Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се справят майките с ежедневните задължения?
Какви са ефективни ритуали и практики за избягване на стреса от смяна на леглото?
Какви са ефективни стратегии за подготовка на артикули за второто бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се справят майките с ежедневните задължения?
-
Какви са ефективни ритуали и практики за избягване на стреса от смяна на леглото?
-
Какви са ефективни стратегии за подготовка на артикули за второто бебе?
-
Кога обикновено събирате децата в една стая?
-
Какви са ефективни техники за управление на стреса при децата?
). И на мен хора с по 1 дете или без деца ми се смееха, че каката била голяма, за какво ми била количка, на годинка и 7-8 месеца вече си ходели стабилно.
. Там вече си я пусках да играе, като се измори - пак в количката, като й се доспи - пак там. Разхождахме се с часове така, взимах и колелце за баланс или тротинетка. Иначе си имах слинг, кенгуру, но тях ползвах само из квартала, като трябва да отида до магазин или до детската кухня например. За дългите разходки си ползвах количка. Не се побираше обаче в асансьора (който не стига, че спираше между етажите, а и беше от възможно най-малките), затова количката я държахме в колата.