DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 164 958
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Вили благодаря за пояснението  Hug
Много сладка беше в сериала, но освен там другаде не съм я гледала, ще се радвам да се включи в друг проект, защото играе добре  smile3521

В МОМЕНТА Е В НОВ ПРОЕКТ...
https://www.instagram.com/p/BWiRaiCHDSW/?taken-by=acelyatopaloglu Hug

Супер  Peace  само не разбрах как се казва сериала  newsm78
Сега като се поразрових из Интернета и попаднах на снимки на Джан и Ачейля като севгилета  Heart Eyes
Хубава двойка са, а защо са се разделилил да ги пита човек  newsm03 newsm12

Сега да видим в Пълнолуние какъв триъгълник ще завъртят  newsm62

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 14:00 от БлагаВест

# 151
Здравейте момичета,приемате ли новобранци Simple Smile Филма е супер,може би най добрия за летния сезон,затова реших да ви се обадя ,а не като клюкарка само да ви чета страниците Simple Smile

# 152
И МЕН МНОГО МЕ БЕШЕ ЯД КАТО СЕ РАЗДЕЛИХА ДВАМАТА...НО ТАКЪВ Е ЖИВОТЪТ...ОСОБЕНО НА АРТИСТИТЕ..
"DAMAT TAKIMI"-"Мерием" СЕ КАЗВА ФИЛМЪТ
И ИМА НОВА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА НА КАНАЛА- ХАКАН СЕ СМЕЕ..НАД КОГО?  МОЖЕ БИ Е СПЕЧЕЛИЛ ДЕЛОТО ЗА ПОПЕЧИТЕЛСТВОТО НАД БУЛУТ,ЗАЩОТО СА ПЪЛНОЦЕННО СЕМЕЙСТВО,А НИТО ФЕРИТ ,НИТО ДЕНИЗ ИМАТ ТАКОВА..ДАЛИ НЯМА ДА СЕ НАЛОЖИ НЯКОЙ ОТ ТЯХ ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА НАЗЛЪ..🙈

И ЕДИН НОВ КЛИП ОТ РУСКИНИТЕ,НЕ ЗНАМ ОБАЧЕ ДАЛИ ВСИЧКИ ЩЕ МОГАТ ДА ГО ВИДЯТ..
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video275233879_456239229%2Fa82 … l_wall_-146912950
GOGOLOVA,ВСИЧКИ ТУК СМЕ РАВНОПОСТАВЕНИ,ФЕНОВЕ НА ФИЛМА.. Hug

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 16:14 от Виолета Цветанова_563417

# 153
  • Под звездите
Привет на всички. Hug Hug Hug

За добро настроение, едно видео от рускините.

И още едно:

Gogolova, добре дошла. Hug Hug Hug

Виолета, не знам кой беше писал, че заради попечителството над Булут е възможно да имаме сватба. Тази идея ми се стори доста интересна и приемлива.

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 15:02 от eidin

# 154
  • при най-добрият мъж...
"Мерием" се казва новия проект на Айчеля,май е някаква тежка драма.Прегледах каста-много познати актьори участват даже и сегашното севгили на Джан Яман-Бестемсу Йоздемир.Бившата и настоящата на едно място Grinning Grinning Grinning

# 155
"Мерием" се казва новия проект на Айчеля,май е някаква тежка драма.Прегледах каста-много познати актьори участват даже и сегашното севгили на Джан Яман-Бестемсу Йоздемир.Бившата и настоящата на едно място Grinning Grinning Grinning

ХА-ХА,ТЕ ТОВА НЕ ГО ЗНАЕХ,ЧЕ СА ЗАЕДНО...СИГУРНО Е МНОГО "ЗАБАВНО",ОСОБЕНО ЗА АЙЧЕЛЯ..АМА КАКВО ЛИ СЕ УЧУДВАМ,Я...В ТЕЗИ СРЕДИ СИГУРНО Е НОРМАЛНО..

И МАЛКИЯТ ЧАРОВНИК

НОВИ СНИМКИ ..

