DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 164 304
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Плевен / София
Ако Назлъ се влюбва във Ферит, защо ще я притеснява Алия до Дениз... Ill
Здравейте и от мен  Hug  Това и на мен не ми стана ясно  Joy
Погледнах резюмето и ми се струва, че в него се казва, че колкото повече Дениз е привлечен от Назлъ, толкова повече го притеснява присъствието на Алия. Но не съм спец в турска граматика, може и да бъркам.
това има повече смисъл...

# 646
  • при най-добрия мъж...
Или по-вероятно е Алия да е притеснена от топлите отношения между Назлъ и Дениз.Тя знае,че за Назлъ Дениз е само приятел,но пък никога не е сигурно как ще се завъртят нещата.

# 647
Или по-вероятно е Алия да е притеснена от топлите отношения между Назлъ и Дениз.Тя знае,че за Назлъ Дениз е само приятел,но пък никога не е сигурно как ще се завъртят нещата.
Алия несъмнено е притеснена, но мисля, че текстът казва, че Дениз е притеснен от присъствието на Алия.

Nazlı'ya çekildikçe Alya'nın varlığından rahatsız olmaya başlar.

# 648
  • Плевен / София
Алия несъмнено е притеснена, но мисля, че текстът казва, че Дениз е притеснен от присъствието на Алия.

Дани, ти си по граматиката...но Назлъ се чувства по спокойна до Дениз....докато Ферит я напряга....а и тя се чувства гузна заради сестра си....

# 649
  • Плевен / София
Здравейте, много благодаря за превода на фрагмана Simple Smile  bouquet bouquet bouquet Hug Hug Hug
Светле, здравей  Hug
Аз не мога да се изкажа по серията, защото си чакам превода, все се каня, да започна да уча турски език, но така и не ми остава никакво време и си оставам само с каненето Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Веселинова,  Hug Аз на руски гледам.
Гости, аз имам предвид, че в тази серия нищо не споменаха, сякаш забрави Назлъ какъв Дамоклев меч й виси над главата с тази нейна алчна и коварна сестра.
Светле, никак не е забравила според мен....Нали, като казаха, че могат да определят модела на телефона, тя се опита да скрие телефона на сестра си, с  който беше под дрехата както седеше на дивана....

Гости, ама това беше в миналата серия.
е....една серия ще си "почине" от угризения....

# 650
Скрит текст:

Дани, ти си по граматиката...но Назлъ се чувства по спокойна до Дениз....докато Ферит я напряга....а и тя се чувства гузна заради сестра си....
Дениз наистина е много весел и забавен, но дали защото не е мой тип физически, гледам на него малко като младеж, а не като на мъж. Та заради моите усещания, усещам сякаш и Назлъ гледа на него малко "безполово, приятелски" и сигурно затова не се напряга.  Grinning

# 651
  • Плевен / София
Скрит текст:

Дениз наистина е много весел и забавен, но дали защото не е мой тип физически, гледам на него малко като младеж, а не като на мъж. Та заради моите усещания, усещам сякаш и Назлъ гледа на него малко "безполово, приятелски" и сигурно затова не се напряга.  Grinning
не се чувства застрашена около него....А Дениз  ми се струва е бил  най малкия в семейството и явно е живял ларж...без отговорности много....много...музикант...артист по душа...."пей сърце"...Ферит е в другата крайност....трябва да наследи бизнеса, а и тайната, която пази от дете, се е отразила на мирогледа и отношението му към живота.....

# 652
 Чакам с нетърпение да видя ревност и у двамата ...чок интересан ще е ....

Единият -Ферит- врял и кипял в живота ,почти всичко видял и много разочарование понесъл, бронирал се ,принципност до "небесата "  и  изведнъж ...личния му готвач да го изкара извън релси  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy

Другият-Назмие ханъм Joy- изправи се срещу" бетонна стена" , заобикаля отляво ,отдясно да не си "удари" главата ,бясна за усилието ,което ѝ се налага да положи ,за да промени нещата ,не крие несъгласието си за този спартански начин на живот, А в същото време съпричастна с всичките проблеми ,които възникнаха .

И двамата не разбират ,не си признават колко вече не могат един без друг...........ще се издадат ,ще ,,ще.... smile3503ЛЮБОВТА  не пита ,нали ЛУДОСТТА я води за ръка!!!!

# 653
  • Плевен / София

И двамата не разбират ,не си признават колко вече не могат един без друг...........ще се издадат ,ще ,,ще.... smile3503ЛЮБОВТА  не пита ,нали ЛУДОСТТА я води за ръка!!!!
да....е тогава вече ще пламне пожар....

# 654

Единият -Ферит- врял и кипял в живота ,почти всичко видял и много разочарование понесъл, бронирал се ,принципност до "небесата "  и  изведнъж ...личния му готвач да го изкара извън релси  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy

Другият-Назмие ханъм Joy- изправи се срещу" бетонна стена" , заобикаля отляво ,отдясно да не си "удари" главата ,бясна за усилието ,което ѝ се налага да положи ,за да промени нещата ,не крие несъгласието си за този спартански начин на живот, А в същото време съпричастна с всичките проблеми ,които възникнаха .

newsm10 newsm10 newsm10 Two Hearts loveuuu Two Hearts txtloves

# 655

newsm10 newsm10 newsm10 Two Hearts loveuuu Two Hearts txtloves
+1 Хубаво си ги наредила и двамата, хареса ми описанието и на двамата!

# 656
Привет !

Dolunay 7. Bölüm Önizleme

# 657
  • Плевен / София
Така....изгледах серията на бг....и да ви кажа, че Дениз ми заприлича на нашите абитуриенти, както отвори колата и наполовина излезе да пори вятъра.....и много ми хареса как Ферит се "предаде" на грижите на Назлъ...и ръка на челото да му сложи...и чая пи....и т.н. а на Демет не дава да го докосне....дърпа се като опарен...

# 658
Изгледах епизода, за чийто превод благодаря!  Дали пък малката риба няма да  изяде голямата. Асуман си е "малка вещица". Мисля, че по-добре ще изиграе картите и ще насади Демет. Да не стане с "нейните камъни, по нейната глава".

# 659
Не може да им се отрече  Hug добре се забавляват на сета  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт