Искам да кажа ... (127)_19.06-25.06

• 77 631
  • 898
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Жаки, тук:
https://www.store.bg/search?srchstr=%F3%F7%E5%ED%E8%F7%E5%F1%EA% … EB%E5%E6%ED%E8%EA
https://www.kristaltoys.com/komplekt-uchenicheski-belejnik-i-lic … -2016-p-9621.html
И аз мислех,че бележникът е само формалност, за информация на родителите  newsm78.
Утре по обяд мога да потърся бележник в някоя мол-ска книжарница,ако не сте намерили до тогава  Peace.

# 496
А аз съм убедена, че ще излезе до утре Wink Тя едва ли го е носила само него, кой знае къде е мушнат. Моите така в паниката нищо не намират, аз търся по- основно. Коронният номер при нас от едното чекмедже да падне в долното, особено ако е по- пълно. Вече направо там търся  Mr. Green

# 497
Коя ме урочаса,че да разредя спорта и да се превърна в глиган?  Thinking
аз   Twisted Evil
кажи, получи ли си колата?

Жаки, обади се в книжарници в околните градчета и селца и питай дали някой няма бележник в повече.

Белинда, пази го от по-силен вятър. Но честит плаж на козуначко Simple Smile

# 498
Жаки, тук:
https://www.store.bg/search?srchstr=%F3%F7%E5%ED%E8%F7%E5%F1%EA% … EB%E5%E6%ED%E8%EA
https://www.kristaltoys.com/komplekt-uchenicheski-belejnik-i-lic … -2016-p-9621.html
И аз мислех,че бележникът е само формалност, за информация на родителите  newsm78.
Утре по обяд мога да потърся бележник в някоя мол-ска книжарница,ако не сте намерили до тогава  Peace.

Джена, това в Сторето е само опаковка, вече го е поръчала нашта блейка.
От втория линк уж поръчах, дано наистина имат, че не знам.

Райче, търсила го една седмица и не казала! Можехме в Бургас да търсим, начи ме знам кво ще я направя.
Заплес безподобен.

# 499
Бах са хомеопатия. И като всяка такава са само плацебо. Но щом действат..няма лошо.

Капарирах колата, хора!!! Супер ентусиазирана съм. Ще я прехвърлим в петък и ще ви я покажа тогава. Ууууу  Heart Eyes

# 500
Хомеопатията не е плацебо, но всеки има право на мнение.

# 501
Жаки, спокойно, моето говядо завърши седми клас без бележник и това се оказа, че не е проблем. Дадоха му диплома за основно образование, с която ще се запише в гимназия. Не че не бях купила нов бележник, но то просто си беше решило да покаже на всички, че ще става, както каже то, а не ние, класния или директорката и така не го занесе за подпечатване. Инак бележници има по книжарниците, в офис1 със сигурност.

# 502
Захир, супер, много ти се радвам на ентусиазма  Heart Eyes Да си я караш с кеф  Hug Жакиии, нищо няма да я направиш  Wink такива сме като сме бесни, добре че бързо ни минава Mr. Green На моята шестици отгоре до долу и залят с кафе #2gunfire. Блейка същата, не може без кафе, как, абсурд  Naughty

# 503
Жаки, преди седмица купих бележник, че да съм готова за септември  Mr. Green. Ако искаш казвай, и утре сутрин го пращам.

# 504
Жаки, преди седмица купих бележник, че да съм готова за септември  Mr. Green. Ако искаш казвай, и утре сутрин го пращам.
. Стига бе  Shocked, че те почти всяка година ги сменят  newsm78

# 505
Жаки, преди седмица купих бележник, че да съм готова за септември  Mr. Green. Ако искаш казвай, и утре сутрин го пращам.
. Стига бе  Shocked, че те почти всяка година ги сменят  newsm78
Миналата година ги смениха, реших, че тази могат да пропуснат  Joy И точно тогава имаше недостиг на бележници в града, и реших да съм подготвена.

# 506
Не искам да споря пак за хомеопатията, но просто е несериозно да се вярва, че това нещо лекува.

И аз се кефя много за количката, малка е, Шевролет Калос, 2.1, но е доста запазенка, като нова. 4 врати, климатик, хубава музика, и тн. Абе като за кифла като мен, става. Само да мине прехвърлянето, че да се зарадвам истински. Много ми е развълнувано, първа кола..

Сега имам едно месо с кост, ще го мушна в гювеча със зеленчуци да се пече докато оправям милионите дрехи, струпани за гладене. Живота ми е нон стоп в пътни чанти. Вадя, пера, айде пак...не мога да се подредя и днес вече съм се заела с това. Мъжа ми е на протест за поредната случка с моторист:(

# 507
Захир, тихичко честито. Скоро да се похвалиш със снимка Simple Smile.
Днес беше първият ден на ясла и градина за децата. Очаквахме малкото да плаче, то се оказа, че каката ни изненада. Отвикнала е и ми е мн тъжно, че така разкатаваме децата Sad.
Някой от вас карал ли е онлайн курс по език?

# 508
37 градуса днес. Пукнах. Облицовах едни големи стиропорени плоскости с юта, която трябваше и да изгладя за идеален краен резултат. Тапицерският пистолет е гениална машинка, но въпреки него се скапах.
Захир, браво!

# 509
  • Sofia
Коя ме урочаса,че да разредя спорта и да се превърна в глиган?  Thinking
аз  Twisted Evil
кажи, получи ли си колата?
hahaha искрена и лична  Mr. Green
Поолучих ГО,ам'как. Момченце е-Туси  Blush (от Тусон). Много му се кефя, много-бързак, послушен, пъргав, поврътлив  bowuu.Ще го тетсвам до морето другата седмица  Crazy.
Захир,честито  Hug! Да се спогаждате двете кифли  Praynig.
И тук -жега.Бях на фризьор,разговорихме се с фризьорката ,че като се отпусна оная ми ти жена,скрипа-скрипа... Shocked,бая ме подкъсила.Учудващо,не съм разстроена  Mr. Green. Питам моите-как ми е косата? Отговор: същата,малко червенее,сякаш  Joy.Душички  Hug. Все не могат да уцелят правилния отговор  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт