуални дружки, ето ме!!!

Бърдс, и аз съм на това мнение за детето, нека иде. Това ще го обогати много. А на теб желая спокойствие.

Мър, чуден залез, разкошни снимки

Жаки-то я чакам със снимки. Аз нещо пропуснах къде се премества...ама понвже ремонти и обзавеждане са ме вълнували винаги и ми е едно любопитно.

Ние днес прехвърлихме колата, стана доста бързо, вече съм горд собственик на тая кукла. Пазете се от мен ако ме видите Grinning
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/193 … d&oe=59E80CD5
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/194 … 7&oe=59E0A2A8

Дано да ми е безаварийна и да ме вози на прекрасни места. Благодаря на всички ви, много сте ми мили!

# 651
Захир, честито, лека и безаварийна. Simple Smile

# 652
  • някъде ... тук ...
Екстра сте двете на снимката, Захир! Да е здрава и да я караш безаварийно Hug

# 653
Ехааа, Захир, да ти е честито новото возило Hands Plus1 Безаварийно и икономично да ви е съжителството!
Това с мустачките е идея - можеш да ѝ закачиш едни реални на първо време, да не те хващат камерите по пътищата Grinning Wink

За всички, които работят на бюро и се задържат доста време седнали - има една серия упражнения, които могат да се правят докато си седиш. В началото трябва да си мислиш какво правиш, но с времето се автоматизират нещата, и понякога дори не се усещам как ги правя. Ще ги потърся, би трябвало да ги има из нета, ако не ги открия като картинки, ще ги опиша като имам повече време.
Но най-важното е удобния стол и правилната позиция на тялото. Ако столът е лош, а позицията - неудобна, никакво раздвижване няма да помогне.

# 654
  • постоянно
Захир,
 честита да ти е новата придобивка. Име има ли си ?  Hug

Бърдс ,
 ще се оглеждам за тези упражнение - аз съм от целодневно седящите на бюро  Tired

# 655
Захирче, със здраве да си я ползваш и безаварийно.

# 656
Честито Захир. Да се спогаждате с колицата.

Бърдс, пусни ги, ще са от полза за повечето ни.

# 657
Честито, Захир! Безаварийно и с кеф!

# 658
  • дядовата ръкавичка
Много сте готини и двете, Захир! На прекрасни места да те вози!

# 659
  • София
Down, мерси за отзива!

Захир, честито и безаварийно каране!

Общи условия

Активация на акаунт