EMS тренировка, Xbody

• 51 095
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Днес бях на пробна тренировка х боди. Много приятно преживяване. В никакъв случай не съм имала дискомфорт, а и ако имам човекът е до мен да съдейства.
В началото попълваш информирано съгласие и пише за кои състояния е забранено и за кои трябва медицинска консултация. Казвам го, защото е важно и да не се залъгват хората по първоначалния пост. Всеки човек е индивидуален. Започват съвсем леки импулси в началото и бих ги сравнила с гъделичкане, после при увеличаването им го усещам просто като стягане всеедно някой те стиска в тази област, но не неприятно разбира се. Важна е и техниката на дишане, също да се слуша инструктора добре и да се прави каквото и както го показва.
Когато ходих първоначално да получа информация за самите процедури ми предложиха като за мен и моето тяло, една тренировка х боди и една s line на седмица, че ще ми е ок. S line тренировките са в покой, импулсите са във всяка зона и се минава през няколко режима- антицелулитен, дренажен, хипертрофия на мускула, релакс. Докато х боди са с упражнения.
В това студио цените са тези, като аз лично мога да кажа, че ги предпочитам, защото време за фитнес по два часа нямам, още повече, че ми трябва треньор, така цените горе долу са едни и същи. Още повече, че трябва да ходя повече пъти в седмицата на фитнес и много повече време отнема една тренировка там. Докато на х боди са 20-25 мин и са също толкова ефективни.
Прикачвам ценоразписа тук. Като отидох ми дадоха два ваучера за безплатна пробна тренировка, но все още не мога да дам на втори човек да пробва, много ги е страх😃

# 31
Днес бях на пробна тренировка х боди. Много приятно преживяване. В никакъв случай не съм имала дискомфорт, а и ако имам човекът е до мен да съдейства.
В началото попълваш информирано съгласие и пише за кои състояния е забранено и за кои трябва медицинска консултация. Казвам го, защото е важно и да не се залъгват хората по първоначалния пост. Всеки човек е индивидуален. Започват съвсем леки импулси в началото и бих ги сравнила с гъделичкане, после при увеличаването им го усещам просто като стягане всеедно някой те стиска в тази област, но не неприятно разбира се. Важна е и техниката на дишане, също да се слуша инструктора добре и да се прави каквото и както го показва.
Когато ходих първоначално да получа информация за самите процедури ми предложиха като за мен и моето тяло, една тренировка х боди и една s line на седмица, че ще ми е ок. S line тренировките са в покой, импулсите са във всяка зона и се минава през няколко режима- антицелулитен, дренажен, хипертрофия на мускула, релакс. Докато х боди са с упражнения.
В това студио цените са тези, като аз лично мога да кажа, че ги предпочитам, защото време за фитнес по два часа нямам, още повече, че ми трябва треньор, така цените горе долу са едни и същи. Още повече, че трябва да ходя повече пъти в седмицата на фитнес и много повече време отнема една тренировка там. Докато на х боди са 20-25 мин и са също толкова ефективни.
Прикачвам ценоразписа тук. Като отидох ми дадоха два ваучера за безплатна пробна тренировка, но все още не мога да дам на втори човек да пробва, много ги е страх😃

В кое студио?

# 32
Golden X body paradise.
Вчера ми беше трета тренировка, колкото и да не Ви се вярва, ама моя приятел след първата тренировка ми вика Абе има разлика в корема 😳
Много съм доволна, треньора е топ, много добро отношение, забавляваме се докато тренирам.
Възползвах се от черния петък и си взех 4 тренировки за 96 лв. За момента ще правя по една на месец и мисля през две седмици да включа S linе.
Реално нямам нужда да свалям, просто искам да стегна коремче и дупе.
Като цяло доста бързо се повлиява тялото ми по принцип, с домашни тренировки на втората седмица ми излиза пресата, така че за мен е съвсем разбираемо от няколко тренировки Х боди да има ефект.
На втората тренировка ръцете ми бяха на 2%, корем 20, вчерашната трета тренировка ръцете ми бяха на 18%, корема над 50 (като сила ли не знам и аз как точно го изписва на екраните им), следователно напредък - има.
Просто е хубаво ако си наясно с даден здравословен проблем - да се консултираш с лекар или да не пробваш изобщо такъв тип тренировки, има си противопоказания. Ако пък не си наясно дали имаш здравословни проблеми, но възникне проблем - все пак, ти попълваш информирано съгласие. Няма как треньорите да са виновни за това.

# 33
  • София
Виждам, че темата е стара и няма много отзиви, но и аз се навих да направя поне стартово едни 6 тренировки в Golden X body Кръстова вада. След няколко инвитро стимулации се натрупаха разни килограми дето не искат да си ходят, а  и искам да се постегна малко.
Казаха ми по телефона, че е необходимо да си нося само чисти маратонки и резервно бельо.
Какво е необходимо да знам предварително за тези тренировки?

# 34
Нищо, това е, което са ти казали. Вече ако искаш и да ползваш душа може да си вземеш твоя кърпа иначе доколкото знам там си имаше. Аз набързо се преобличах и се прибирах с колата, къпех си се вкъщи, не обичам да ползвам обществени бани 😀
Само си носех сухо бельо и чисти маратонки.

Самите тренировки са като обикновените, но обличаш един костюм, тениска и клин и мокрят едни жилетки, които ти ги поставят после на тялото и ги затягат. Започват с леки импулси и ти казват какво точно да правиш и как са дишаш. Усещаш като леко гъделичкане. Когато засилят импулсите, особено в областта, на която искаш да наблягаш, се усеща като стискане,  например всеедно някой ти стиска дупето или бедрото😀 но не ми е било дискомфортно, а и във всеки един момент треньора е до теб и може да му кажеш ако имаш нужда от почивка или имаш нужда да се намали импулса.В процеса на самите движения може да усилват леко импулсите, но е много зареждащо и ефективно. Аз за три тренировки вдигнах на корема от 20 степен на 80. За съжаление е скъпо, но пък е много кратко и ефективно. Аз мислех и С лайн да започна, но забременях. Даже една х боди тренировка имам останала от пакета, която няма да мога да използвам скоро. Не знам там,  където ще ходиш ти как са, аз съм доволна на парадайс от треньора, с когото бях. Даже заради него ходех, много ме надъхваше и в същото време се забавлявахме и много бързо видях резултати, само че аз нямах да свалям, а само да стягам. ММ още след втората тренировка забеляза резултат в корема и дупето.
Преди да започнеш попълваш информирано съгласие.
Има противопоказания за този тип тренировки, също и такива състояния, при които може да се изисква консултация с лекар.
Може да видиш в интернет има списъци.
Не се сещам какво друго мога да те посъветвам.
На самите Х боди тренировки съкращаваш мускулите със започването на импулса, тоест започваш да клякаш докато трае импулса и като спре се изправяш и вдишваш. Обясняват ти и техниката на дишане.
Ако правиш антицелулитни или с лайн, си в покой, седнал, тогава тялото позволява да се поемат по-силни импулси, но виждах дамите как се потяха целите.
Сега покрай осми март май имаха и още намаления.. ако са в пакет е изгодно.

# 35
Golden екс боди са добри, за разлика от social studio, за които съм писала вече, че не останах доволна. Момичета, които сте били в golden xbody, какви са цените на пакетите там? Замислям се да ги добавя към другите ми тренировки.
#bgmлоялнапрограма

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 19:29 от eur

# 36
Вижте в страницата им. Golden X fitness. Имах някъде снимка на ценоразписа, но не я намирам сега, ще се разровя по-късно.

# 37
Момичета а тези процедури имат ли ефект за прибиране и сваляне на някой друг кг? По принцип до сега не съм тренирала. Моля за отзиви и съвет.

# 38
Изглежда същото като х боди, но като антицелулитните програми в покой.
По това, което наблюдавах от жените покрай мен, те стоят пък импулсите им действат по мускулните групи със стягане, отпускане, вибрация и прочее. Треньорът наглася програмите и силата.

# 39
  • София
Азара, много благодаря за изчерпателният отговор. Целта ми е да стегна и прибера корема и дупето, аз си тренирам по принцип и предполагам, че после ще мога да го поддържам. Просто зациклих тук на едни 2-3 кила и явно ърябва нещо по- усилено. Ако пък се наложи ще продължа и с тези тренировки, но може би по-рядко, или ще дебна намаления

# 40
Азара, много благодаря за изчерпателният отговор. Целта ми е да стегна и прибера корема и дупето, аз си тренирам по принцип и предполагам, че после ще мога да го поддържам. Просто зациклих тук на едни 2-3 кила и явно ърябва нещо по- усилено. Ако пък се наложи ще продължа и с тези тренировки, но може би по-рядко, или ще дебна намаления
Аз ходех 1-2 пъти седмично, изобщо не си давах зор.
Иначе трябва да има опрефелено време между тренировките почивка. Също и не трябва да правиш определени неща и натоварвания в дните на почивка.
Ето това ми излиза сега.
https://www.facebook.com/share/15kB7REmLD/?mibextid=wwXIfr

# 41
  • София
ами аз ходя на йога, което според нормалните хора не е натоварващо Grinning

# 42
Здравейте отново, така и не успях да пробвам X body. Но вече след 2-ро раждане положението е ужасно. Повдигам темата с молба дали има повече хора пробвали вече и да споделят мнение за резултати и ефект.

# 43
И аз се включвам с чудещите се как да свалят някое килце и да стягане на дупе.
Може ли трениращите да кажат колко см са свалили и за колко тренировки?

# 44
Аз се включвам да кажа, че ходих на няколко тренировки преди да разбера, че съм бременна. Нямах за сваляне, но исках стягане, много бързо се повлия. След 4та тренировка имах видим резултат (нали не си представяйте six pack), но и Мм забелязваше разлика. Нямам търпение да се възстановя от секциото и да се връщам. Впрочем вече има и за домашни тренировки.

Общи условия

Активация на акаунт