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 18:07 от Виолета Цветанова_563417

# 156
Привет, девойки!  Hug

Много ми хареса втори епизод. Много съм доволна, че след предложението си Ферит бей щеше да си получи шамара, но силите на Назлъ не ѝ стигнаха, стана ѝ лошо на момичето. Но затова пък във втори епизод му даде да се разбере.  Grinning Имаше и много човешка мъка в серията, много фино показана и една много мила и състрадателна Назлъ.

Заплетоха хубави сюжетни интриги - попечителството на Булут, любовта на Дениз към Назлъ, приятелството между Ферит и Дениз почти като между братя. Ферит ще трябва да избира между близък приятел и любовта.

Аз също си помислих, че женен Ферит ще има повече шансове да получи попечителство и може да се наложи да се ожени. За кого ли? Grinning

# 157
Здравейте, момичета! Добре дошли! bouquet
Тъкмо щях да превеждам озета и видях, че вече го има. eidin, Hug
Благодарности за всичко, което сте публикували. Hug

Скрит текст:
Някой тук (ако не съм объркала темите Grinning) беше казал, че гледа Сърцебиене. Превежда ли се на български? И къде го гледате? Аз го откривам само във ВКонтакте. Thinking

# 158
  • Под звездите
Здравейте, момичета! Добре дошли! bouquet
Тъкмо щях да превеждам озета и видях, че вече го има. eidin, Hug
Благодарности за всичко, което сте публикували. Hug

Скрит текст:
Някой тук (ако не съм объркала темите Grinning) беше казал, че гледа Сърцебиене. Превежда ли се на български? И къде го гледате? Аз го откривам само във ВКонтакте. Thinking
И аз го намирам само вконтакте. С бг.субки. https://vk.com/club113691288?z=video249579056_456239275%2F74ab0d … l_wall_-113691288

# 159
eidin, Страхотна си! Благодаря ти много за линка! Hug Hug

# 160
 Здравейте, надявам се да приемате и други нови попълнения Simple Smile
 И на мен сериалчето ми допадна, тъкмо си търсех нещо свежо за гледане, а и актьорите са симпатични и ми задържаха вниманието Simple Smile
 Искам да попитам дали ще има превод на български език? Че мен хич ме няма с езиците Simple Smile
 Пожелавам ви хубава и усмихната вечер Simple Smile Hug

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 21:57 от veselinova04

# 161
 И на мен сериалчето ми допадна, тъкмо си търсех нещо свежо за гледане, а и актьорите са симпатични и ми задържаха вниманието Simple Smile
 Искам да попитам дали ще има превод на български език? Че мен хич ме няма с езиците Simple Smile
ЕТО ПЪРВИЯТ ЕПИЗОД НА БЪЛГАРСКИ..

# 162
здравейте"лунатички"Stuck Out Tongue И аз да се цопна с мнение 2 серия беше много емоционална със смърта на родителите на Булут.И аз мисля че двамата ще трябва набързо да се оженят за да задържат малкият в семейството,но тук може да има и друг вариянт освен Ферит и Назлъ може и Дениз и Назлъ.Освен това си мисля че бившата приятелка на Дениз няма така лесно да се предаде и да го остави.От друга страна сестричката Асу ще и донесе мнооого главоболие,държи се като лека жена и да видим какво още ще надроби.

# 163
здравейте"лунатички"Stuck Out Tongue И аз да се цопна с мнение 2 серия беше много емоционална със смърта на родителите на Булут.И аз мисля че двамата ще трябва набързо да се оженят за да задържат малкият в семейството,но тук може да има и друг вариянт освен Ферит и Назлъ може и Дениз и Назлъ.Освен това си мисля че бившата приятелка на Дениз няма така лесно да се предаде и да го остави.От друга страна сестричката Асу ще и донесе мнооого главоболие,държи се като лека жена и да видим какво още ще надроби.

# 164
ЕТО ПЪРВИЯТ ЕПИЗОД НА БЪЛГАРСКИ..

Здравейте Simple Smile
Виолета, благодаря за линка Simple Smile  Hug Hug Hug
Тъкмо го изгледах, и много ми хареса Simple Smile
Всички актьори са страхотни Simple Smile
Сестричката наистина е много палава. Кака много ще пати с нея Simple Smile
Приятна неделя  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт