За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 435
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 105
И аз чаках 9:00,  но явно ощр не са готови...
Миналата година си излязоха на точната дата, може би затова е било сутринта.

# 106
Аз имам следния въпрос: Ще бъдат ли публикувани веднага с класирането минималните балове за всяка паралелка от първо класиране.
Мога да кажа как е било досега. Веднага не, но някои РУО го правеха в рамките на час-два. Конкретно за София - миналата година първо класиране излезе в 9:00, а статистиката беше качена около 14:50 същия ден.
Благодаря! Не се изразих правилно с това "веднага", но в рамките на деня е добре.

# 107
  • София
8 страници без да има класиране?
Амбър да мисли следващата тема, защото хващам се на бас, че тази ще свърши до утре вечер Crazy

Амбър, ще трябва да ти плащаме за извънреден труд този месец bouquet

# 108
2015г. темата в която попада първо класиране е със завидните 99 страници. Дали ще я догоним или ще я надминем?

# 109
  • Пловдив
Е нали темата е седмична.
Още малко търпение. Нека си направят нужните проверки, преди да отворят системата, че историята помни грешни класирания.

# 110
Някоя майка тук с достоверна информация относно момента, в който ще... приключи седмокласната одисея. ( поне за половината)?

# 111
Аз съм минавала през процедура от местене в друго училище. Първо си намираш новото училище. От там ти дават бележка, че могат да приемат детето ти и след това в настоящото училище отиваш с тази белбежка за да го отпишат. При отписването са длъжни да уточнят къде се мести детето. Затова и няма как да разместиш посещенията в двете училища.
 Peace
Ами не е и точно така. Когато местих наборът от старото училище издадоха бележка, в която бяха сложили произволно училище в произволен град (не София). В новото казаха, че за тях е важно, че е отписано от старото.
Според мен цялата тази дандания е, за да се знае точно от кой ден да се прехвърли плащането за този ученик на новото училище. (или поне аз съм професионално деформирана и за каквото и да ми говорят,  си мисля, че става дума за пари)

Нашият случай е чисто софийски. Може би така ги натискат от софийското РУО. А и може би имат известно право, предвид недостига на места по удобните ми квартали. Та точния път при нас беше следния:
Първо отидох в РУО да питам къде има места в конкретни квартали за да преместя малкия. Инспекторката ми каза, че информацията в РУО е не съвсем актуална, защото я актуализирали само в началото на учебните години (аз бях при нея в края на годината.), а имало и местения и по време на учебните години. Каза ми да тръгна по училищата и на място да питам. Освен това да не искам първо отпускно от старото училище, преди да съм намерила ново  място, за да не се окажело, че детето ми хем е отписано, нем няма къде (удобно) да го запиша, и да се наложи в крайна сметка да го запиша в много далечно училище.
После намерих ново училище. От там ми дадоха бележка, че го приемат за новата учебна година. С тази бележка отидох в старото училище и ми издадоха отпускно. В самото отпускно конкретно се уточняваше кое е новото училище за детето. И с това отпускно - пак отодох в новото училище да им го предам, заедно с характеристиката (табличния вариант), написана от старата му класна.

Simple Smile

# 112
Проверяваме класирането за Шумен по настояване на племенницата през 10 минути  Grinning Laughing
Добро утро сега да кажа и много късмет днес или утре  Praynig Praynig Peace

# 113
  • зад парка
Може ли някой набързо да сподели какви документи искат за записване в новото училище и това може ли да стане без вече осмокласника  bouquet

# 114
  • Пловдив
Някоя майка тук с достоверна информация относно момента, в който ще... приключи седмокласната одисея. ( поне за половината)?

В смисъл?

# 115
Може ли линк към страницата къде точно проверявате дали е излезнало класирането bouquet

# 116
  • I want it all and I want it now.
Чакам да се похвалите ,че сте се класирали на първо желание  Praynig

Може ли някой набързо да сподели какви документи искат за записване в новото училище и това може ли да стане без вече осмокласника  bouquet
Спокойно. На сайтовете на училищата Peaceги има необходимите документи.
Обикновено може и без детето.
Особено първият ден има опашка и на никой не му прави впечатление дали сте с дете или не.

# 117
  • София
Може ли линк към страницата къде точно проверявате дали е излезнало класирането bouquet

На първа страница на темата има линк.

# 118
  • Пловдив

проверява се там, където си проверяват резултатите - в профила на детето в платформата на МОН.

# 119
  • в здрача

В смисъл?
Да знае точен ден и час, в който ще има класиране.
Ей сега хвърлям боба, за всеки случай обръщам и чашата с кафе, картите Таро, че и в кристалната топка ще погледна...
според мен след 10 ч можем на всеки час да проверяваме.

Общи условия

Активация на акаунт