КРУИЗИ /Тема 10/

• 105 319
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Райън би трябвало да подновят полетите си до Тревизо от края на март. Поне така твърдят. Ако може да им се вярва вече.

# 406
  • София
Някой да има лични впечатления от MS Volendam на Holland America?
И пътуване с него?

Казвала съм и друг път, че съм пътувала с почти всички кораби на Holland America. Предпочитам ги.
Volendam е един от най-старите/R class/. Но на Holland това няма огромно значение. Корабите са друг клас и визия и твърде много си приличат. Както и нивото на всички е достатъчно добро.
Ако не сте се отказали от този круиз питай и ще ти кажа повече.

В момента Holland America имат страхотни цени под 400 евро/7 дни/ на Карибите. Има и евтини полети до Маями.
И много се чудя още дали да е Трансатлантик или полет с поне два круиза.
Полет в две посоки до Маями и два круиза по 7 дни ще ми дойде някъде около 1000 евро.
Трансатлантик/14 дни/ и полет обратно ще е доста под 1000/около 600-700/. Но без САЩ/а пак искам/. Мисля...и чакам още надолу...

# 407
  • Sofia
Благодаря, Блед!
Обмислям един азиатски круиз. Обвързана съм с определен период от годината и не мога да лавирам много в датите. Ще следя цените и аз.

# 408
Лесно ли е взима виза за Америка 😀

# 409
  • София
По молба на потребители от темата пускам пак евтините Трансатлантик круизи...
http://www.bg-mamma.com/?topic=983075.msg35663095#msg35663095
http://www.bg-mamma.com/?topic=983075.msg35651143#msg35651143
Не съм ги проверявала, но едва ли са вече на същите цени...

Друго питане...
Евтините круизи на Holland America ги има и на техния сайт на цени под 400 евро. Но са за близко време. Решавате и тръгвате.

Имаме потребители от темата взели току що визи за САЩ. Винаги съм казвала, че за тези, които вземат е лесно. Другите, които отпадат мислят, че е трудно. Не пробваш ли не може да кажеш как е ?
За мен лично е лесно, защото взимам не за първи път.
Не го мислете подавайте документи...Иначе няма как да получите.

# 410
Ха така де.взимала съм няколко пъти за работа почивки и не мога да кажа,че е лесно.Като гледах колко хора отпадат без съществена причина.явно има лимит
В България има промо на Норвегиан круизи

# 411
  • София
По ваша молба...
Часове преди да отлетя за Париж/не круиз, а концерт на Ролинг Стоунс/  ви пускам последното ми попадение за размисъл...
Ще мисля и аз като се върна, ако го има...

Costa Pacifica
299 евро - 13/14 дни/възможни са различни портове за край и начало/

Thursday, December 7   Savona, Italy      6:00pm
или
Friday, December 8   Marseille, France   8:00am   5:00pm
Saturday, December 9   At Sea      
Sunday, December 10   Malaga, Spain   8:00am   6:00pm
Monday, December 11   At Sea      
Tuesday, December 12   At Sea      
Wednesday, December 13   Santa Cruz, Tenerife, Canary Islands   8:00am   6:00pm
Thursday, December 14   At Sea      
Friday, December 15   At Sea      
Saturday, December 16   At Sea      
Sunday, December 17   At Sea      
Monday, December 18   At Sea      
Tuesday, December 19   Barbados   9:00am   7:00pm
Wednesday, December 20   Fort-de-France, Martinique   8:00am   9:00pm
или
Thursday, December 21   Guadeloupe   8:00am   

Чао...

