СЕДМИ клас - 1 - Началото

• 86 707
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Добре, какво представяне да очаквам на матурите от човек, който тръгва на училище по гуменки в тоя дъжд и след 5 минути се връща, безкрайно озадачен как така краката му са напълно мокри😆

Ако се съди по хора като Айнщайн - отлично! Joy

# 451
Здравейте момичета. Нашите входни нива вървят с пълна сила, имат дни с по 2-3. Вчера имаха по биология и история. Имаме вече първата шестица по биология, първа е предала и госпожата е успяла да го провери и е похвалила  Grinning. Госпожата по предмета им е нова и щерката я харесва за сега. По история са имали 30 задачи, като доста от тях са били отворен тип. Днес имат по рисуване и физическо  newsm78, а утре по БЕЛ - преразказ + тест. В петък са правили преразказ и по ЗИП БЕЛ / с друга госпожа са по предмета/. Та яко ги подпукаха  Laughing. Математиката и при нас не е от любимите предмети, а гледам че се настройва и срещу химията и физиката, та ще има бутане там, ми се вижда. Харесва биология, история, география и английски, особено английски  Grinning. Та по въпроса след седми клас - чуденката е АГ или английска паралелка в настоящето училище, която е с допълнително история, БЕЛ и немски език. Моята харесва да учи чужди езици, мерак и е и немски, и испански, и руски. Обаче тук нямаме школи по нищо друго освен английски /не се събира бройка за група/ и е много разочарована от този факт. Опитва се да учи от нета испански сама, но е трудна работата, то е ясно. Ходи на школа по английски, от която и тя и аз сме много доволни /преподавателката е невероятна!/, която няма да спираме тази година. От миналата година ходи на допълнителни уроци по математика и български веднъж седмично. Плътно зад нея съм, помагам и подпирам, където е нужно, другото си зависи от нея.

# 452
  • София
Зори, изключително ми е приятно да те "видя"! Не съм те засичала, кажи-речи откак бяха бебета тези, седмокласниците...Как лети времето значи...

# 453
 belinda, на мен също  Hug. Интересите ни се пръснаха в различни посоки, но това място си остава задължителна спирка  Grinning. Виждам, че ти доста добре се справяш с проблемите с прираста на населението, да са ти здрави и щастливи и трите номера  Hug.
Аз, в интерес на истината, от самото начало следя темата на наборите, но тук в дълбокия прованс нещата са толкова различни, че не виждах смисъл да се включвам до сега. Тази година обаче смятам да съм в крак с модата Simple Smile))

# 454
  • На планетата Земя
Добро утро в таз дъждовна утрин!

В крак с модата - бг-мамичка в седмокласна темичка  Joy Joy Joy

Белинда, развесели ме с твоя юнак. Отвеяни са си. Диалог от тази сутрин:
- Къде ти я шушляковото яке, навън вали силно?
- Как къде, на закачалката?
- Няма го! Закъсняваш, побързай!
- Всичко ми пререждаш, после аз съм виновна!
- Помисли къде последно го остави, кога за последно го носи!
- А! В чантата ми е от курса.

Вади го и заедно с него ми носи и една кутия от баница. Добре, че заваля, иначе трохите вътре щяха да заживеят собствен живот.

И при дъщерята входните са в разгара, днес три броя.

# 455
    Привет!
      И при нас входните са в сила,по 2-3 на ден.
   Снощи имахме РС,събрахме 5 лв,подписахме един протокол,две декларации за новоизмислените занятия по БЕЛ и Математика,класната каза,че в час по рисуване излизат дапият вода и ходят да се возят с колелета на улицата,да обърнем внимание.Питах на кого?-несериозно е в 7ми клас да ги пускат,защото им се пие вода.Никой от другите учители не влезе.Не съм доволна,казах на класната,че това е несеирозна РС .Класната,математика им преподава,каза че тази година входните по предмета са спуснати от горе,еднакви за всички седмокласници и  са обидно елементарни.
    С Криси нямаме проблем-учи,старателен,изпълнителен,много се притеснява и тревожи,чак вдига кръвно,моля ви се!Всъщност  това ми е проблем де.Двете ми деца са като от различни планети!Сега ми липсва непукизма на сестра му!

# 456
  • Варна
При нас само входно ниво по математика и география направиха. За другите все още не са казали, или поне до мен стига само тази информация. За родителска среща също не се чува нищо. 

# 457
  • Резерват "Северозапад"
Входни по 2-3 на ден, щерката не се впечатлява особено Mr. Green.
Групова двойка по английски за целия клас, заради лоша дисциплина ooooh! - добре започват, няма що!
Очарована е от физиката, както и предполагах Wink, продължава да не харесва историята Laughing.
Връща се въодушевена от училище, много са се сработили в класа и им е приятно заедно Heart Eyes. Засега хич не се е закахърила за външното, едва написа един преразказ за школата и толкова Rolling Eyes...
Хубавото при нас е, че тя знае точно къде  иска да продължи да учи и няма колебания по темата.

# 458
  • Стара Загора
Здравейте, дъщеря ми е 7 клас. Пълно спокойствие е при нея, на уроци ходи от началото на септември. За рисуване си намира време, но домашните чакат до последния момент.
По Бел ни чака доста работа, че не се представи добре на входното.  Сип ще имат по 3 месеца по история, география и ЧП. Днес ни е родителската среща, ще обяснят нещата надявам се. Помагалата са 95 лв с отстъпката 78. Изобщо шантава година се очертава, ще ви навестявам.  Драго ми е да видя познати никове:)

# 459
  • Sofia
Здравейте!
И при дъщеря ми текат разни входни, само по математика или по БЕЛ (забравих кое от двете) нямало да правят. За родителска и аз не чувам нищо, а си я чакам този път.
Тръгна на курс по български и математика, харесва й към момента - от веднъж ходене Simple Smile. Добре обяснявали.  Засега се е ориентирала към ФЕГ, аз се опитвам да я навия и за немската, но някой я е наплашил, че било много трудно и се учело супер много... Цяло лято искаше и в художествената гимназия, за щастие прие доводите ми против и се отказа. Сравнително по-сериозна ми се струва от миналата година, макар и вчера да се отплесна в рисуване и да забрави домашните, но навреме я подсетих.

# 460
  • 1st floor
Добре, какво представяне да очаквам на матурите от човек, който тръгва на училище по гуменки в тоя дъжд и след 5 минути се връща, безкрайно озадачен как така краката му са напълно мокри😆

Ако се съди по хора като Айнщайн - отлично! Joy

hahaha hahaha hahaha
Моят е същия! Mr. Green

При нас много нови учители по разказвателните. Добре, че махнаха част от старите! Whistling

# 461
  • София
Днес входни по география и химия, били трудни😕

# 462
  • Варна
Нещо не може да влезе в учебен ритъм моя хайван. Днес в 12.15 не си беше измил зъбите,нито раница приготвена и се сети,че имал домашно по химия в учебната тетрадка на 1ви урок. Crazy А днес входно ще прави там и пак не преговори всичко от уча се ,ами те били 20 упражнения ,кога да ги направел.   ooooh!

# 463
  • София
Нашите входни ги направиха още първата седмица. И след като цяло лято го удари само на живот и любов и нищо не пипна, ама нищо - 5,92 по БЕЛ и 5,81 по МАТ. Питам: "А ти преговаря ли?" Отговор: "Не, но се оказа, че всичко си помня."

# 464
  • София
Мина и нашата родителска, имат нова учителка по математика, господинът, който им преподава в 5 и 6 клас напуснал. А беше готин...Тази поне е възрастна и изглежда отзивчива и сериозна, държала на дисциплината. По ЧП в 5 и 6 клас имаха различни госпожи, тогава се чудих защо правят такива постоянни смени на учители, но се оказа, че едната била физичка, другата - биоложка. Сега всяка поема съответния предмет и предимството било, че се познават взаимно. Е, по химия е нова /за тях, де, не за училището/. Сменана е и госпожата по испански. Повечето учители казаха, че разбират, че всички учат основно по БЕЛ и мат, но няма да толерират тотално игнориране на техните предмети, да си знаем.
Имат СИП по БЕЛ и МАТ, които уж не са задължителни, но и двете госпожи държат да се посещават. Чудесно е, разбира се, безплатно, в училище, допълнителни часове по тези предмети. Само дето в понеделник, вторник и четвъртък ще имат по 9 часа  Whistling което прави от 7:30 до 14:50 в училище...Затова пък в сряда и петък имат само по 6 часа, до 12:30. Веднага наместихме урока по математика в петък, от 13:30. Курса по БЕЛ е в събота, като в някакви сряди ще имат допълнителни часове по писане на преразказ /в курса, не в училище/. Изобщо...добре, че жертвахме английския, имам чувството, че по-правилно решение тази година не съм взимала, колкото и безумно да изглеждаше на първо четене...
Входни за сега само по География -5 и математика - 6.  Днес е по БЕЛ, утре история и английски, а другата седмица по другите предмети.

Общи условия

Активация на акаунт