Искам да кажа ... (127)_19.06-25.06

• 77 631
  • 898
  •   1
Отговори
# 510
Често тук се обсъждат парфюми та да помоля за помощ - търся от къде мога да закупя това

# 511
Янечек, моята се правила на отворена и казала, какъв бил проблема, че е загубила бележника, нали имала оценки в дневника и класната се вбесила, че и философства ( и аз да бях щях) и се е запекла сега, че иска бе-леж-ник! Точка.
Силви, ако не се обадят да потвърдят поръчаката от сайта, ще се възползвам от предложението. Като един добър чичо ще спасиш на многознайката з@дника. Не стига че п@срана, ами и голяма!

Оффф, така днес ми е супер нервен ден, ужасен! Майсторите изостават със сроковете, а днес ги заварвам на тежък мохабет, бира и чипс, откачих! Докато не излезе мръсната работа не могат да влизат другите, а всичко е със записвания и конкретни дати. Като се развиках и бира забравиха и всичко.
Със съседните още без да сме се нанесли започват истории, асансьор нямало да ползват първите два етажа, ОК, това добре, но някои и чистачка не искали да има, всеки да си чистел етажа, което означава че ще стане б@си мизерията. За 20 лв месечно иде реч... Досега не сме живяли в блок и не знам как се процедира, какви са правата и задълженията на всички, ако някой откаже да плаща за чистачка какво правим? Големи нерви ще са това усещам. Но пък жилището е много хубаво и със страхотна гледка, никога не бихме имали таква в ниска къща. Дано не съжаляваме за избора си...
И за капак Миа с бележника и ме ядоса Crossing Arms

# 512
И аз снощи бях на фризьор за кичури. Свърших работа в 5.30 и в 5.45 бяхме там с щерката. До 10.30 вечерта бяхме там. Нея само я подстрига, а мен кичури, тониране, леко намаляване на дължини и изсушаване. Изпуших и изтрещях. Добре, че ми е дружка и си поговорихме на воля, но много време , много нещо.

# 513
Много искам да се подстрижа на черта, не много къса, до раменете, малко по дълга отпред. Но не ми стиска. С дълга коса съм от ъъъъ седми клас май Crazy Искам промяна, но пък и ходя почти постоянно вързана, лятото не я суша, то ще е страшно:) На есен може би ще е по- добре.

# 514
  • Варна
Аз утре след работа ще водя дребната на фризьор, че косата й за нула време до кръста стигнала. Ще взимаме върхове, че баща й не дава да я стрижем много. Не дава ама не я къпе той, че после и да се поти по половин час със сушоара. Айде, сега е лято, мога съвсем леко да подсуша и да я оставя ама зимата няма съхнене това нещо. Че и на него се  метнала - гъста коса и бързо расте. Иначе е мераклия, като седне и й прави страшни прически. Как успява с тия големите ръце не знам, аз съм много вързана в това.

Иначе ще уговарям и аз час, че перушината ми има нужда и от рязане и от боя.

Жаки, до работата ми има книжарница, утре сутрин ще ги питам дали имат бележници. За всеки случай Simple Smile

# 515
Досега не сме живяли в блок и не знам как се процедира, какви са правата и задълженията на всички, ако някой откаже да плаща за чистачка какво правим? Големи нерви ще са това усещам. Но пък жилището е много хубаво и със страхотна гледка, никога не бихме имали таква в ниска къща. Дано не съжаляваме за избора си...

Общо събрание на собствениците, избор на домоуправител ( фирма за предпочитане). те си поемат нещата и няма не искам, няма аз ще го правя. Чистят редовно, че и парите събират.

Ние чакаме да ни удари тропическа буря...добре, че изчистих каналите снощи. А аз се чудя, защо котката не иска да излиза днес сутринта.

# 516
Аз съм намислила да си отрежа на триъгълник косата. Не е много актуално, но ми харесва. И ще ми отива, аз съм с права и дълга коса.
Откакто се помня съм все с дълга коса. Имаше период, когато завърших и я отрязах доста късичко. Исках промяна. Но бързо израстна, при мен коса и нокти растат страшно бързо. Косата вече не е до кръста, едва ли ще я пусна пак толкова дълга. До средата на гърба е.

# 517
Не искам да споря пак за хомеопатията, но просто е несериозно да се вярва, че това нещо лекува.

Не съм ползвала Бах, но от две години лекувам детето само с хомеопатия, разбира се при лекар.

При едни и съши симптоми с предишните, лечението се оказа по- евтино, по- кратко и по- ефикасно.

Никак не вярвах, но  в един момент ми омръзна неефективното стандартно лечение.
Наясно съм, че не всичко се одобрява от всеки.

# 518
  • София
Белинда, много се радвам, че ти е харесал Патрик Незнамсикойси  Laughing

# 519
Фризьорът вкъщи съм аз. И това го мога, даже и тапия имам. Едно скучно самотно лято завърших проф.курс по фризьорство- от любопитство. Практиката ни води много добра професионалистка, много научих от нея. Иначе не искам да го работя - гнус ме е от чужди коси.

Ядосаха ме много, като съм уморена съм зла и ги строих набързо. Имаше ефект. Малките са в леглата, големите се изпитват по френски, а аз съм във ваната с вино и форум. Ааааа, и Хасан чУвек.

# 520
Не се кахърате за всеки различно хапче работи- за едни хомеопатично, за други аналгин, за трети любовно биля, за мен вино.
ДжеНа, със здраве да си бръмчиш и Тусо да те слуша. Ти само момчета май отглеждаш а? Simple Smile

Джаки, какво им каза на майсторите?
Аз много изкам да се науча да понижавам глас като се ядосам, но македонската ми кръв надделява и викам. А искам истински да съскам Simple Smile

С тропическата буря си викам, ех ще откача работен ден, но получаваме имейл който естествено ни желае крепко зздраве, да сме много внимателни, но все пак да знаем че офисите ще са отворени  Laughing Симпатяги.

# 521
Белинда, много се радвам, че ти е харесал Патрик Незнамсикойси  Laughing

Кой, кой Незнамкой си? Simple Smile

Аз се запалих по скандинавски филми сега гледам поредица за един детектив Вард Веум, 12 части са криминални, не са свързани.

Соу, не е удобно да кажа, какво точно им казах:)))) Поне не псувах де, а исках Joy Факт

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 22:19 от JACKLIN*

# 522
  • Sofia
Често тук се обсъждат парфюми та да помоля за помощ - търся от къде мога да закупя това
Thinking хм,проверих в моите парфюмни магазини,но го няма. На Шопар ароматите са по-старички, явно и по-трудно се намират. Случайно,от скука, бях забърсала един Уиш, в самолета.Хареса ми,много .
Соу,къде се нахождаваш ти?  newsm78.Да,момчета само у нас-мъж,дете,джиБ,...а не,котаната ми е момиченце  Mr. Green
Гледаме един много сладурски филм по  бтв Синема, с Райън Гослинг  Heart Eyes.Ммммм  Crazy.
Жаки,и аз исках каре...ама на моята къдрава коса  Rolling Eyes,въздържам се,че ще съм като облак.  hahaha

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 22:18 от ДжеНа

# 523
  • София
Ето това, Жаки, не знам дали от телефона ще стане:
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Камила_Лекберг#.D0.9F.D1.80.D0.BE.D0.B8.D0.B7.D0.B2.D0.B5.D0.B4.D0.B5.D0.BD.D0.B8.D1.8F
Поредица на Камила Лекберг.

# 524
  • Mediterraneo
Мила съфорумка ми изпрати поредицата на Лекберг и съм тотално запленена от кримките й. Чета ги в поредността им и наистина много ми допаднаха! Сега съм свалила и Милениум, да видим там как ще съм.

Захирче, 2,1 не е ли много за тази малка колица?! Имаш предвид 1,2, нали? Да те слуша колата!

Общи условия

Активация на акаунт