# 412
Moмичета, можете ли да кажете какви са цените на Виза за Тайланд и Виза за Камбоджа. Харесах круиз с Маршрут: Сингапур, Порт Кланг (Куала Лумпур), Лангкави, Пукет, Малака, Сингапур, Ко Самуи, Лаем Чабанг (Банкок), Сиануквил (Камбоджа), Сингапур и се опитвам да предвидя общо разходите

# 413
Moмичета, можете ли да кажете какви са цените на Виза за Тайланд и Виза за Камбоджа. Харесах круиз с Маршрут: Сингапур, Порт Кланг (Куала Лумпур), Лангкави, Пукет, Малака, Сингапур, Ко Самуи, Лаем Чабанг (Банкок), Сиануквил (Камбоджа), Сингапур и се опитвам да предвидя общо разходите
За Тайланд - 30евро, платими на място в посолството на Тайланд в София (може и не лично)
За Камбоджа - 10 USD, платими на място в Камбоджа (и 1 снимка ще ти трябва)

# 414
  • гр. София
Гледам, че Трансатлантически круизи обсъждате Simple Smile. Точно това търся и аз, но от посока САЩ към Европа този декември. Някакви идеи? Ние ще се връщаме към Европа и искахме да видим дали имаме друг вариант освен скучните самолети Simple Smile Благодаря! Simple Smile

# 415
Ако имате възможност да избирате пристанище между Генуа и Чивитавекия, кое е по лесно за предвижване от България. До сега съм имал тръгване само от Генуа, но Чивитавекия ми се струва по-лесно с полет до Рим и от там Трениталия до Чиветавекия, мисля че е възможно и без нощувка преди круиза с ранен полет. Пишете моля, че има цена за великденските празници пък искам да взема и децата.

# 416
Рим е по-лесно със самолет. С кола Ливорно, Венеция и Генуа са лесни

# 417
Рим е по-лесно със самолет. С кола Ливорно, Венеция и Генуа са лесни

при мен винаги е само самолет извън бг, въпросът е дали от Чивитавекия връзката с летището е по-бърза от колкото през Милано, иначе полетите са почти на една цена с нискотарифаците, макар, че от сега за Великден вече са бутнати нагоре.

# 418
  • София
при мен винаги е само самолет извън бг, въпросът е дали от Чивитавекия връзката с летището е по-бърза от колкото през Милано, иначе полетите са почти на една цена с нискотарифаците, макар, че от сега за Великден вече са бутнати нагоре.
Не, не е по-бърза връзката. От Бергамо има много по-често автобуси, отколкото от Фиумичино. За Чампино не зная, не съм летяла до там.
При сутрешен полет от София съм стигала в Савона/Геноа около 11.30 най-късно и в Чивитавекия около 12.30.
Забелязала съм, че цената на круиз е била по-висока от Рим, отколкото от Геноа.
С деца те съветвам една нощувка в Геноа да имаш - препоръчвам Холидей Ин - евтин и на пешеходно разстояние от гарата и порта.
Мисля, че и самолетния билет до Бергамо ще е на по-ниска цена.

# 419
Не, не е по-бърза връзката. От Бергамо има много по-често автобуси, отколкото от Фиумичино. За Чампино не зная, не съм летяла до там.
При сутрешен полет от София съм стигала в Савона/Геноа около 11.30 най-късно и в Чивитавекия около 12.30.
Забелязала съм, че цената на круиз е била по-висока от Рим, отколкото от Геноа.
С деца те съветвам една нощувка в Геноа да имаш - препоръчвам Холидей Ин - евтин и на пешеходно разстояние от гарата и порта.
Мисля, че и самолетния билет до Бергамо ще е на по-ниска цена.
така съм го правил до сега, през Генуа, но сега е от Савона, но няма значение 30 минути е разликата с влака. Цената на круиза е една и съща както от Савона така и от Чивитавекия, Проблема е ,че искам да е през великденската ваканция на децата, а тогава полетите са скъпи. Уиз вече са ги доста вдигнали и това ме възпира. Пък за Рим си мисля, че винаги може да излезне нещо и от редовните линии. незнам, нямам много време за съждения, защото цената на круиза в момента за вътрешна каюта 2 +2 е 1300 евро с Коста Диадема, който е най-новият и се надявам да е все пак на добро ниво в сравнение с останалите от флотилията.

Общи условия

Активация на акаунт