Хитринки за всякакъв случай - тема 15

• 96 192
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
всичко на 1000 оборота, това е максимума на моята

# 436
  • София
Чудих се къде да питам ...и реших тук
Как да освежа велурено сако- не е мръсно ,просто е стояло в гардероба няколко години и има неприятен мириз на застояло.
Иска ми се само да го освежа...ако го понапръскам с разреден омекотител и четка за велур.... или не става?
Премам предложения

# 437
  • Бургас
Чудих се къде да питам ...и реших тук
Как да освежа велурено сако- не е мръсно ,просто е стояло в гардероба няколко години и има неприятен мириз на застояло.
Иска ми се само да го освежа...ако го понапръскам с разреден омекотител и четка за велур.... или не става?
Премам предложения
Аз миналата седмица си купих кърпички за сушилня и за гардероб стават- на Ленор, миришат уникално.Та точно с тая цел, да освежат зимните якета примерно

# 438
  • plovdiv
Може ли снимка на тези кърпички?

# 439
# 440
  • София
благодаря за идеята -  занапред мога да се възползвам....да ги слагам между дрехите
но в случая как да освежа велурено сако с тях...не мисля че ще стане
 newsm78

# 441
  • София
Химическо почистване!

# 442
А какво представлява четката за велур?

# 443
  • plovdiv
Благодаря ти,само,че никъде не съм ги виждала,ще потърся.За гардероб ми трябват.

# 444
  • София
Благодаря ти,само,че никъде не съм ги виждала,ще потърся.За гардероб ми трябват.
Сега видях, че си от Пловдив и посоченият от мен сайт не ти върши работа. Провери в магазините за перилни препарти внос от Европа там съм ги засичала.

# 445
  • Варна
Много сте полезни, момичета. Страхотни идеи съм си открадвала от тук.
Имам нов проблем - след края на лятото долницата и горницата на пижамата ми от сатен са с доста голяма разлика в блясъка. Лятото беше горещо, ползвах само горницата  - и ето проблем...
Да имате хитър трик за блясък на сатен?
Дано помогнете

# 446
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
как да махна мазно петно от велурена обувка?

# 447
Посипване с талк или бебешка пудра, става и с царевично брашно.Изчаква се и се изчетква с мека четка, ако има нужда се повтаря.

# 448
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
благодаря. на едно заоблено място е, дано стане...
пудрата я хвърлих май, брашно имам....

# 449
Идеята е талка или брашното да попие мазнината, предполагам ще стане и с неоцветено нишесте.

Общи условия

Активация на акаунт