Не знам какво да правя вече...

• 28 671
  • 139
  •   1
Отговори
# 90
Bianca с приятеля ми одавна не живеем при родителите си и сме си самостоятелни, естествено винаги са ни помагали. Vermilion, отново не разбрах защо твърдиш, че не съм зряла, но не си и струва да се аргументираш тук...Виждам, че разбираш как стоят нещата в тези професии, така че знаеш какво коства на такъв човек изцяло да си смени професията. Просто трябва да ти идва отвътре и с желание да го работиш, иначе не става. Както казах аз изцяло разчитах на приятеля си и като професионален партнъор, но неговите интереси се промениха и аз не го изживях добре, отне ми много време да го приема, така че и той трябва да приеме, че това съм аз. Ще търсим варианти как да бъдем заедно.Не съм класически музикант, изпълнявам поп,джаз,блус и обичам да изпълнявам нещата по свой отличителен стил. В момента работя и съм доволна. Не бих заменила това, което правя за нищо друго на света! Благодаря за мненията на всички, бъдете здрави и правете това, което искате в живота си най-силно!!!

# 91
  • София
Аз не бих отказала яхта и имение на някой хубав остров. Толкова много ли искам?

# 92
Не прави нищо. Няма да помогне . 100% има друга жена!

# 93
И как се разви тази история? Авторката дали влиза още тук?

# 94
Здравейте! От много време не съм писала, но някои хора питат как се е развила историята. Ами заедно сме.  Той дойде лятото при мен изяснихме се , аз се борих за него и той разбра, че не си струва да загърбваме всичко, което имаме и така прекарахме едно хубаво лято заедно. Проблема при мен сега е друг, но реших да не пиша друга тема. Понеже цял живот съм се занимавала с музика не мога да открия друга работа, която да ми харесва толкова колкото музиката, а тя е несигурна и до време и няма да мога само с това да се изхранвам, а не ми се ще да лежа на мъжа си. В момента той вече се хвана като програмист, а аз продавачка в мол. Изобщо не ми харесва и има много неща , които трябва да се правят и още не мога да ги науча, а съм 1 месец вече и се страхувам, че като видят че не мога да се справям ще ме махнат и нз какво ще правя.....Иначе ходя на курсове по английски евентуално да кандидатствам за работа с по-свястна заплата, ама това ще е като взема сертификат и понапредна. Можете ли да ми дадете съвет каква работа мога да работя на компютър, която да не изисква кой знае каква компютърна грамотност и умения и съответно кой знае какъв английски?

# 95
Ти си знаеш най-добре.....

Едва ли ще намериш бързо много свястна работа. Дори и с работен английски, пак за компютър си трябват умения. И двете не се учат за ден.... Peace Успех ти желая!

# 96
  • Бургас
А защо не опиташ работа в музикален магазин, или подобно място свързано с това, което знаеш и умееш?

# 97
  • град-държава
Учител по музика, частни уроци да даваш?
Опитай да се ориентираш в тази посока.

# 98
А защо не опиташ работа в музикален магазин, или подобно място свързано с това, което знаеш и умееш?
Или в някоя книжарница.

# 99
Другия ми проблем е , че лятото като станаха тия неща , бях под голям стрес и ми се появиха паник атаки, аз ги имах и преди подобни състояния и пих лекарства и тъкмо ги спрях и станаха тия простотии и пак отново се върнаха старите неща и сега пак пия лекарства и това ще е няколко години. Не ми в проблема , че ще ги пия, а това че сега с новата работа постоянно се чувствам, че не съм на място, че няма да запомня нещата, че нямам желание. Колегите явно го виждат и управителката ме питаше дали ще се науча....Днес даже хич не ми се ходеше на работа и си взех 4 дни болнични, но така не се решава проблема, че не ми харесва.... Не знам в каква посока да тръгна вече......а не мога да не работя. Чувствам се депресирана и зле, всякаш за нищо не ставам......За частни уроци не мисля, защото никога не съм преподавала и не ме бива за учител, нямам магистратура за това, въпреки че то не се изисква, ама ако запиша, може да ме научат на нещо знам ли дали да не пробвам.......

# 100
  • град-държава
Цял живот си правила това. Имаш поне няколко варианта за постоянен доход в твоята професия. Аз мисля, че след като имаш И педагогика, най-доброто решение е да се ориентираш натам.

# 101
  • София
....За частни уроци не мисля, защото никога не съм преподавала и не ме бива за учител, нямам магистратура за това, въпреки че то не се изисква, ама ако запиша, може да ме научат на нещо знам ли дали да не пробвам.......

Виж първо за какво имаш образование и на тази база се огледай за работа.

Какво като не си преподавала?
Виж някакъв курс, ако въобще е нужен, за да преподаваш в детска градина, начално училище, някое читалище.........

# 102
  • София
Знаеш ли колко народ е с горе-долу английски и горе-долу компютърна грамотност?
За неособено квалифицирани позиции борбата е безмилостно жестока

# 103
Не виждам нищо лошо гаджето ти да те издържа. Родете си едно детенце и това е. Един истински мъж трябва да може да издържа семейство. Пък и нали е програмист добри заплати имат Simple Smile

# 104
Много е сложно в момента с творческите професии, няма никаква сигурност (аз също имам подобна професия). Но това, което бих те посъветвала е да се опиташ да се реализираш с образованието, което имаш, а не да търсиш някакви варианти за работа, която не изисква никакво или елементарно образование. Не мисли за продавачка, това не е професия изобщо, а е и много проветрива заради непрекъснато напиращите млади кифли. Опитай нещо творческо, например направи някаква детска вокална група, направи си асортимент да свириш на частни партита, опитай да работиш с някой певец, дори можеш да се ориентираш към попфолка. Не загърбвай ценното, което имаш (образованието и опита си), за да гониш Михаля в някакви авантюри. Ако под давление на приятеля си твърдо си решила да смениш професията, поне започни да учиш нещо на сериозно ниво, а не с някакви тримесечни курсове. Друга възможност е да се присъединиш към приятеля ти, да му помагаш в това, което върши или да започнеш подобна на неговата подготовка, в която той би могъл да ти е в помощ

Общи условия

Активация на акаунт