За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 441
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 90
the motherman , купи си рокля и за 4 класиране, там  критериите субективни  hahaha.

# 91
Еййй, нещо по-шармантно викаш... Чужбинско. Абе на моята възраст и по кожа да отида субективните критерии няма да сработят. Даже напротив. Еххх, жалко! Изтърва си детето шанса на четвърто. Не случи на майка

# 92
Скрит текст:

# 93
  • София
Аз съм минавала през процедура от местене в друго училище. Първо си намираш новото училище. От там ти дават бележка, че могат да приемат детето ти и след това в настоящото училище отиваш с тази белбежка за да го отпишат. При отписването са длъжни да уточнят къде се мести детето. Затова и няма как да разместиш посещенията в двете училища.
 Peace
Ами не е и точно така. Когато местих наборът от старото училище издадоха бележка, в която бяха сложили произволно училище в произволен град (не София). В новото казаха, че за тях е важно, че е отписано от старото.
Според мен цялата тази дандания е, за да се знае точно от кой ден да се прехвърли плащането за този ученик на новото училище. (или поне аз съм професионално деформирана и за каквото и да ми говорят,  си мисля, че става дума за пари)

# 94
Успех на всички!
Амбърче,  благодаря да темичката!

# 95
  • в здрача
Аз ли съм първата кукнала рано -рано, щом до сега изчетох всичко? Покрай класиране и кандидатстване съня ми избяга. А може и да е от жегите и спането на отворен прозорец. Не бях забелязала досега колко е шумно в 6 сутринта.
Loveforever и ние бяхме на съботно-неделен туризъм из чукарите. Все пак Еньовден, време за бране на билки. Не че билки набрах, но разходката ми дойде добре.

# 96
# 97
Май, че дойде заветния ден!  Laughing Shocked Praynig

# 98
Амбър, страхотно заглавие, благодаря!
Късмет на децата ни!
Хайде, не остана!

# 99
  • София
Дано по-равномерно да се разпределят желанията на децата, за да може да има повече сбъднати първи желания Simple Smile

# 100
Аз имам следния въпрос: Ще бъдат ли публикувани веднага с класирането минималните балове за всяка паралелка от първо класиране. Така човек веднага би се ориентирал защо детето му е попаднало на едно или друго желание. Малко вероятно е системата да сгреши, но все пак ...
Стискам палци на всички деца! Успех!

# 101
  • София
Нова седмица, старите вълнения... Аз чакам първото класиране с чисто информативна цел, нашата истинска тръпка ще е второто класиране.

# 102
Аз имам следния въпрос: Ще бъдат ли публикувани веднага с класирането минималните балове за всяка паралелка от първо класиране.
Мога да кажа как е било досега. Веднага не, но някои РУО го правеха в рамките на час-два. Конкретно за София - миналата година първо класиране излезе в 9:00, а статистиката беше качена около 14:50 същия ден.

# 103
Мога да кажа как е било досега. Веднага не, но някои РУО го правеха в рамките на час-два. Конкретно за София - миналата година първо класиране излезе в 9:00, а статистиката беше качена около 14:50 същия ден.
[/quote]
И аз чаках 9:00,  но явно ощр не са готови...

# 104
Няма да сменяваме училището. Плановете са в сряда сутрин да приключим.
В този случай според моята логика е достатъчно само да върнем свидетелството за завършване . Така ли е на практика? Питах в училището средата на миналата седмица, щели да качат информация на  сайта, но досега няма нищо.
А и се съмнявам ,че ще обяснят този казус.

Общи условия

Активация на акаунт