Модни консултации - 30. Лятна и цветна

• 124 126
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
  • Street of Dreams
Eva, не намирам из Интернет, а в селфитата пред огледалото изглеждам като малкият мук Joy

# 601
  • У дома
Отрежи снимката и пусни само модела😉

# 602
  • Street of Dreams
Снимах го, но снимката била твърде голяма за тук. Качвам тези от магазина.

# 603
  • У дома
Супер е, как е откъм материя? Други цветове има ли? цена?

# 604
  • Street of Dreams
Супер е, как е откъм материя? Други цветове има ли? цена?
35% памук, 65% полиестер. Само е черно, 70 Евро. Не е нещо уау, но е добре за сезона.

# 605
  • Варна
OnDiNe_, добре изглежда, дано не се мачка много. Имах преди време палто от New Yorker, много симпатичен модел, добре ми стоеше, но се мачкаше супер лесно.

Аз чакам едно червено на Reiss и се оглеждам за топло зимно яке, нищо, че още е рано.

И да попитам - предложете ми заместник на Timberland. Искам стабилни, сигурни обувки за много студено време, но точно с тези нещо не мога да се разбера, не са ми толкова удобни, колкото всички други споделят.

# 606
  • София
...И да попитам - предложете ми заместник на Timberland. Искам стабилни, сигурни обувки за много студено време, но точно с тези нещо не мога да се разбера, не са ми толкова удобни, колкото всички други споделят.
Caterpillar имат сходни модели.

# 607
  • Street of Dreams
Тайга, материята е подобна на неопрен и много изпънато стои. Благодаря Simple Smile

# 608
  • У дома
Тайга, тази година си взех Тамарис, още по-неудобни са..просто са си такива, самия модел е такъв.

# 609
  • Варна
Тайга, тази година си взех Тамарис, още по-неудобни са..просто са си такива, самия модел е такъв.

Уф, жалко!
Мислех Clarks да погледна, въпреки че и те не са ми докрай на сърце.

Ще видя и Caterpillar.

Между другото, имам кларкове от Габина, трета зима ще им бъде, много издържливи се оказаха. Никакви поражения нямат, ама са в цвят сьомга, който вече не ми се носи, а и не са топли отвътре. Иначе ме изненадаха с качество.

# 610
  • София-Младост
Ей, и аз ги харесах. Че и всичко им харесах,май Simple Smile
Да много хубави неща имат, веднъж съм питала за цена на една рокля, , беше 168 лв.

Но така и не успявам да стигна до магазина им. Ако някой го посети да пише впечатления.

# 611
Clarks са леко умалени, според мен. Или по скоро малко по тесни. Ако ще поръчваш онлайн, е добре и някой друг да каже само при мен ли така се получава.

# 612
Кларкс за мен напълно си отговарят на номерата.
Имам доста техни сандали, обувки, боти (в момента съм с боти) и са точни.

# 613
Прословутия спор за Кларкс  Mr. Green

Ondine, на мен също ми харесва палтото Simple Smile

Иначе видях едни супер топли на сайта на Ecco, досега почти не съм имала техен модел, който да не ми е удобен, за разлика от Geox например

http://www.shop-ecco.bg/mazhki-obuvki-gora

# 614
Не разбрах за какъв спор иде реч? Аз не съм спорила. Даже напротив, помолих и за други мнения.

Общи условия

Активация на акаунт