За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 641
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 225
  • Гълъбово
На набора хич май не му пука. Отдал се е на игри и разпускане. Чакането и притесненията са за майка му.
Същите сме и ние. По обед като се чухме ме пита провери ли дали е излезнало класирането и аз му отговорих,  че той е заинтересованата страна повече да си проверява. А той ми вика, ама ти си длъжна да проверяваш. То аз, че ще проверявам, ще проверявам, ама ти си този, който ще учи, не аз, му казах. Пълен непукист, което мен адски ме изнервя това негово спокойствие.

# 226
  • София
За езикови гимназии се считат не тези с езикови паралелки , защото такива са много.  Не е и до наименование, тъй като СУ  като 73-то например заради наличието на ученици до 7 клас няма как да се зове гимназия. Но си е на практика езикова гимназия, защото изпълнява условието минимум 3 учебни предмета в 9 и 10 клас да се изучават на езика. Сещам се на първо четене за коментирана наскоро с една девойка паралелка с немски в 12 СУ. В 8 клас имат точно толкова немски , колкото в НЕГ/73 СОУ, но нагоре не изучават нищо на езика. Тоест 73 СУ и 12 СУ нямат  много общо помежду си не само като бал за прием, а и като начин на обучение в горните класове,  макар отзад да са все с абревиатурата СУ.

Последна редакция: пн, 26 юни 2017, 15:42 от пенсионирана русалка

# 227
  • София
На първо класиране ще се запишат първите 1000 деца на първите си желания. Останалите 8000 ще чакат второ класиране. Прогноза за София. Simple Smile
Докато не излее класирането с теб повече няма да играя. Не можа ли да прогнозираш 1040?  Joy
Хубаво поне, че училището по второ желание ни е близо и няма да се разкарвам много, за да подам заявлението.

Само аз ли седя и рефрешвам през 10 минути? Вече такава нерва ме е хванала.

Последна редакция: пн, 26 юни 2017, 15:38 от Валя*

# 228
  • София
На първо класиране ще се запишат първите 1000 деца на първите си желания. Останалите 8000 ще чакат второ класиране. Прогноза за София. Simple Smile
Докато не излее класирането с теб повече няма да играя. Не можа ли да прогнозираш 1040?  Joy

Недей да плачеш сега, моля те!
 Вие сте в статичстическата грешка около 1000, така че може и у вас да изгрее слънце на първо класиране Mr. Green

# 229
Има ли вероятност днес да излезе класирането?
Нямам търпение вече да видя какво ще се случи.
Тайничко се надявам да сме приети на първо класиране, където искаме и да се запишем.
Изобщо нямам нерви да чакам още едно.

# 230
  • в здрача
Да, аз рефрешвам през час.  Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes

# 231
  • София
Да, аз рефрешвам през час.  Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes

+1 #Crazy #Crazy #Crazy

# 232
Кои точно 1000? Мат+БЕЛ общо момчета + момичета?
Ще има много деца от група 2500+ в статистиката, които ще са си по първи желания по професия например... Та аз на такава сметка просто не се връзвам... Всичко зависи кой как си е редил желанията, я не от мястото му в статистиката и е въпрос на реалистични очаквания...
Скрит текст:
За езикови гимназии се считат не тези с езикови паралелки , защото такива са много.  Не е и до наименование, тъй като СУ  като 73-то
например заради наличието на ученици до 7 клас няма как да се зове гимназия.
Скрит текст:
Но си е на практика езикова гимназия, защото изпълнява условието минимум 3 учебни предмета в 9 и 10 клас да се изучават на езика. Сещам се на първо четене за коментирана наскоро с една девойка паралелка с немски в 12 СУ. В 8 клас имат точно толкова немски , колкото в НЕГ/73 СОУ, но нагоре не изучават нищо на езика. Тоест 73 СУ и 12 СУ нямат  много общо помежду си не само като бал за прием, а и като начин на обучение в горните класове,  макар отзад да са все с абревиатурата СУ.
Недей така, че ей сега ще скочат СМГ - СМУ  (У=училище) Crazy

# 233
  • София
Докато не излее класирането с теб повече няма да играя. Не можа ли да прогнозираш 1040?  Joy
Хубаво поне, че училището по второ желание ни е близо и няма да се разкарвам много, за да подам заявлението.

Ама не сте ли си написали JOB/TASK през 1 мин. да проверява? Това е направо несериозно отношение към труда на децата Ви!

Отделно предвид, че заявленията се публикуват  и онлайн, очаквам подалите деца/родители да забележат ако има грешки и да алармират съответните РИО-та. Kоето на практика ще означава, че тези грешки трябва да се оправят и респ. това ще забави стартирането на процеса и публикуването на резултатите.

А иначе в момента сайта дава:
This page (https://7klas.mon.bg/home/clas) is currently offline

# 234
  • София
Кои точно 1000? Мат+БЕЛ общо момчета + момичета?
Ще има много деца от група 2500+ в статистиката, които ще са си по първи желания по професия например... Та аз на такава сметка просто не се връзвам... Всичко зависи кой как си е редил желанията, я не от мястото му в статистиката и е въпрос на реалистични очаквания...
Май не само аз имам проблем с нервите Simple Smile
Хайде Красен като е казал А, да каже и Б и да ги изброи поименно.

Отделно предвид, че заявленията се публикуват  и онлайн, очаквам подалите деца/родители да забележат ако има грешки и да алармират съответните РИО-та, което означава, че тези грешки трябва да се оправят и респ. това ще забави стартирането на процеса и публикуването на резултатите.
Процесът по публикуването може и да се забави, ама този по рефрешването ще компенсира в обратна посока.

# 235
...Май не само аз имам проблем с нервите Simple Smile
Хайде Красен като е казал А, да каже и Б и да ги изброи поименно.
Оооо, аз проблем с нервите нямам... и не очаквам днес класиране, та не тръпна  bouquet пък и споделих вече - моя младеж каза, че много си харесва 2,3,4 желания (в едно училище, с един и същи първи и втори език), дори и 5-6 желание си харесва... и няма да има никаква драма ако не мръдне напред от тях... Та той ме олекоти откъм стрес  Whistling
Дразня се на "първите" и "останалите"... Може и в "първите" да си ама да не стигне за първо желание, може и на опашката да си и точно на първо желание да се класираш... та ей така метнати прогнози  newsm78

# 236
  • София
И на мен сайтът не ми зарежда  ooooh! Дано днес качат резултатите от първо класиране Simple Smile

# 237
  • зад парка
"Няма връзка със сървъра"

Качват  Joy

# 238
И аз да се включа към "рефрешващите"... Сайта на МОН е offline, което най-вероятно значи, че скоро ще има класиране....

# 239
  • София
Пенева, така е, то затова преди време се говореше за смяна и на МГ наименованията. Но  в МГ има деца от 5 клас нагоре поне, пак е по-приемливо, отколкото гимназия да се нарича училище, в което има и първокласници.. Но статутът не езикова се определя от упоменатото по-горе.
Иначе, да, такива прогнози не са никакъв показател. Обзалагам се, че съседчето отсреща,  с бал едва  около 260 точки и с поредност сред момчетата около 2500+ място, утре ще бъде прието на 1 класиране по 1 желание.

Общи условия

Активация на акаунт