Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са настроенията за лятото и ваканцията?
Какви са мненията относно подготовката на децата за училище?
Какви са впечатленията на децата от книгите, които четат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са настроенията за лятото и ваканцията?
-
Какви са мненията относно подготовката на децата за училище?
-
Какви са впечатленията на децата от книгите, които четат?
-
Какви са плановете за следващата учебна година?
-
Какви са впечатленията на родителите от училищните оценки и успеха на децата?
А как си е избрал профила ,предполагам приятели ..Факт е ,че момчето не ходи на у-ще и може и да не завърши у-ще (макар да не вярвам 
И това е предвид възможностите им и способностите им все пак ,не изнасилено .
.
. Всеки език е огромно богатство, независимо как звучи, на каква азбука се пише. И тук е мястото на родителя да научи детето на уважение и зачитане, независимо дали ще учи или не даден език. То това не се отнася само за изучаването на езици, но и за отношението на децата към много неща в този шарен и хубав свят.
Но всичко това е в кръга на майтапа, естествено. Всеки език е богатство, а езикът на който е написана половината техническа литература в световен мащаб - хептен!
Сега покрай едни шведски кримки така съм се запалила по скандинавски работи, че като нищо, че запиша един курс по шведски, да не скучая, докато съм в майчинство
Аз така колко езици искам да уча, само къде е това пусто време. А дъщерята сега е решила, че иска да учи корейски. Дори ми се похвали, че можела да брои до 10. Не знаеш откъде какво ще ти дойде