47 СОУ "Христо Г. Данов"

• 22 658
  • 76
  •   1
Отговори
# 60
Аз имам наблюдения за 8 клас. Simple Smile пишат им по половин отсъствие и при закъснение. Иначе, във всяко училище има такива, които се скатават. И също, половината , които висят на Еко, са от 51-во Simple Smile

# 61
51-во е в Хиподрума, какво Еко?

# 62
Айде, моля. На моя 8-класник оценките са съвсем обективни и отговарят на това, което знае. Прибират им телефоните в час. Да, родители влизат без проблем, което за мен е чудесно - защото съм се наситила на полицейщина в предното училище - дето да си родител е синоним на терорист. В малките класове имат състезания, Коледно тържество и прочие. ИГРАЯТ на двора ВСЕКИ ден. За разлика от предното, където не ги пускаха изобщо навън. Ами, тук е по-добре, макар базата да е малко стара.
[/quote

За каква полицейщина  говорим???
Разграден двор!
Естествено, че трябва да има строг контрол на входа!
До не сте от училището поръчков отговор???
И на Еко половината били от 51 СУ??
Глупости!
Баш са си от 47- мо.

# 63
Гимназията по дизайн не знам кой номер се води, но е съседна на 47-мо училище.
Loska - хич няма да е зле да си мериш приказките. Аз съм възрастен човек, и мисля, че знам за какво говоря.

# 64
И аз съм възрастен човек. Simple Smile
И също знам за какво говоря.
Сега пък учениците от 51 во, били от Дизайна.
Само че те повече  от година не учиха там, а в друго училище поради ремонт.
Та не зам от къде са учениците плъзнали около 47 мо, без оглед на учебно време.
Всеки човек живеещ около 47 мо, ще потвърди, че са повече из квортала отколкото в училище..
Не ме заплашвай, не ме е страх, разбирам, че истината е неудобна.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 16:09 от loska

# 65
  • София

До не сте от училището поръчков отговор???

Вероятно, Новачков ги кара да пишат по форуми и групи, ако се появи нещо срещу училището.

# 66
Поне да ги подбира по- добре, че много личи.

# 67
Че аз не те заплашвам. Къде съм те заплашвала? И за какво ми е да те заплашвам, като нито те знам, нито те познавам, нито ми дреме за теб?!?
В момента учениците от гимназията си учат в гимназията.
И аз съм от тези, които живеят съвсем до училището, така че...хейтърите като теб ми идват в повече. Не си записвай децата, като ти е толкова зле, в това училище. Училища колкото щеш. Аман от такива на които всичко и всички са им криви. Ми, млади са няма да седят и да плетат, я.

# 68
Ама разбира се!
Млади хора са!!
А хейтърите очакват да седят по часове! То разгеле, поне да ги научат да плетат в 47-мо. Simple Smile
Ааа бива ли , млади хора ще ми седят на чинове 😂, я да обикалят на воля квартала.
Цялата минала година Дизайна НЕ бяха в квартала.
Пробвай с друга песен, излагаш се.

# 69
Loska - хич няма да е зле да си мериш приказките. Аз съм възрастен човек, и мисля, че знам за какво говоря.

Живеете наблизо, а бъркате Текстила с с 51-во. Simple Smile

# 70
За всеки влак си има пътници. Аз държа на образованието на детето си и на това то да се чувства добре в училище. Не може да влезе в тоалетната за учениците и да повръща от погнуса, защото всичко е омазано с лайна. Това, в допълнение на смешното ниво на преподаване и липсата на пропускателен режим, за мен е достатъчно основание да намеря друго училище.
Пак казвам, всеки има различни критерии, едни по-високи, други по-ниски. Моите определено са високи и изисквам качество. Образованието не е безплатно, плащаме го с данъците си. Пиша мнението си, за да могат тези, които мислят като мен, да не се излъжат.
В спорове с хора, на които им харесва там, няма да влизам. Пак казвам, въпрос на критерии.

# 71
Абсолютно сте права, то там е на самотек положението….

# 72
Отскоро живеем в София, и няма как да познавам всичките 200 училища в града Simple Smile
Едно е вярното - че всеки си има право на мнение.

И защо решихте, че аз не държа на децата си и на тяхното образование? Децата ми са чудесно възпитани, интелигентни и - на този етоп - много добре образовани. И се чувстват много добре в училището. В класа на 8-класника има едно единствено дете, което е професионален спортист и леко му хлопа дъската и малко не знае къде се намира. Всички останали, обаче, са сравнително кротки и добри деца. Аз следя вайбър групата на класа. Питат се за домашни по различните предмети. Говорят си дали да подарят нещо на класната си за празниците.  ТЕЛЕФОНИТЕ СЕ СЪБИРАТ ПО ВРЕМЕ НА ЧАСОВЕТЕ. Не виждам нито децата да са лоши или боклучави, нито учителите им да са такива. Само ще вметна, че моите са момчета и вероятно тоалетните не са им особен фактор в училищния живот. Сега ... ако във вашите критерии фигурира "училищна тоалетна" - за там не мога да помогна, наистина не съм влизала да ги гледам какви са.

Живеете наблизо, а бъркате Текстила с с 51-во. Simple Smile

# 73
  • София
Вие живеете отскоро, обаче ние отдавна. Също така - близо. В петък гледах точно дечицата от гимназиалния етап. Около час и нещо, защото имах работа за толкова време там с чудесна гледка със звук.
Ритаха се, плюха се, псуваха, хвърляха фасове безразборно, поливаха се с бира и монстър и се хилеха. Човек да го дострашее да мине през градинката…
Голяма язва в квартала е това училище и е много жалко!

# 74
Възможно е да са били деветите класове. Те са проблемни. Но това не прави автоматично всички деца проблемни, и всички учители калпави. За наркотици не съм разбрала да се продават на територията на училището, може би понеже сградата е по-неглиже. За разлика от по-"лъскавите" училища, където наркотиците са проблем.

Общи условия

Активация на акаунт