Магията на изтока - тема 50

• 38 695
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Да, хареса ми Simple Smile Но си е по-скоро приказка, отколкото романтичен или исторически сюжет. И тоя Дракон наистина е голям красавец - на мен ли ми се струва, или мъжете в повечето азиатски сериали изглеждат много по-добре от жените? Може би просто не мога да оценя актрисите...

Тайна, сериалите с фантастичен елемент традиционно са с ниски рейтинги (с американските е същото) - просто защото повечето хора гледат по-приземени неща. Феновете на фантастиката (като мен) би трябвало да са доволни, че през последните десетина години жанрът е относително силен и на тези по-ниски рейтинги се гледа като на нещо  не чак толкова страшно (но пък е кофти, че страхотни жанрови актьори не могат да станат наистина известни, освен ако не се захванат и с нещо друго).

# 76
  • София
Говоря за Дуел/Двойник и Кръг,то са повече криминални, отколкото фантастични, и преди съм забелязала, че интересните са с нисък рейтинг.Lookout  се крепи някъде над между 5 и 7.

# 77
Трябва да се има в предвид, че част от сериалите са по платени кабелни телевизии, така че рейтингът няма как да е като на тези от националните ефирни телевизии. При кабелните минат ли 2-3% се смята за успех.

# 78
  • София
https://www.soompi.com/2017/07/04/song-joong-ki-song-hye-kyo-get-married-october/

Още една сватба ще има, замина и този сладур.И той за нуна.

Последна редакция: ср, 05 юли 2017, 02:10 от Тайна

# 79
  • BG
https://www.soompi.com/2017/07/04/song-joong-ki-song-hye-kyo-get-married-october/

Още една сватба ще има, замина и този сладур.И той за нуна.
Най-безумната двойка, за която научавам. Той, с това детско лице и тя, на която вече и личат годините- като леля и племенник са. Не им давам много време като щастливо женена двойка.

# 80
  • MJF
  Kenja no Ai
Изгледан.  Coffee анблок. Добра психологическа драма. 4-та образа добре развити. Можеше и малко повече но пък и краткия формат има своята сила. Добре написано. Доволна. Браво на Накаиама, пак в нещо качествено.

Добре че не си правят рейтингите с мен  Wink.

# 81

Не ми харесва избраната на Катерицата,но никой не ме пита.Щом се обичат да си се обичат. Mr. Green

То имали разведени сред корейските знаменитости? newsm78
Мисля,че това е тема табу и гледат лошо на подобна стъпка.Аджумите ще  smile3544 newsm66 newsm29

Добре че не си правят рейтингите с мен  Wink.
И с мен  hahaha
Шоши,може ли линк за гледане на  Kenja no Ai,ако го имаш под ръка,де.

# 82
  • MJF
http://ondramacool.com/drama-detail/kenja-no-ai

Ако имаш нещо проблем със сайта и линковете му казвай. Имам алтернативи/запаси  Simple Smile

# 83
  • София
Интересно  ми е как го правят тези нуни?Тук,жените на тези години, ги смятат стари за брак, да не казвам ,че и за работа, и по-възрастните мъже и работодателите не ги поглеждат даже, там на тази възраст се женят за по-млади мъже и кариерата им цъфти.А на 40 и отгоре мъжете се женят почти за деца. newsm78

# 84
Тази жена с Катеричката не ми изглежда като пенсионерка. Хубава е. Може той да я е харесал и прелъстил, а не тя него.
Сега погледнах - тя е 81 година, той - 85; и за едни други бях писала, че за мен такава разлика не е разлика. 

# 85
  • MJF
Моята лупа нали е мързелива та не провери ЕГН-тата на въпросните двама. Ама то само 4 години разлика се оказва значи. Набор са си без съмнение.  Peace. Току що гледах връзка от разлика 20 и кусур години-Kenja no Ai, , тук може да се дискутира "разлика" но пак относително, всеки случай е конкретен.

# 86
Харесвам много и двамата и се радвам за тях. Но съм и някак със смесени чувства от новината, макар че от месеци се появяват нишани, че двамата се срещат. Не е тайна в темата, че тя ми е една от любимките. Всъщност е първата корейска актриса, която ме остави с отворна уста като я видях в Autumn in my Heart и All In. Изключително нежна и красива, а и определено може да играе. Вярно е, че вече й личат годинките, а детското излъчване на Катеричката не й прави услуга, но в действителност разликата в годините им не е чак толкова голяма. От друга страна той ми е оставил впечатлението, че е доста зрял и разумен човек. Така, че това решение със сигурност не е нещо импулсивно и необмислено.

....... Може той да я е харесал и прелъстил, а не тя него.....
Излизат такива коментари от близки до двойката, че май той е бил по-настоятелния.

Тайна, при нас в повечето случаи е нормално до 30 г. вече да си обвързан и да имаш дете. Там, ако го направиш, те критикуват, защото смятат, че на тези години не си достатъчно зрял за такива отговорности.

# 87
Интересно, че у нас често се говори как до 25 трябва вече да си се задомил, а реално според статистиките хората се женят и имат деца за първи път най-често в диапазона 25-35г.

Тази госпожа видяхте ли я? Вече няколко пъти виждам статии за нея - http://www.missbloom.bg/beauty/beauty-novini/na-41-tya-izglezhda … /?gallery-photo=1  На 41 години и изглежда на 20...Малко ми е съмнително - младолика е, но тези снимки са малко пипнати, а и нито една не е съвсем на фокус.

# 88
Шош,тръгва. Grinning
Мерси.

Петя,тайната на тази дизайнерка е пластична хирургия и филтри.
Обаче по-бавно остаряват азиатките.

И аз харесвам бъдещата г-жа Катерица,ама много сълзи пролях за нея и Хони в Autumn. cry

# 89
  • София
Те корейците и японците по принцип са си младолики, а и полагат твърде много грижи за кожата си, забелязала съм го, трудно мога да определя възрастта им понякога. А 4 години, не е голяма разлика, но все  пак си е нуна.Те не играха ли заедно е Descendants of the Sun, аз нали не го гледах, нещо не ме привлече още от началото, та имам спомен, че бяха заедно там, може още тогава да са се харесали.

Новата песен на BTS, направена по оригинал на песен от деветдесетте години, хареса ми от раз txtloves Two Hearts

и оригинала - https://www.youtube.com/watch?v=IRFfPZQeJuo

Общи условия

Активация на акаунт