Искам да кажа ... (127)_19.06-25.06

• 77 623
  • 898
  •   1
Отговори
# 690
mariat, ами гостите ни, когато идваха в стабилно количество, са идвали за вечеря, къде да ги сложа да се хранят? Да се сгънат на холската масичка, няма как да стане.
На мен винаги ми е било неприятно, когато отида някъде и ми сервират на такава масичка, защото в кухнята повече от 4стола нямат.

Пък както се вижда, не съм кой знае колко придирчива, нито жилището ми е като от списание.

# 691
Захир, честито!

ДжеНа, модулни дивани гледай ако ти харесват. Можеш да си купиш колкото и каквото ти трябва. Или направо 2 дивана.

Sesylle, давай без разделител или само оптически с килим.

# 692
На Захирчето пожелавам много готини моменти с колицата и безаварийно да си я ползва.
На Румито ще кажа, че чантата е супер сладка, и аз си търся чанта и сандали.
А на Бърдс съвет не мога да дам, щото това е лично решение и някак не знам какво да я посъветвам, а съм майка, която не отглежда златни яйца.
Много жега и прах при нас, че ни санират Rolling Eyes

# 693
Аз само обобщих, че не харесвам кухненски дивани. Естествено, че като имаш гости ще ги сложиш където искаш и където ти е удобно. Била съм канена на вечеря и на ниска холна масичка. Една вечер е, издържа се. Никой не е мрънкал. Но да живея в апартамент с кухненски диван не бих издържала. От което следва, че  доста по- рано ще съм се обзавела с  голяма маса и столове, където да си каня гостите на вечеря.  Wink

# 694
mariat, то и аз много неща не харесвам, но се съобразявам с финанси, комфорт, удобство за децата и т.н.
Още не съм дорасла за трапезария с маса и столове за 16човека да кажем. Simple Smile

# 695
Аз пък имам много малък хол с кухня, обаче сложих голяма маса, имам и столове, и диван към нея. Там си се храним, но диванът ни не е нисък.

# 696
Естествено, Сесил. И моите финанси за сега са само за маса с 6 стола.  Grinning А когато гостите са в повече сме на двора, където никой няма претенции дали е на пластмасов стол или дървен такъв от едно време. Ако сме в етажа и сме повечко, всеки се посгъчква, а децата са на холната маса. Всички са доволни. Или по- скоро няма недоволни.

# 697
mariat, то и аз много неща не харесвам, но се съобразявам с финанси, комфорт, удобство за децата и т.н.
Още не съм дорасла за трапезария с маса и столове за 16човека да кажем. Simple Smile

Няма такъв вариант за мен. 16 човека вкъщи никога  Mr. Green  hahaha

# 698
Е сега юе дойде Джена да ви обясни как се прави  Hug. Джене, не ми се сърди, кефя ти се.

Моята маса на двора е три метра дълга, но за сметка на това, вътрешната ми не става за показване, защото един пишман майстор ми направи плот над краката, коити довлякох от БГ  ooooh!. сега не мога без покривка да я ползвам.

Плотът, сам по себеси е ок, но никаква връзка с краката няма  Joy.

# 699
Руми, ами събирали сме се стацилна компания. Чак 16едновременно не, но по 12човека сме си празнували с повод и без.

# 700
  • София
Ние сме нещо в кофти серия, друг път ще ви разправям, но ако има бургаска среща, моля някой да ми пише на лични! Ако мога ще дойда.

# 701
Привет от Шабла! Мтооого е яко тук, до преди малко бяхме сами на плажа. Толкова спокойно отдавта не сме уцелвали  Crazy Захир, бонбона е количката, безаварийно каране. Руми, страшна чанта. За ремонтите пасувам 2 дни, да не си развалям кефа Mr. Green

# 702
  • Sofia
Е сега юе дойде Джена да ви обясни как се прави  Hug. Джене, не ми се сърди, кефя ти се.
Mr. Green
А,не,бе  Whistling.Мислех,да си замълча,амаааааа....толкоз народ не каня аз, че и по-малко  Laughing.Трапезарна маса- с 6 стола притежаваме ние, ако много се налага добавям още един стол. Дворна маса-пак с 6 стола, като е желателно да не се запълват и шестте   Whistling Laughing. Къщата е за наше,не за чуждо удобство,тъй ме научи ММ  bowuu.Баш модулни дивани гледам аз,соу  Peace.Всеки иска по лежанките да се намести,а някак диван с 3 лежанки...го докарва на спалня  hahaha.
Ремонт се отлага до последно у нас,ама все се налага  ooooh!.Сега искам на Туси да му строим къщичка, да не го вали сняг зимъска, че гаражът е предвиден за по-дребни коли, каквито не желаем да караме. ММ ме подиграва,да съм му купила един брезент да го завивам  Crossing Arms.
Белинда, да излизате от серията  Praynig

# 703
След като миналата седмица разнесох един тон мълч и бях като робо коп, но доволна от себе си, сега кучката се е заела да го връща. Непрекъснато мъкне нещо и го дъвче под масата. Неам нерви вече. Най нагло се опита да си вкара и едно парче вътре, но тогава полудях и почти я изкъпах  Crossing Arms. Сега седи и съхне пред печката и ме гледа на криво.

# 704
  • Sofia
hahaha големи скици сте,Даун  Flutter.Две жени-не могат да се разберат  Joy.
Водих младежа на подстрижка- опъна го фризьорката първи номер, подмлади се тамън с 4-5 години  Laughing Heart Eyes.  Като много я закъсам и аз да младея, ще се прежаля  Mr. Green. А що коса свали от главата му Shocked.

Общи условия

Активация на акаунт