Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 090
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Не мога да си избера ексфолиант за лице, споделете от кои сте доволни и недоволни.

# 31
  • Варна
Проверявайте в официалните страници на Есенс и Катрис във Фейсбук. Там обявяват коя колекция в кой магазин я има и град. Аз така ги търся и намирам винаги преди да са ги разграбили.
Дали ще заредят някъде стробинг кремовете на Аура City Radiance ?

# 32
Бижу, благодаря за новата тема  bouquet Свършва ми околоочният крем и ви моля да ми препоръчате някой. Сега ползвам този на Балея за зряла кожа, обаче някъде към средата на флакона се пресече, т.е. освен крема тече и едно мазно. Явно партидата нещо не е сполучлива. Затова съм решила да пробвам някакъв нов  Party
Tall poppy, Хубав е околоочния крем с нар на Биотен /за възраст 35-45 год./.В момента го ползвам, но смятам да го подновя след приключване.

Някой питаше за околоочен крем. В момента помзвам това:
https://www.nivea.bg/shop/hidratirasht-okoloochen-krem-protiv-br … 086996360168.html
и съм доволна. По-гъстичък е, не е съвсем течен, което на мен ми харесва.

Аз пък съм доволна от обслужването в Лили. Пазарувам в Лили Красна поляна и управителката (поне прилича на такава) е изключително мила, компетентна и винаги е наоколо, готова да съдейства.

Благодаря ви, момичета  bouquet Аз вчера минах през ДМ, поогледах се и взех експериментално един на Балеа с хиалурон, но сега не намирам снимка да ви го покажа. Мисля, че пишеше, че е за мимически бръчки, с накрайник за разнасяне е. На първо четене ми хареса, ще дам отзиви след по-продължителна употреба. Запазвам си кремовете, които сте предложили и те ще са следващите ми покупки.  Peace

# 33
Не мога да си избера ексфолиант за лице, споделете от кои сте доволни и недоволни.
Не знам с каква кожа си, но за смесена кожа съм доволна от скраба с кайсиеви костилки на Регал, пилинга с Манука на Жая и скраба с нийм на Хималая.

# 34
  • София
Момичета, кажете идеи за крем против стрии? Засега се мажа веднъж седмично със свинска маз. През останалите дни редувам кокосово масло и едно олио на Балеа против стрии. Чудя се за Матернеа и/или Палмърс, вторите май ги имаше само в Лили?

# 35
Лично аз съм най-доволна от свинската мас, а се бях нахвърлила на Мустела и даже на Лиерак един бях взела - бая скъп. Тръгнах да се цепя, минах на мас и повече една стрия не ми се появи.

# 36
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета, кажете идеи за крем против стрии? Засега се мажа веднъж седмично със свинска маз. През останалите дни редувам кокосово масло и едно олио на Балеа против стрии. Чудя се за Матернеа и/или Палмърс, вторите май ги имаше само в Лили?

Олиото на Хипп ми беше любимец.Мас не понасях, а Палмърс ползвах после.
http://www.beautifullsin.com/2015/09/blog-post.html

Днес издирвах новите лакове на Катрис из Варна, естествено не намерих...Ще ги гледам в Италия явно.

# 37
  • Пловдив
Аглая Епанчина,не можах по-рано да отговоря относно гел лаковете на Миракъл,които обсъждахме в предната тема.
Става въпрос за този вид
http://www.priceshopping.com.au/product/Sally-Hansen-Miracle-Gel … uit-Duo-Pack.html
Предполагам,че ти този си ползвала.

2 гел лака(1 цветен и 1 топ) ги видях в комплект в ДМ на промоция за 14,99лв миналата седмица,като ходих до магазина(Пловдив).

# 38
В ДМ или Лили продават ли пинсети с лампички

# 39
  • Пловдив
В ДМ или Лили продават ли пинсети с лампички
Не съм виждала,но вчера видях в ОЛХ,че имаше обява за такава пинсета.

# 40
Онлайн и аз намерих на доста места, но ми се искаше от магазин на място да си взема.
Някъде затрих мойта, а по картинките не мога да преценя добре

# 41
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема, Бижу! bouquet

В първия момент се стряскам, като видя брадата на аватара. Joy

Взех си база/топ лак на Sally Hansen. Имаше намалени от обикновените лакове, но от най-нехубавите цветове. Mr. Green

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 13:49 от BBeLLa

# 42
Някой има ли мнение за този продукт?

Аз Simple Smile Предпазва, но не матира.
http://silvenamakeup.blogspot.bg/2016/08/sun-dance-mattierendes-sonnenfluid.html

# 43
  • Варна
Освен цветния гел на Есенс за вежди, кой друг върши добра работа?
Този на Римел или Лореал. Трябва ми нов,  а искаш нещо ново. Като цвят ползвам Ash Blonde.
Имам тънкия молив за вежди на Катрис, доста гладко пише, но ми трябва и оформяне.

# 44
Освен цветния гел на Есенс за вежди, кой друг върши добра работа?
Това на Флормар. Не го намирам на снимка в нета, затова снимам моето. Само че, ако го вземеш, е добре да го нанасяш с отделна скосена четка за вежди, а не с тоя апликатор, защото с него не става прецизно. ИздържА от 6 сутринта до 1 през нощта вчера.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт