За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 003
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 885
Прочетох страниците,които изпуснах в темичката и ми бяхте много полезни Simple Smile Значи мога да пращам племенницата да подава за второ класиране.А не разбрах само дали трябва да носи някакви документи или не?  ooooh! #Crazy

# 886
 krasengn, явно не ме четеш внимателно.
Скрит текст:
Можеш да провериш кога и какво  съм питала в темата за НПМГ и какъв отговор съм получила. После да видиш кога започна да се вдига шум около проблема. Бях изготвила файл с извадки от стари и нови нормативни актове, придружени с важни въпроси. Изпратих го на администраторите  на групата в защита на НПМГ. Познай дали имаше някаква реакция. Още много неща мога да кажа, но не им е тук мястото. И, да, може би ако реакцията от всички засегнати училища беше своевременна и на място, изпитите нямаше да бъдат отменени, а националният статут на някои от тях - застрашен.

# 887
Здравейте , ориентирайте ме как да намери дъщеря ми групата на приетите в испанската.

# 888
  • София
Включих се в популяризирането на проблема в нета. Не бях пряко засегнат - просто исках детето ми да учи там.
А аз се чувствах прекалено пряко засегната, именно защото исках детето ми да учи там.
Но бих подкрепила и всяко друго училище, което искат да съсипят. И пак бих се чувствала пряко засегната. Явно се разчита точно на това, че много хора не са пряко засегнати.

# 889
  • София
Здравейте , ориентирайте ме как да намери дъщеря ми групата на приетите в испанската.

Зайци на 164 ГПИЕ във Фейсбук. Групата е публична. Обаче сега като я загледах е от миналата година и не става.

# 890
...Ние се записахме в испанската днес.Организацията и там беше чудесна и приключих много бързо.Утре девойката ще си занесе отпусното и имунизационния картон.
Записахме днес сутрин младежа за участие във второ класиране във втора английска, спокойни любезни учители, никой не агитираше "Ама запишете се още сага", обясниха какви документи трябват за окончателното записване... Днес сутрин са получили отново потвърждение от РУО (коментираха между тях си), че отпускно НЕ трябва.
В списъка с необходими документи за записване не пишеше Имунизационен картон, а здравен картон - показах й наличната в мен "Лична здравно-профилактична карта" (не че ми трябва в момента, но като ходихме до личния лекар преди месец я бях взела...). Учителката каза - това ни трябва, не картона дето пишат от бебета... (този картон ми е вкъщи, изобщо не го бяха взели в предишното училище и не са ми връщали оттам 7те здравно профилактични карти...

# 891
Здравейте на всички и честито на приетите на 1во класиране деца в желаните училища! Ние подадохме за 2-ро класиране, но ако не стане и тогава се замислям и за 3-то дори. Знае ли се някъде как ще се подават заявления за 3-то класиране или няма още информация? Интересува ме дали подреждането ще се случва онлайн( реално ще е ново подреждане) или ще се ходи на място, защото точно на тези дати ще отсъстваме. Стискам си палци да не опирам до 3-то класиране Simple Smile Ако някой знае, моля да сподели! Благодаря!

# 892
  • София
Третото класиране ще е онлайн, по аналогия на първото.

# 893
  • България
Записах младежа в 91НЕГ.  Перфектна организация. Остана само отпускното, което той ще си занесе утре.

# 894

Това сигурно ли е?

# 895
  • I want it all and I want it now.

Това сигурно ли е?
Да.

# 896
Страхотно, улеснява ме доста! Благодаря за бързия отговор! Успех на всички тийнс и весело лято!:)

# 897
Да си повторя въпроса:
Здравейте! Днес записах моя младеж в училището в което е приет, но не ми дадоха входящ номер. Казаха ми след няколко дни. Мога ли да проверя онлайн дали са въведени документите?

# 898
  • I want it all and I want it now.
Да си повторя въпроса:
Здравейте! Днес записах моя младеж в училището в което е приет, но не ми дадоха входящ номер. Казаха ми след няколко дни. Мога ли да проверя онлайн дали са въведени документите?
Вече е записан, няма входящи номера.

# 899
Записахме се сутринта в СМГ, имаше доста хора, съвпадат записването за 5 и 8 клас. Повече от час загубихме.

Последна редакция: ср, 28 юни 2017, 16:38 от 拖钓

Общи условия

Активация на акаунт