Искам да кажа ... (127)_19.06-25.06

• 77 631
  • 898
  •   1
Отговори
# 585
Тази вечер реших да правя сирене на тиган но нещо не ми се получи. Вкусна мнага, но на вид хич го нямаше.

Трябва да оправя багаж на мъжа ми, в събота отива на среща на випуска,  а аз утре заминавам за село.

# 586
И аз днес стягах багаж.В събота детето отива на село, а аз утре съм на работа,та днес я свърших.Даже и по вино с дружка пихме.След малко в банята и почивка с книгата.
Мари,честити покупки, вярно да ти служат.

# 587
  • В Космоса
Сесил вземи халуми и няма как да не ти се получи.
Ох, вижда й се края на седмицата, кеф.

# 588
  • Germany
Момичета, някой от вас ползва ли автобронзант? Купила съм си по погрешка един био автобронзант, с който се мазах на почивката миналата седмица и имам страхотен тен, но се чудя дали да го ползвам пак. Идея си нямам на какъв принцип действат и дали не е вредно, въпреки, че не би трябвало, като е био продукт...

# 589
Намерихме бележник, вуйчо и ще и го изпрати утре.
Някой пил ли е Ашваганда? Билки някакви препоръчаха ми ги за безсънието. Това да се спи по 5 часа не е нормално, чувствам се зле, като пребита  съм по цял ден. Засилих движението, уж да се изморявам, но не помага.

Тарти, благодаря за книгите сега ще си ги изтегля от пощата bouquet

Само да питам свързани ли са и ако да в каква последователност са?

# 590
Тарталета, и аз моля за книгите, ще ти пиша на лични.
Сбъдваща, дано има късмет детенцето.
Карз, кой клас ти е детенцето?

# 591
  • София
Свързани са, Жаки, аз последователността си я гледах в Уикито.

# 592
  • Бургас
Кате,две са. Баткото ще е в трети клас,а малкия 6 годишен.

# 593
Жаки, на мъжа ми бях взела Ашваганда, че той има много лек сън и с тия смени му се разбутва съвсем. Имаше ефект сякаш  Peace

# 594
Жаки, пробвай с мелатонин, но чист без разни добавки.

Аз спя по 5.5-7ч максимум през седмицата. Събота и неделя с по час повече.

Някой с мнение за хотел Амбасадор на Златни пясъци?

# 595
 Hug
Жега!Пия студена цитронада в градината.Небето над нас е пълно с бързолети,а косовете се спукват да пеят.А как ухаят цветята ми! Heart Eyes
И утре ПЕТЪК!

# 596
Привет, дами!
Оправих си проблема, т. е. прехвърлих го на съпруга ми, защото аз трябваше да тръгвам за работа. Той се справил геройски, поръчал ми телефон и започва трепетното очакване. Много е кофти без, а в момента съм без никакъв.
Никога не съм чела скандинавска литература, ще поправя този пропуск, благодаря за идеята!

# 597
  • Mediterraneo
1. Ледената принцеса
2. Проповедникът
3. Каменоделецът
4. Прокоба
5. Немското дете
6. Русалката
7. Пазачът на фара
8. Баничката на ангели
9. Укротителя на лъвове

# 598
Имам дилема и искам съвет /дилема ли е всъщност когато са 3 варианта!?  newsm78. Та ще освежаваме хола, имам една голяма празна стена която мислех да е тапет или 3 д пано, майстора предложи някакви камъни  Confused Никак не си представям нещата на теория, дайте съвет, че трябва да се спра на нещо  Praynig

# 599
  • Ямбол
О да, избутахме и тая седмица. Още една и половина. Пуф.

Общи условия

Активация на акаунт