За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 766
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Разбира се, че има смисъл, вероятно има приети в СМГ деца, избрали да се запишат в АК.

# 1 006
  • София
поправете ме ако бъркам, но спрямо излязлата статистика за София означава, че всичките 7 деца са искали в СМГ Simple Smile и при тези резултати също така всичките деца има смисъл да се пробват и на 2-ро класиране Simple Smile

Да, така е, при това момичетата с "бал 481.5 - желание 2" и "бал 478.5 - желание 2" със сигурност желание 1 е било СМГ с Немски, чийто мин. бал за сега е 485, но се образува с предимство на математиката. Както и на момчето "бал 471.0 - желание 3" първите 2 желания са били СМГ.

Дано да може повече деца да мръднат в по-предни желания в останалите класирания.

# 1 007
поправете ме ако бъркам, но спрямо излязлата статистика за София означава, че всичките 7 деца са искали в СМГ Simple Smile и при тези резултати също така всичките деца има смисъл да се пробват и на 2-ро класиране Simple Smile
Да, но бала за НЕГ и СМГ  е различен, затова има и с 3-то желание.

# 1 008
Разбира се, че има смисъл, вероятно има приети в СМГ деца, избрали да се запишат в АК.

това за пробването беше вметка към една по-ранна дискусия, горе-долу за следното: примерно ако дете с 420 - 430 т. е прието по 3-то желание (1-во и 2-ро желание са паралелките в СМГ) има ли смисъл да чака второ класиране или направо да се записва; и може ли да се надява, че въпросните 7 деца няма да се пробват на второ класиране, че да ги прескочи... според мен няма как да стане

# 1 009
  • София

това за пробването беше вметка към една по-ранна дискусия, горе-долу за следното: примерно ако дете с 420 - 430 т. е прието по 3-то желание (1-во и 2-ро желание са паралелките в СМГ) има ли смисъл да чака второ класиране или направо да се записва; и може ли да се надява, че въпросните 7 деца няма да се пробват на второ класиране, че да ги прескочи... според мен няма как да стане

Ако 10-ина деца от провинцията с високи балове са се пробвали електронно и в София и не смятат да се записват е напълно възможно това да стане.

# 1 010
  • София
Стана ми интересно... Униформите ги правят по поръчка и взимат размери в момента на записването ли? А ако не можеш да ги платиш в момента?

Много е рисково с тези униформи от сега. Децата са в усилен растеж, особено момчетата. За панталон може да се предвиди, обаче ако има сака, пуловери - как да предвидиш? Може да порасне, може и да не порасне.

# 1 011
  • Пловдив
Rumen_s, горе вече написаха, че балът за СМГ се образува по друг начин и може само няколко точки да делят някое от тези деца от място в СМГ. И при положение, че с участието си във второ класиране не губят нищо, може да спечелят класиране на по-горна позиция. Може шанс да има едно дете, може и 7.
Защо пък да няма вариант дете от провинцията с висок бал да се е позабавлявало да кандидатства и в София, за да види дали ще се класира в СМГ. Предположение само.

# 1 012
  • във фурната
За миналата година мин.балове за СМГ за първо и второ класиране са еднакви,което означава,че всички са се записали още на първо класиране.Дано тази година да не е така,та деца от СМГ да отидат в АК и такива от 91НЕГ да отидат в СМГ,та и ние да прескочим от 73 СУ в 91 НЕГ.

# 1 013
Rumen_s, горе вече написаха, че балът за СМГ се образува по друг начин и може само няколко точки да делят някое от тези деца от място в СМГ. И при положение, че с участието си във второ класиране не губят нищо, може да спечелят класиране на по-горна позиция. Може шанс да има едно дете, може и 7.
Защо пък да няма вариант дете от провинцията с висок бал да се е позабавлявало да кандидатства и в София, за да види дали ще се класира в СМГ. Предположение само.
Става въпрос само за РУО София . Не може 1-во желание Варна, 2-ро София.

# 1 014
  • София
Става въпрос само за РУО София . Не може 1-во желание Варна, 2-ро София.

Може 1-во желание Варна и 1-во желание София и 1-во желание Пловдив и т.н., да видим къде се класираме по цялата страна. По-напред бяха писали за няколко деца от провинцията, които така се забавляват, а вероятно има и други.

# 1 015
хайде ще го кажа по друг начин - няма как на второ класиране бала на най-търсените паралелки да падне значително, статистиката също го показва; и не знам кой внуши, че децата от провинцията си нямат друга работа, ами се засилили да се пробват за спорта в София; иначе и на мен ми се ще да си мечтая, как 20-на деца от София ей така, за спорта, са кандидатствали за най-търсената паралелка във Варна и сега ще се откажат, та ние да се вредим; да, ама не, от списъка на децата се вижда, че са си местните, от Варна

# 1 016
  • София
Rumen_s: Вероятно си прав, на 99.(9) си прав. Но докато не излезнат всички класирания нищо не е 100% сигурно.

# 1 017
# 1 018

Може 1-во желание Варна и 1-во желание София и 1-во желание Пловдив и т.н., да видим къде се класираме по цялата страна. По-напред бяха писали за няколко деца от провинцията, които така се забавляват, а вероятно има и други.
В случая по-горе става въпрос ,че 91 НЕГ е 2-ро и 3-то желание в РУО София.

# 1 019
  • София

'Над 31% от заявленията за участие ... са подадени в електронната система на МОН' - WOW! Много висок процент - браво!
'47 045 са били класирани. От тях 31 377 са по първото си желание' - Отново WoW. Това е също много добър процент.

Общи условия

Активация на акаунт