За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 270
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 945
  • зад парка
В 1-ва Английска също искат да се представи отпускно от старото училище срещу занесено удостоверение за записване в гимназията, но на първата родителска среща през септември.

# 946
  • Пловдив
От вчера племенницата и аз сме много притеснени.Ходила е да подава заявление за второ класиране и от там са и казали,че тази паралелка,в която иска да влезе има мин. бал 350,а в РУО за същата паралелка пише,че мин. е 303,500.Какво би трябвало да значи това??

Само не се разбра откъде идва притеснението? Подали сте заявление за второ, чакате второ.
За мин. бал поне според мен би трябвало да се вярва на справката на РИО, а не на това, което ѝ е казал някой някъде.  Peace

# 947
  • зад парка
Моля за мнението ви: като се запише набора в новото училище това трябва ли да се появи като информация на заветната страница priem.mon в графа "План-прием"?
Т.е. как да съм сигурна, че всичко съм направила както трябва, а не съм сънувала, че сме приключили със 7-ми клас  Mr. Green

# 948
  • София
От вчера племенницата и аз сме много притеснени.Ходила е да подава заявление за второ класиране и от там са и казали,че тази паралелка,в която иска да влезе има мин. бал 350,а в РУО за същата паралелка пише,че мин. е 303,500.Какво би трябвало да значи това??
Според мен разминаването в информацията идва от разликата в баловете на момичета и момчета. Твърде вероятно е в училището да са коментирали бал за момичета, а изнесената информация от РИО да е минимален бал за паралелката, визирайки точките на момчетата.

# 949
  • Пловдив
InaDot, до миналата година при излизане на второ класиране, на записаните деца излизаше
I класиране : ЗАПИСАН

тази ще видим как ще е

# 950

Само не се разбра откъде идва притеснението? Подали сте заявление за второ, чакате второ.
За мин. бал поне според мен би трябвало да се вярва на справката на РИО, а не на това, което ѝ е казал някой някъде.  Peace

Дано от училището да са объркали.Тя е отишла,нали там където е приета на 27-ми и жената,която се е грижела за подаването и записването и е казала съвсем различни балите от тези,написани в РУО.Опитвали са да я разубеждават да си остане,където е приета.И с право я искат  Grinning.Те ги приемат с двойки по математика и с тройки по български,а тя има 5 по БЕЛ и леко се издъни по математика(3,20)

# 951
Моля за мнението ви: като се запише набора в новото училище това трябва ли да се появи като информация на заветната страница priem.mon в графа "План-прием"?
Т.е. как да съм сигурна, че всичко съм направила както трябва, а не съм сънувала, че сме приключили със 7-ми клас  Mr. Green
Щом ви няма удостоверението за основно образование вкъщи, значи не е било сън. Шегувам се, разбира се.
Би трябвало системата да отрази, че детето е записано и да не се виждат повече желанията за първо класиране, но това ще стане ясно след 30.06.

# 952
Скрит текст:
Според мен разминаването в информацията идва от разликата в баловете на момичета и момчета. Твърде вероятно е в училището да са коментирали бал за момичета, а изнесената информация от РИО да е минимален бал за паралелката, визирайки точките на момчетата.
РУО изнася информацията по паралелки и квоти.

# 953
  • София
Честито на всички деца приети на първо класиране в желаното училище!
Да са много здрави и да все така мотивирани.Много труд положиха през цялата година,да е весела и пълноценна ваканцията!
Браво на техните майки /и татковци Simple Smile /!Няма поименно да ви изброявам,страхотни деца имате Hug

Ние сме приети в НТБГ,електронна търговия.Ще се пробва и на второ класиране.
Успех на всички в продължението на битката Hug

# 954
  • София
Честит Имен ден на всички носещи имената Петър, Павел и техните производни! Бъдете здрави  bouquet

По темата - вчера записах дъщеря ни във Втора немска(73-то СУ), бал 459.50т., приета НЕ/РЕ/МАТ, на 1-во класиране и по 1-во желание!
Искаха ни отпустно, което го получих от старото у-ще и  до час-два им го върнах!
Ако има някой записан в същата паралелка, нека пиши на ЛС!
Благодаря на всички най-най-редовни пишещи  тук-Дидева, Зечова, Ирина, Vals и т.н. и т.н. (тъй като пиша от телефон не мога да ви изредя)! Благодаря за времето, труда, грижата да отговорите и да съдействате за точна информация bouquet bouquet bouquet!
Ако правите нова група Осмокласна се включвам веднага!

# 955
  • Варна
Преди малко подадох заявление за второ класиране в І ЕГ - Варна. Организацията беше прилична. Нямаше много хора, сравнително бързо стана. Трябваше ми само заявлението, без никакви други документи и без присъствие на детето.

# 956
  • Sofia
В НПМГ не искат отпусно удостоверение от старото училище. Получават си ги по електронен път. Не работят ли всички училища с една електронна система?

# 957
Здравейте, моля за помощ Peace Peace Помня че имаше статистика за баловете по училища във Варна,но съм толкова издухана вече, че не мога да я открия.Ще съм безкрайно благодарна ако някой ми я пусне наново.Иначе и Денци ще си опита късмета на второ класиране и точно за това искам да видя баловете в гимназията за която драпа / Четвърта езикова с испански език/ Наистина ще бъда благодарна ако ми помогнете за да видя има ли шанс да мръдне нагоре Praynig
Здравейте! Станахме тук като едно семейство😊 .Синът ми е приет ПМГ-Б-НЕ(Варна ).Паралелката е хубава, но иска профил ЧЕ, а не Прир. науки.Подали сме за 2ро класиране, естествено. Точките му са 350,гледаме в 4 та (за 5 та и 1АЕ Г , явно нямаме шанс)гимназия мин.бал 353,352,358 и за испански 377.Притеснени сме и ако някой разсее притесненията ни ,ще му бъда благодарна.Имаме ли шанс?Ще мръднат ли на 2ро класиране? Благодаря Ви,а на всички приети честито и успех на останалите!

# 958
Единствено за това не можах да се ориентирам и сигурно го има някъде по наредбите или вече е изкоментирано - извинявайте, ако питам нещо, вече отговорено.
Заявлението за второ класиране - в училището го дават или трябва да го изтегля отнякъде?

# 959
Единствено за това не можах да се ориентирам и сигурно го има някъде по наредбите или вече е изкоментирано - извинявайте, ако питам нещо, вече отговорено.
Заявлението за второ класиране - в училището го дават или трябва да го изтегля отнякъде?
Дават го в училището

Общи условия

Активация на акаунт