Магията на изтока - тема 50

• 38 587
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • BG
Хаха, той на всички ни допадна Grinning
Прoбвай и Together with me, много е добър Peace

# 631
  • София
Хаха, той на всички ни допадна Grinning
Прoбвай и Together with me, много е добър Peace
Ей сега записвам. Peace Мерси! Hug

# 632
Ехе,Тинче ,мерси!Хубаво е всеки ден да е петък!

# 633
  • BG
Но да знаеш, че е текущ, в момента са излезли и преведени 5 еп от 15
Какво стана на финал с Two moons, него го издържах едва-едва до 7 еп., той ще има и друг сезон де

# 634
  • София
Сосче Hug

Ми най-накрая Wayo целуна P'Pha, след като P'Pha му подари същата гривна, която Wayo му подари (само, че бяла). Wayo взе наградата за популярност, Ming взе голямата награда. И понеже Kit-Kat му беше казал, че ако спечели, ще излезе на среща с него, излязоха пак в същото заведение. И Kit-Kat започна яко да ревнува Ming. Grinning

# 635
  • BG
Охоо, ама ти и имената си им запомнила, бравос, така като гледам не съм изтървала кой знае.

# 636
  • София
Охоо, ама ти и имената си им запомнила, бравос, така като гледам не съм изтървала кой знае.
По-лесно помня тайландските, защото познавам доста тайландци (един даже участваше в The Face Men Thailand тази година, но отпадна - много хубаво момче, мой състудент). С корейските ми е зор. Embarassed

# 637
Тинче,браво,аз още го карам на Той,Тя и прякори,че не им помня на всички имената.
На тайландците самоТик + още някое друг трибуквен прякор който са си лепнали.

И един микс с релаксираща японска музика Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=pPFabRaQI-0

# 638
  • MJF
Аз съм на кънки тези дни. Така че нещо чуто и харесало ми на леда.

Keiko Matsui - Whisper from the Mirror

Ще прослушам и горната релаксираща  Simple Smile

# 639
Вчера в Корея стартира нов сериал (на мястото на School 2017) - Girls Generation 1979 и е с участието на синята китара.
Щом той е там и аз след него, стига разбира се, и сценарият да е поносим за мен.
Заглавието на сериала го преглътнах някак.. Все пак като чуя Со Ньо Ши Де се сещам за друго, но както и да е.

Доста ми хареса първи епизод. Сериалът е кратък, само 8 епизода, така че съм на клона.
Не всеки ден мога да видя Корея през 70-те. Не е много приятна картинка, от това, което видях в първи епизод, но такава е била реалността, а и са били в диктатура през този период.
Съвременна Корея е консервативна, а представете си преди близо 40 години.
Точно и затова ми хареса първи епизод - съвсем различен пейзаж от съвременните продукции. Няма мобилните телефони, няма интернет, спокоен живот в провинцията и любовта на две момичета и две момчета.

Синята китара буквално играе себе си. Той е в ролята на добро, скромно и бедно момче, което работи много, на няколко работи, за да преживява.
Бонбон. Обичам го това момче.

В сериала се говори основно на кьонсан, а и все пак действието се развива в Тегу. Малко ме дразни, когато чувам кьонсан, но свикнах.
Главната героиня се изпълнява от Бона от Cosmic Girls, а тя е родом от Тегу, синята китара пък е родом от Пусан, така че да говорят на кьонсан си им идва отвътре.

Откъс със синята китара от първи епизод. Довечера нямам търпение да видя и втори.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 13:00 от rossonera

# 640
  • MJF
Overprotected Kahoko
За сега само 1/3 от първи епизод съм изгледала. Винаги ми е приятно да я видя на екрана ми Hitomi Kuroki. Тук в коронно амплоа бих казала   Mr. Green  - няма 6 5, всичко е програмирано  Laughing. Кахоко, ако правилно чувам и така се чете името, ме  Simple Smile когато говори в трето лице за себе си. То и аз правя понякога така но тук разликите са в количеството а не в качеството  Mr. Green. Въобще разчиствам време но и не бързам- туй към преводачите  Mr. Green

# 641
Прибавих си още едно японско заглавие към списъка - Kanna san!. Главната е голяма сладурана в допълнение с малкото сладкишче. А тя, застанала с нейните  newsm09 цели 155 см до Канаме Джун, му е до пъпа Joy.

И клипчето за Шоши.

Синята китара и аз ще го погледна довечера. Интересно ми е да гледам за този период от време и да го сравнявам с това при нас.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 14:54 от 2в1

# 642
"Дуел" е още един пример за сериал с лъжлива анотация - два клонинга се борят, единият е зъл, а другият добър...
Скрит текст:
Не видях "злият" да е наистина зъл - той реално не застраши живота на момиченцето, а хората, които изби, бяха все престъпници. Защо трябва да ми е жал за тях?.. Единственото лошо нещо е, че накара полицаят да страда, ама, всъщност, това, че той остави непозната жена и дете да бъдат повлечени в неизвестна посока пред очите му, е много грозна постъпка...Какво като му е наредил прокурор - той е длъжен да провери нещата...

# 643
  • MJF
 Hug 2в1. Широко се  Simple Smile като видях видеото. Мерси  Hug

И  Kanna san! чакам за ужас на преводачите  Mr. Green.

Аз се  Joy и с Overprotected Kahoko. Преди забравих да кажа как спрях картината на първи епизод за да се посмея от сърце. То и до там стигнах щото задачи ми връчиха.  Има асоциации с животни единия главен герой, от него има и монолози често като похват "зад кадър". Та в ролята на сестра му - друга моя любимка Mari Hamada. Нейната героиня зрял по възраст човек, който е имал свой личен живот, брак но нещо е станало и от известно време живее при родителите си пенсионери и не работи/ "нищо не прави". Та тя му прилича на 3 годишна завърнала се по родинте ѝ места сьомга . Въобще всичките му асоциаци дето видях са  Laughing

# 644
Гледах поучителен тайландски (късометражен) филм
BEAUTY

An Unconventional Love Story
Китайски - в рамките на 10 мин. ми беше тъжно,после се кисках като ученичка,после ????? и накрая разбрах

И след като се зарибих видях и друго тайландско - A Funny Yet Romantic Story When a Matchmaker Fall In Love

Общи условия

Активация на акаунт