Искам да кажа ... (128)_26.06-02.07

• 59 186
  • 576
  •   1
Отговори
# 180
Тонка, а на нашият вече започна.
Не е истина каква мизерия е...

# 181
  • Бургас
Привет!
И нас от миналата седмица ни санират и сме на първия етаж,всички боклуци са при нас. Ужас! Поне после ще ни е хубаво!
Аз все още нямам колежка и е лудница,но не ми пречи,свикнала съм.

# 182
  • София
Мизерията е неизбежна, но ще стискам зъби, защото е за добро. При нас само терасата ще оправят. Ние нарочно не я пипахме, тъй като вече знаехме, че блокът е одобрен за саниране и нямаше смисъл да хвърлим пари на вятъра. На всички, които са си направили поединично изолация, ще им я премахнат. Но дори и в момента входът вътре е отлично поддържан. Така е като хората нямат нищо общо с бунаците, с които живеехме преди. Сори, че така се изразявам, но само като си спомня предишните съседи и настръхвам.  ooooh!

# 183
Тонке, отчет ми дължиш!!!

Стейси, как си?

# 184
При качеството на работа, не съм сигурна колко ще е "за добро", но ще видим.

# 185
Чета Лекарки на Сидни Шелдън. Чела съм я преди 10-на години сигурно, но нищо не помнех, само, че я прочетох на един дъх. Ей, страхотна  Hug Ще изчета отново всички негови книги  Peace

# 186
  • София
Брей, Райче, интересна ли е? Търся си летни четива за Киндъла.

# 187
Брей, Райче, интересна ли е? Търся си летни четива за Киндъла.

На мен лично много, аз обожавам такива книги, има я в Читанка, пробвай с няколко страници  Peace

Тази също много ми хареса                https://www.helikon.bg/books/62/-%D0%A8%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0_112810.html

# 188
  • Варна
На Сидни Шелдън препоръчвам горещо "Ако утрото настъпи" и "Диамантената династия". Има ги в читанката.

# 189
  • София
Задължително ще си ги сваля довечера, много благодаря!!!

# 190
Tъкмо се чудя какво да чета.  Hug Ще ги погледна всички, които сте споделили.

Аз получих подарък тази:
http://hermesbooks.com/vakancija-v-toskana.html
Но е толкова кифленска, безумна, на ниско ниво, че ми е гадно да я чета. Опитах се в рейса, докато умирах от скука ама ... Tired Иначе ми е подарък от близък и много любим човек, знам, че с много обич е избрана ама не е за мен.

# 191
  • София
Сидни Шелдън няма слаба книга, всичко негово съм изчела. Много любим Heart Eyes Точно с негова книга съм правила най-дългия си маратон, към 40 и няколко часа. Не помня коя от всичките беше, но помня, че докато не свърши, не си легнах Laughing Страшна краста...

# 192
  • Варна
А, тук не съм много съгласна, има и по-слаби. Аз си спомням за 1-2, които не ми харесаха, не ме грабнаха и ги изчетох до края само от инат.

# 193
Сидни Шелдън няма слаба книга, всичко негово съм изчела. Много любим Heart Eyes Точно с негова книга съм правила най-дългия си маратон, към 40 и няколко часа. Не помня коя от всичките беше, но помня, че докато не свърши, не си легнах Laughing Страшна краста...

Абсолютно точно определение  Heart Eyes Не съм открила още друг такъв автор  Peace 

# 194
  • София
Ами, Хайче, какво да кажа-вкус другарче няма Simple Smile Аз не помня негова книга да ми е доскучавала, но пък ми се сливат, защото като ученичка( илу студентка) ги изчетох на конвейр, една след друга, като невиждала. За книги и шоколад съм страшно лакома Blush

Общи условия

Активация на акаунт