Вижте колко е щастлива мама,че си има породени двама ! ** 33 **

• 91 035
  • 526
  •   1
Отговори
# 315
Не е борд. Една жена от блока има и изглежда много удобно. Седалка е и е за коша за новородено, ще питам и ще пиша:)

# 316
Isl-andi, добре звучи. Давай идеи, въпреки че ние сме още малки и няма и на седалка да стои..

# 317
Мойте ще са с 1 година и 3 месеца разлика и след много чудене взех hauck duett 2 втора ръка много запазена.

# 318
  • София
Точно така си е - количката за породени е за майката, не за датето (или таткото Wink ). И на мен хора с по 1 дете или без деца ми се смееха, че каката била голяма, за какво ми била количка, на годинка и 7-8 месеца вече си ходели стабилно.
Да де, тя си ходеше стабилно ... и хукваше в неопределена посока внезапно, и ми се тръшкаше, ако не тръгна където тя иска, и се изморяваше бързо, нищо, че след минути пак й се връщаха силите. А имах почти километър до парка вървене, просто не си представям да не бях с количка Simple Smile. Там вече си я пусках да играе, като се измори - пак в количката, като й се доспи - пак там. Разхождахме се с часове така, взимах и колелце за баланс или тротинетка. Иначе си имах слинг, кенгуру, но тях ползвах само из квартала, като трябва да отида до магазин или до детската кухня например. За дългите разходки си ползвах количка. Не се побираше обаче в асансьора (който не стига, че спираше между етажите, а и беше от възможно най-малките), затова количката я държахме в колата.
Ползвах Graco Stadium Duo - тя е точно за породени, защото предната седалка няма пълно легнало положение. Доста удобен и евтин вариант.

# 319
Ох, на мен също ми е път до парка и сега няма как без количка не си го представям, но са много грозни…😩
Бях си харесала една много хубава количка и исках да си я взема нея😔

# 320
Мойте ще са с 1 година и 3 месеца разлика и след много чудене взех hauck duett 2 втора ръка много запазена.

Сега я видях и аз. От всичко, което гледах до момента, май това е най-практичната и удобна количка. Благодаря много! Blush

# 321
  • София
Седалките за колички (борд май се води) май не стават с кош за новородено. С ‘летните’ кошове стават, но на мен точно за първите 6м ми трябва.

Стават, стават. Аз така ходех до парка, също ми е на 25 мин пеша. Но моите са с 2г. 2м. разлика и беше на ръба да е ок. По-малко детенце също има нужда от почивка и аз също бих избрала количка за близнаци или за породени.

# 322
Ние днес бяхме в парка и той там си спа над два часа на 1г е. Не знам за породени не ми харесват количките. Бих видяла за близанци, но да са едно до друго кошчетата, а не едно зад други

# 323
  • Варна
Ох видях този модел hauck duett 2, обаче не е ли странно това, че едното дете гледа гърба на другия кош Frowning
Аз въобще не се бях замисляла за количка, защото нашите ще са с 1г11м разлика живот и здраве, обаче след разказите тук почнах да се замислям..

# 324
Ох видях този модел hauck duett 2, обаче не е ли странно това, че едното дете гледа гърба на другия кош Frowning
Аз въобще не се бях замисляла за количка, защото нашите ще са с 1г11м разлика живот и здраве, обаче след разказите тук почнах да се замислям..

Още не съм я ползвала с двата коша заедно и не мога да кажа. Но като цяло и нямах избор асансьора ни е малък и количката пасва идеално.

# 325

# 326
Не знам аз май ще мисля начини без количка. Даже повече се замислям да изляза с приятелка и с две колички, но хич не ми се ще с количката за породени. Много ми е тромаво. Баткото спи наистина много и единствения проблем му е ходенето до самия парк иначе там не се спира, и далеч не се уморява:)

# 327
Преценете спрямо личната ви ситуация. Аз съм с 2 колички, но винаги имам човек за помощ. А в ден, в който нямам просто не излизам, но се случва рядко. Вече имах 2 колички за баткото и купуването на трета, при това за породени ми беше неприятна опция. А и като се замисля как в БГ нищо не е пригодено дори за обикновена количка, не знам с огромната човек дали и в магазина ще може да влезе.

Не знам аз май ще мисля начини без количка. Даже повече се замислям да изляза с приятелка и с две колички, но хич не ми се ще с количката за породени. Много ми е тромаво. Баткото спи наистина много и единствения проблем му е ходенето до самия парк иначе там не се спира, и далеч не се уморява:)

# 328
Ами има време все още няма да купувам количка за породени. Реално ние в момента нямаме наша количка, защото тя се счупи и аз се отлагах вьимамето на нова, защото имаме приятели с колички и те ни дават, но по една или друга причина пак им трябва. Аз мислех за количка на mutsy, защото е супер маневрена и точно за българските улици и магазини ми се виждаше удачно, племенниците ми са с нея к ние известно време я ползвахме, но сега вече друг бебок я ползва:) Другия ми вариант е bebè confort high trek понеже става и за горски пътеки, много удобна (поне в магазина) и ние сме фенове на разкодките в планината и наистина тази е подходяща. Бебето в ерго раница, а малкия, който е по-тежък си го бутаме, става тича и пак се връща.

# 329
На мен са ми много тромави количките за породени. Имам една 3в1 и бебето докато спи в коша, каката (1г7м) се возеше на предното колело (триколка е), държеше се, колкото от детската до парка и от парка до вкъщи. По едни задънени улички минавахме. При мен почти никога никой не помагаше, на разходките сме си били тримата сами. Като сменихме коша със седалката, вече беше доста по-лесно, след третия месец на бебето. В кошницата винаги съм имала една ергономична раница подходяща за каката и слинг/хибрид подходящ за бебето. Който се размрънка той скача да се гушка, другият се вози в количка.
Е случвало ми се е да нося на гръб двегодишно, в едната ръка бебето на 6м и тротинетка в другата ръка, защото съм решила, че каката ще ходи, а тя се тръшнала да реве и не мърда ..... И то няколко пъти....

Общи условия

Активация на акаунт