Парфюмни размисли и страсти - 211

• 148 878
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Имам усещането че кожената рокля много ще ми пасне, даже я търсех из сайтовете за сляп изстрел, но щом вече е тук, първо ще я пробвам. А приликата която споменават във фрагрантика с най-първата, лимитката, от която още имам, ме  кара още по-нетърпеливо да я искам.

# 256
Не съм се сетила да гледам по бутици. Обикновено гледам по летищата, а там го няма. Определено искам да го пробвам и ще се разтърся поне за проба.

# 257
Аз съм заклет фен на Герлен. По моя поръчка ги произвеждат Joy Обаче като чуя "кожа" бягам като дявол от тамян. Да видим.  Wink

# 258
Дано не ви се разкрие много кожено. Хубав е аромата. Аз обичам силно кожа.
Обаче няма скокове в развитието, уляга и стои на една плоскост. Не е мощен, нито експлозивен днес при мен. Позволява много пръсвания. Аз отидох без парфюм нарочно, пръснах два - три пъти и после се върнах за още.
На студено ще е по- добре мисля.

# 259
Дано не ви се разкрие много кожено. Хубав е аромата. Аз обичам силно кожа.
Обаче няма скокове в развитието, уляга и стои на една плоскост. Не е мощен, нито експлозивен днес при мен. Позволява много пръсвания. Аз отидох без парфюм нарочно, пръснах два - три пъти и после се върнах за още.
На студено ще е по- добре мисля.
Къде тва Денси newsm78

# 260
  • Франция
*Emia*, улучваш проблема с Шанел право в десятката - държат цени, а не държат на качеството си. Затова ми се стори, че най-подходящата дума да ги обиди човек в случая е точно "евтин". Евтина имитация на Шанел, предназначена за китайци.
Наистина е въпрос на субективно възприятие и затова е по-добре да не го засипвам с негативни коментари, преди да е излязъл по широката мрежа и да се съберат повече различни мнения. Grinning

Последна редакция: пн, 17 юли 2017, 00:29 от Йоан Владимир

# 261
Докото вие пробвате нови парфюми, аз само издирвам стари слави. Най-скорошното ми попълнение е Chloe Narcisse.  Не го познавам като аромат, но като абстракция ми харесват много от съставките - ананас, жасмин, санталово дърво (любимо в аромат) муск, ванилия...Конкретиката ще я нидя като пристигне парфюма Bowtie

# 262
Докото вие пробвате нови парфюми, аз само издирвам стари слави. Най-скорошното ми попълнение е Chloe Narcisse.  Не го познавам като аромат, но като абстракция ми харесват много от съставките - ананас, жасмин, санталово дърво (любимо в аромат) муск, ванилия...Конкретиката ще я нидя като пристигне парфюма Bowtie
Да те подготвя малко - това е парфюмът, който ме разплака. От ужас, не от щастие... Той е ароматният ми кошмар.

# 263
Да те подготвя малко - това е парфюмът, който ме разплака. От ужас, не от щастие... Той е ароматният ми кошмар.

Олеле не думай. Този дето купих е от 90те. Надявам се ти да си пробвала реформулировката...

# 264
Преди около 5 години беше това, не знам коя версия е бил, но беше купен от нейде от Ривиерата(Френската).

# 265
Преди около 5 години беше това, не знам коя версия е бил, но беше купен от нейде от Ривиерата(Френската).

Какво точно не ти хареса?

# 266
Всичко не ми хареса - тежък, плътен, лепкав, плодов... Ананас в парфюм ме ужасява. Плодовите парфюми с ананас, мандарини(по скоро кумкуат), личи, пешънфрут и други от този тип, ме ужасяват. Миришат ми на скапващи се плодове и като към тях се добавят тежки цветни нотки, стават непоносими за мен. А в този парфюм има нарцис, гардения, карамфил, роза - все цветя които не харесвам като аромати и индивидуално, пък събрани накуп за мен са потресаващи. В добавка жасмин и ориндж блосъм, които харесвам в леки версии, но смесени с другите компоненти са сътворили чудовище за моето обоняние. Ванилията е плътна, тежка и мазна точно като това, което се остъргва от вътрешността на сухата ванилова шушулка. Всъщност, от цветята най-натрапчив е ароматът на невен, а той като цяло и от самото цвете не мирише хубаво. Този парфюм е какофония от елементи, тежък е и аз имах неблагоразумието, не познавайки го, да се напръскам направо по врата и то обилно. След 5 минути търках с гъба и сапун, и плачех, толкова ми беше гадно... Но, както всички парфюми, които не ни харесват, има свойството да е неизмиваем и имах чувството, че ще мирише вечно. Истински травмиращо преживяване беше това за мен.

# 267
Благодаря, беше ми полезно описанието Simple Smile имаме различни вкусове.

Интересувам се също от мнения за Ysatis на  Givenchy Flowers Hibiscus

# 268
Чувствата ми към него са подобни, макар и не в такава степен. Но пък на други хора са любими и двата, така че аз не съм ти отправна точка, само споделям своето усещане.

# 269
Всичко не ми хареса - тежък, плътен, лепкав, плодов... Ананас в парфюм ме ужасява. Плодовите парфюми с ананас, мандарини(по скоро кумкуат), личи, пешънфрут и други от този тип, ме ужасяват. Миришат ми на скапващи се плодове и като към тях се добавят тежки цветни нотки, стават непоносими за мен. А в този парфюм има нарцис, гардения, карамфил, роза - все цветя които не харесвам като аромати и индивидуално, пък събрани накуп за мен са потресаващи. В добавка жасмин и ориндж блосъм, които харесвам в леки версии, но смесени с другите компоненти са сътворили чудовище за моето обоняние. Ванилията е плътна, тежка и мазна точно като това, което се остъргва от вътрешността на сухата ванилова шушулка. Всъщност, от цветята най-натрапчив е ароматът на невен, а той като цяло и от самото цвете не мирише хубаво. Този парфюм е какофония от елементи, тежък е и аз имах неблагоразумието, не познавайки го, да се напръскам направо по врата и то обилно. След 5 минути търках с гъба и сапун, и плачех, толкова ми беше гадно... Но, както всички парфюми, които не ни харесват, има свойството да е неизмиваем и имах чувството, че ще мирише вечно. Истински травмиращо преживяване беше това за мен.

Подобно нещо изпитах при първото тестване на любимият на много дами тук Л' арте на Гучи.  Embarassed
Такъв ужас непоносим! Тестера замина директно в кошчето.

Общи условия

Активация на акаунт