DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 164 324
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
А! Имаме си нов фрагман! Party
Коя ли ще е Бусе? Някоя бивша? Thinking Но пък появата й ще предизвика ревност у Назлъ, това ми харесва. Grinning

Дали пък по време на делото няма да се разкрият шокиращи факти и това да провокира Назлъ да реагира така? newsm78

# 631
От официалната страница , прилича на озет newsm78

Скрит текст:
Ferit'in hastalığı Nazlı'yla ikisini yakınlaştırmıştır. Beraber geçirdikleri zamanın etkisi sonraki günlerde de devam eder. Ferit Nazlı'ya yardımları için teşekkür etmek ister. Nazlı da Ferit'le özel anlar paylaşmak ister. İkisi de duygularına hakim olmaya çalıştıkça şartlar onları hem biraraya hem de karşı karşıya getirir. Aralarındaki mesafe azaldıkça kendilerini daha zor durumda bulurlar.

Deniz artık bir işletme sahibidir ve kendine nefes alacak bir alan yaratır. Nazlı'ya çekildikçe Alya'nın varlığından rahatsız olmaya başlar. Engin'le yeniden bir ilişki kurmaya çalışan Fatoş'a Tarık dostluğuyla teselli verir.

Öte yandan Demet ve Hakan Bulut ve şirket üzerindeki bütün kozlarını oynarlar. İkisi de her hamlesinde Ferit'i kollamaktadır; Hakan onu bitirmek için, Demetse kalbini kazanmak için. Bu savaşta herkes payına düşeni alacaktır.

С руски буквички

Полнолуние 2 фраг 7 серии

https://vk.com/feed?z=video-83475167_456240510%2F533823ffb37713b … _-83475167_412553

Hug Много се радвам да те видя тук. Мерси за резюмето. Утре рускините ще са го превели и ще видя какво ни готвят във вторник!

Очертава се отново забавен епизод. Но искам вече Булут да се върне при вуйчо си! Повтарям го като развалена плоча, ама наистина много искам да се реши този въпрос скоро! Заради Булут!  Grinning

# 632
И тук се появява някаква много близка приятелка,от която възлюбената да ревнува,докато не разбера кой на кого какъв се пада Simple Smile (според мен) .Само да вмъкна ,че отдавна се чудя,и не разбирам,защо и тук и в теми за други сериали ,постоянно се сравняват сцени с ''Любов под наем''?! Това което виждах в ЛН го има да не кажа във всеки,но във всеки 2-ри романтичен филм,нищо ново ,оригинално и неизползвано нямаше ,та да се казва,че е взаимствано от него Hands V.

# 633
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мими, шофьорът на Демет покри следите от манипулацията върху колата, с която загинаха родителите на Булут, за да не се разбере, че колата е била умишлено повредена и катастрофата не е случаен инцидент, а планирано хладнокръвно убийство.

# 634
# 635
малко не реално ми изглежда до сега никакви чувства от страна на Назлъ та сега чак такава ревност но сериял е все пак .Надявам се все пак действията да се развиват по бързичко и дано да има и друга интрига защото само делата за попечителството и лъжата размити в 15/20 епизода ще ми се стори малко скучно/на мен поне/

# 636
не мога да не споделя тоз бонбон
https://vk.com/video-146912950_456239377

# 637
Добро утро! Hug
Малкият е много сладичък. Heart Eyes
Светле, благодаря ти за пояснението! Не бях сигурна дали това е колата от произшествието, но вече всичко ми се изясни. Hug
Де''Ми, Hug На мен сцените ми напомниха на Любов под наем, не казвам, че са ги заимствали. Това е последният сериал, който съм гледала преди новите летни, и именно затова той изскочи в ума ми. Не отричам, че в началото си мислех, че сериалът ще прилича на ЛН, но зави в различна посока, за което се радвам.

Успешен ден! Hug

# 638
  • при най-добрия мъж...
И на мен ми е малко изневиделица любовта на Назлъ.До сега грам чувства не видях,а сега чак ревност.Ама няма лошо,време беше,че иначе химията хич я няма.Малко ми е инфантилна като игра за сега Назлъ,явно по този начин искат да предадат добротата и невинността на героинята.

# 639
# 640
Момичета ето и шести епизод с БГ субки  с безкрайните благодарности към дамите положили този безценен труд. bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=Sa1d35poA6o

# 641
Привет, девойки!  Hug

Мария, благодаря за резюмето и линка към превода. А за преводачките много благодарности!  Hug

Много от романтичните комедии на комшиите не мога да ги гледам точно заради инфантилна главна героиня, едно преиграване на скромност, забавност, смущение от близостта с мъжкия индивид. При Назлъ обаче ми е поносимо, защото не капризничи, не е непохватна, не си загубва разума при вида на Ферит, така че детинското в нея ми е приемливо. Досега е била посветена само на кулинарията и японския и изведнъж се появява чаровен мъж в живота ѝ. Дано ѝ придадат малко повече женственост в маниера занапред.

А Ферит ми е абсолютно по мярка. Сдържаност в маниерите, само очите му говорят какво изпитва. Браво на Джан Яман, че успява да предаде това.

# 642
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря за превода на серията Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Ако Назлъ се влюбва във Ферит, защо ще я притеснява Алия до Дениз... Ill

# 643
Здравейте и от мен  Hug  Това и на мен не ми стана ясно  Joy

# 644
Здравейте и от мен  Hug  Това и на мен не ми стана ясно  Joy
Погледнах резюмето и ми се струва, че в него се казва, че колкото повече Дениз е привлечен от Назлъ, толкова повече го притеснява присъствието на Алия. Но не съм спец в турска граматика, може и да бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт